APRIL SAVINGS
-40%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Preț pe bucată sau preț pe întreg lotul?

Preț pe bucată sau preț pe întreg lotul?

În cazul unor oferte, în special oferte pentru stocul de lichidare, stocul falimentat sau stocul excesiv, există tendința de a arăta prețul întregului sortiment. Aceasta este o soluție mai simplă și mai confortabilă de ales, întrucât vom vinde tot lotul până la urmă. De ce ar trebui să ne deranjăm cu prețul pe bucată, nu? Ei bine, asta nu este complet corect ... :-)

Prețul pe bucată facilitează vânzătorului estimarea valorii produselor.

Este mult mai ușor să evaluezi dacă produsele oferite sunt sau nu atractive pentru cumpărător și, în special, pentru clienții lor, deoarece produsele achiziționate cu ridicata sunt destinate să ajungă pe piața cu amănuntul în cele din urmă, iar acest lucru utilizează exclusiv formatul de preț pe bucată.

Prețul pe bucată este mai atrăgător.

Și asta nu numai pentru că este mai mic. Un alt factor important îl constituie obiceiurile noastre zilnice și atașamentul față de ceea ce suntem expuși în fiecare zi. Nu trebuie să uităm că, cu excepția vieții noastre profesionale, suntem cu toții consumatori în primul rând.

Prețul pe bucată este mai ușor de comparat.

Înainte ca cumpărătorii să aleagă să cumpere bunuri din oferta specifică, verifică alte surse pentru a compara prețurile. Nu are rost să le facă mai dificil: atât cât este important, prețul nu este singurul factor pentru a decide dacă ar trebui să cumpărăm stocul sau nu.

Atunci când și cum ar trebui să folosim prețul global?

Doar ca ultimă soluție. :-) Dacă oferta se referă cu adevărat la produse standard, cum ar fi liniile de producție sau seturile de mașini industriale, utilizarea prețului de preluare pare justificată; în toate celelalte cazuri, este mai bine să afișați prețul pe bucată.

Autorul:
Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi - platforma de comerț B2B

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

Intrarea anterioară Următoarea intrare
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.