FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
18 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Sticlă termopan din oțel inoxidabil cu paie, 16 oz

65,92 RON /bucata preț fără taxă
De negociat

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
14 bucăți
Țară
Australia
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
6 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
TBK0006
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

CARACTERISTICI
>Marcă: The Brandster
> Culoare: violet deschis, albastru deschis, gri deschis, negru & roz
>Capac de încredere rezistent la scurgeri
>Se potrivește cu ușurință în suporturile pentru pahare din mașină din frigider
>Constructia cu pereti dubli adauga o izolatie superioara
> Deschidere largă și design subțire al corpului
> Cel mai elegant recipient pentru băuturi
>Gauri de paie recomandate pentru a bea cu ușurință din mers

SPECIFICAȚII
>Material: oțel inoxidabil
> Capacitate: 16 oz (480 ml), 25 oz (750 ml)
>Pastrati cald/rece 8-10 ore

PACHETUL INCLUDE
1 pahar din oțel inoxidabil rezistent la scurgeri

DESPRE PRODUS
Paharul izolat Brandster este un pahar izolat în vid din oțel inoxidabil, cu o construcție cu perete dublu, care asigură izolarea băuturilor calde și reci. Acest pahar are un capac care se blochează, prevenind scurgerile. De asemenea, are un design rezistent la stropire, care previne scurgerile din orice unghi. Paharul izolat Brandster poate fi folosit de oricine are nevoie să bea lichide reci pentru o perioadă lungă de timp. Acestea includ sportivi, oameni care lucrează în aer liber vara și oameni care lucrează în medii calde pe tot parcursul anului. Iată câteva indicații care vă pot ajuta să vă decideți asupra unui pahar uimitor.

>Paharul izolat Brandster este unul dintre cele mai durabile pahare din oțel inoxidabil de acolo. Construcția sa cu pereți dubli adaugă izolație superioară, care ține băuturile reci pentru ore lungi. În pachet, veți primi un pahar și paie din oțel inoxidabil.
>Cu oțelul inoxidabil, care nu este vizibil și, prin urmare, pătrunde mai greu razele de temperatură, este nevoie de mult mai mult pentru ca băuturile să se încălzească sau să se răcească. În plus, multe sticle de apă din oțel inoxidabil sunt izolate cu singurul scop de a menține băuturile reci până la 24 de ore.
>Paharul termoizolant Brandster este un produs grozav de folosit la birou sau pe drum. Este atractiv și practic cu designul său elegant. Acest pahar izolat este versatil, astfel încât poate fi folosit atât pentru lichide la temperatura camerei, cât și pentru băuturi calde. De asemenea, vine cu un suport pentru paie și o gură largă din care este ușor de băut.
>Acest produs este realizat cu intenția de a avea versatilitatea pentru a se potrivi tuturor nevoilor. Gama lor de produse este durabilă și poate rezista la diferite condiții meteorologice. Izolate în vid, fără BPA și rezistente la scurgeri sunt câteva dintre caracteristicile produselor lor care le fac să merite cu adevărat banii cheltuiți pe ele.
>Paharul izolat Brandster este un exemplu excelent de recipient elegant pentru băuturi. Este ideal pentru oricine care are nevoie să rămână hidratat în timpul verii sau al iernii, cu designul său din oțel inoxidabil și capacul cu vid care ține băutura rece ore în șir. De asemenea, acest produs este ușor de utilizat, astfel încât să îl puteți utiliza cât mai curând posibil când primiți comanda.

NOTĂ: Acest articol va fi expediat din Australia cu serviciul de livrare expres în toată Australia. **În timpul funcționării normale a serviciilor de Logistică/Curierat (excluzând orice întrerupere sau aglomerație), termenul de livrare este de aproximativ 3-6 zile lucrătoare pentru adresele din marile orașe, orașe și așezări urbane. Poate exista o întârziere suplimentară de câteva zile lucrătoare pentru adresele rurale.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.