FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Ce puteți face pentru a minimiza riscul de a cumpăra falsuri?

Ce puteți face pentru a minimiza riscul de a cumpăra falsuri?

Mărfurile false sunt un adevărat coșmar al comercianților angro. Achiziționarea unor astfel de bunuri implică pierderea de bani și, uneori, probleme suplimentare legate de necesitatea de a furniza explicații înainte ca Zakup takich produktów zawsze wiąże się ze stratą pieniędzy, a czasem może się również wiązać z dodatkowymi kłopotami i koniecznością składania ww Mai jos, veți găsi câteva lucruri pe care le puteți face pentru a minimiza riscul de a cumpăra falsuri.

Fiți suspect de prețuri de ofertă anormal de mici

Dacă prețul de piață al produselor de marcă este nejustificat de mic, vă puteți aștepta ca mărfurile să nu fie autentice. Știm că este dificil să indicăm gama de preț cuvenită. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să verificați prețurile cu amănuntul și apoi să comparați mai multe oferte cu ridicata pe sortimentul ales. Dacă unul dintre ele conține un preț extrem de redus, fără a oferi nicio justificare, cum ar fi necesitatea efectuării unei comenzi foarte mari, vă sfătuim să aveți grijă.

Solicitați o dovadă a plății

Dovada plății pentru produsele achiziționate de vânzător va fi prezentată cel mai adesea sub forma unei așa-numite „facturi igienizate”, adică un document fără detaliile companiei partenerului comercial. Cu toate acestea, veți găsi acolo informații de bază referitoare la produs și veți confirma astfel dacă potențialul dvs. partener comercial are într-adevăr produsul oferit în stoc.

Solicitați certificatul de autenticitate al produsului

Unele mărci emit certificate pentru produsele lor și, în acest fel, facilitează verificarea dacă sunt originale sau nu, ... și îngreunează falsificarea acestora. Dacă achiziționați îmbrăcăminte de lux de marcă (de exemplu, Armani) sau produse electronice de ultimă generație de la anumiți producători (de exemplu, Xiaomi), vă puteți aștepta ca vânzătorul să confirme că deține certificatele.

 

Activitățile menționate mai sus ar trebui să vă ajute să minimizați riscul achiziționării de produse false. În cele din urmă, amintiți-vă că Merkandi nu acceptă vânzarea de bunuri care nu sunt autentice. Astfel, dacă aveți îndoieli cu privire la originalitatea unor produse, vă rugăm să ne informați imediat contactând serviciul nostru de asistență pentru clienți.

Autorul:
Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

Intrarea anterioară Următoarea intrare
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.