FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

PALETI DE EX-RETAIL FINAL DE LINIE ȘI STOC RETURNAT PENTRU EXPORT

de la 1.242,65 RON /paletă preț fără taxă
250,00 EUR de la 250 la 250 palete

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
Cantitate disponibilă
fără restricții
Prețul pe bucată
1.242,65 RON
Țară
Germania
Grupul de mărfuri
Mixuri/Articole Returnate  
Ultima actualizare
4 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

O gamă largă de ex-retail, End of Line și Stock Returnat, inclusiv multimedia, electronice de larg consum, televizoare-televizoare inteligente, echipamente audio, PC-uri, caiete, laptop-uri și tablete, nav-sat, navigație auto, imprimante și fotocopiere, jocuri video și console , telefoane inteligente, electrocasnice majore, articole albe, frigidere și congelatoare, mașini de spălat, uscătoare, mașini de spălat vase, feronerie și accesorii pentru computer, computere desktop, aspiratoare, articole de bucătărie și iluminat împreună cu instrumente și utilaje, mobilier pentru casă și grădină, echipament pentru sală de gimnastică, îmbrăcăminte de designer și încălțăminte, lenjerie, jucării pentru copii, materiale de construcție, scule electrice, Instrumente, mașini audio, piese și accesorii auto, camere foto și echipamente audio. Monitoare PC, îmbrăcăminte,. genți și genți, haine pentru copii și copii, accesorii de modă, îmbrăcăminte, îmbrăcăminte pentru femei, îmbrăcăminte pentru bărbați, încălțăminte pentru copii, încălțăminte, electrocasnice mici, fiare de călcat, prăjitoare și sandwich, cuptoare cu microunde, aspiratoare, mașini de cafea, ceasuri și bijuterii, uzură sport , Echipamente sportive, încălțăminte sport, ochelari de soare, alcool, produse alimentare și băuturi, accesorii cosmetice, parfumuri, îngrijire a părului, articole de toaletă, produse pentru sănătate, mobilier pentru casă și birou, aragaze și cuptoare, mașini de spălat vase, mașini de spălat și uscatoare, etc. pentru export.

Ne ocupăm de TOATE categoriile de produse. Manevrăm cantități de palete până la încărcături complete de camion. Cu toate acestea, suntem foarte concentrați pe extinderea activităților noastre de vânzări, căutăm un partener de distribuție cu cunoștințe bune de piață locală și capacitatea de a distribui produsele noastre în țara sau regiunea sa. Prin urmare, este planificat să se stabilească un acord de servicii de distribuție.

dacă sunteți în căutarea unor produse specifice pentru export, anunțați-ne. Vom trimite doar un e-mail pe lista de stocuri, pe baza produselor de care sunteți interesat. Așadar, vă rugăm să fiți specifici pentru anchetă ..

Aveți întrebări? Contacteaza-neBULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.