WINTER SALE
-25%
Pentru fiecare ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
45 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 75 de mii utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Condiții generale de tranzacționare

Condiții generale pentru utilizarea bazei de date a depozitelor angro pe platforma Merkandi și protecția datelor pe pagina www.merkandi.ro

§ 1 Dispoziții generale

 1. Operatorul financiar al platformei de internet www.merkandi.ro din Polonia este compania Merkandi Ltd (denumită în continuare Merkandi) cu sediul în Anglia, în Rotherham, S63 5DB, unitatea 4E, Enterprise Court.
 2. Poprietarul mărcii și platformei de tranzacționare Merkandi este Merkandi Ltd (numită mai departe Merkandi) înregistrată în Anglia, unitatea 4E, Enterprise Court, Rotherham, S63 5DB, numărul societății: 09582404.
 3. Condiția de acces și de utilizare a platformei închise Merkandi: trebuie să trimiți și să plătești comanda pentru baza de date în conformitate cu § 2
 4. Declarațiile de bună voie și contractele prin intermediul Merkandi sunt făcute / încheiate direct și exclusiv între anumiți clienți / angrosiști localizați în Europa și sunt executate în afara platformei. Prin urmare, Merkandi servește doar pentru a stabili contacte și nu face parte din contractul de vânzare.
 5. În momentul înregistrării, clientul acceptă Condiții generale de utilizare a bazei de date, precum și orice modificări ale Condițiilor generale, despre care va fi anunțat.

 

§ 2 Înregistrarea, ordonarea bazei de date și plata

 1. Clientul se poate înregistra în Merkandi prin completarea și trimiterea formularului de aplicare. Odată cu înregistrarea, clientul acceptă condițiile specifice de comandă și Condițiile contractuale generale. Înregistrarea unui membru și permisiunea de a utiliza platforma au loc după primirea plății.
 2. Se exclude cererea de încheiere a unei comenzi. Merkandi își rezervă dreptul de a refuza să introducă o comandă de acces fără să prezinte motive, sau să o anuleze, în special din cauza:
  • a) furnizării de date false în timpul înregistrării;
  • b) îndoielilor cu privire la autorizarea și existența legală a clientului, precum și utilizarea platformei în legătură cu activitatea economică, în cazul în care aceste îndoieli nu sunt explicate prompt pe cheltuiala clientului prin prezentarea documentelor relevante;
  • c) îndoielilor sau suspiciunilor cu privire la credibilitatea și solvabilitatea clientului;
  • d) suspiciunii de comportament inechitabil al afacerilor pe platforma Merkandi sau activități competitive faţă de portalul Merkandi;
  • e) încălcării condițiilor de utilizare sau a Condițiilor generale ale Merkandi.
 3. În cazul în care clientul este o persoană fizică, acesta trebuie să aibă vârsta legală și să aibă capacitate juridică deplină.
 4. Compania / Persoana care dorește să achiziționeze accesul la baza de date asigură că toate datele comunicate de acesta în timpul înregistrării sunt complete și autentice.
 5. Nu este posibilă solicitarea accesului la baza de date, deoarece Merkandi poate exclude clientul în timpul înregistrării și în orice moment în timpul abonamentului, de exemplu din motive de securitate și fără a oferi un motiv anume.
 6. Merkandi nu rambursează taxa de abonament. Nu există nicio posibilitate de a vinde, revânde sau reda accesul unei alte persoane sau companie. Dacă această condiție va fi încălcată, contul va fi șters.
 7. Operatorul de carduri de plată care efectuează plăți pentru accesul la Merkandi este PayPro SA Agent Rozliczeniowy, ul. Kanclerska 15, 60-327 Poznań, înscrisă în Registrul antreprenorilor din Registrul Național al Instanțelor, de pe lângă Tribunalul Districtual Poznań Nowe Miasto Wilda din Poznań, unitatea comercială a Registrului Național al Curții de Justiție nr. KRS 0000347935, NIP 7792369887, Regon 301345068.
 8. La momentul plasării unei comenzi, sistemul Merkandi va genera automat o factură proformă ca confirmare a comenzii. Factura este generată numai pe baza datelor introduse de client în momentul înregistrării.

 

§ 3 Acces, identificarea utilizatorului și parola

 1. Clientul se obligă să se asigure că numele de utilizator și parola sunt protejate împotriva accesului neautorizat al terților. În particular, clientul se obligă să nu divulge aceste informații persoanelor care nu sunt clienți în sensul articolului 2 sau care nu sunt atribuite întreprinderii clientului (drept de acces extins).
 2. Orice utilizare neautorizată a numelui de utilizator sau a parolei despre care clientul va afla sau le suspectează pe baza evenimentelor reale, trebuie comunicate imediat la Merkandi. Clientul este responsabil pentru utilizarea neautorizată a datelor sale pentru identificarea utilizatorului, cu excepția cazului în care dovedește că utilizarea neautorizată a fost cauzată de factori pentru care respunde Merkandi.
 3. Accesul la platformă poate fi blocat atunci când parola greșită este introdusă de trei ori.

 

§ 4 Servicii Merkandi

 1. Merkandi oferă diferite tipuri de servicii cumpărătorilor, ca parte a diverselor produse, care sunt reglementate în termenii contractului sau pentru care se încheie contracte suplimentare.
 2. Merkandi are dreptul de a schimba în orice moment oferta de servicii, funcțiile și configuraţia site-ului web merkandi.ro.
 3. Opțiunea de vânzare a contului PREMIUM este un serviciu suplimentar, lansat la cererea utilizatorului, după verificarea pozitivă a companiei sale. Merkandi își rezervă dreptul de a refuza activarea opțiunii de vânzare fără a oferi un motiv. Serviciul nu este o parte inseparabilă a conturilor PREMIUM și FREEMIUM. Lipsa sau refuzul de activare a opțiunii de vânzare sau dezactivarea acesteia în orice moment nu reprezintă un motiv pentru o cerere de rambursare a accesului la platforma Merkandi.

 

§ 5 Drepturile și obligațiile utilizatorului

 1. Utilizatorul suportă toate costurile legate de conexiunea necesară pentru a accesa Merkandi, costurile de utilizare a internetului public și costurile de achiziție și întreținere a echipamentelor de comunicare necesare pentru utilizarea platformei.
 2. Utilizatorii comunică direct între ei, pe propriile cheltuieli și responsabilități. Merkandi nu poartă nicio responsabilitate pentru consecințele tranzacțiilor dintre utilizatori.
 3. Fiecare utilizator al Merkandi înregistrat ca vânzător în baza de date Merkandi, în timp ce listează oferte cu ridicata, declară că este familiarizat și acceptă pe deplin Regulile de adăugare a ofertelor pe platformă. https://merkandi.ro/faq/regulile-pentru-adaugarea-ofertelor/64
 4.  Fiecare utilizator al Merkandi înregistrat ca vânzător în baza de date Merkandi în timp ce listează oferte cu ridicata declară că produsele înregistrate ca vânzător în baza de date Merkandi în timp ce listează oferte cu ridicata declarate de către acesta sunt originale și provin din surse legitime. 
 5. Fiecare utilizator este responsabil pentru corespondența schimbată cu ceilalți utilizatori. Este interzisă trimiterea în masă de mesaje cu același conținut sau cu conținut similar, spam și orice altă formă de comunicare agregată și nedorită cu utilizatorii Merkandi. În caz de abuz, contul utilizatorului poate fi suspendat.
 6. Cumpărătorul are dreptul de a emite un comentariu pozitiv/neutru/negativ despre vânzător în termen de 2 luni de la încheierea tranzacției. Numărat de la emiterea facturii de cumpărare de către vânzător. Există posibilitatea de a emite un comentariu pentru fiecare tranzacție încheiată.

 

§ 6 Atribuirea declarațiilor de bunăvoie, a acțiunilor și a declarațiilor

 1. Toate declarațiile de bunăvoie, făcute de utilizatori pe platforma Merkandi pe internet, transmise altui utilizator sau acceptate de acesta, precum și toate activitățile comerciale și alte declarații sau activități care au valabilitate juridică (rezumând „acțiunile”) sunt acțiuni întreprinse numai de clientul însuși. Merkandi nu acționează în această privință nici în nume propriu, nici ca reprezentant al unei terțe părți.
 2. Merkandi nu este responsabil pentru realizarea activităților de dispunere în scopul prestării de servicii în cadrul tranzacției date.

 

§ 7 Emiterea facturilor, remunerația

 1. Cererea de remunerație pentru o perioadă determinată există indiferent de utilizarea platformei sau de posibile, eventuale restricții privind folosirea de servicii prestate de Merkandi în conformitate cu contractul. Aceasta se aplică în special restricţionărilor în furnizarea de servicii care pot rezulta din setările software incompatibile sau specifice ale clientului sau ale furnizorului său. Furnizarea de servicii și accesul la platforma Merkandi pot fi restricționate în special atunci, când utilizatorul întârzie să plătească taxa de abonament.
 2. Membrul declară că este de acord să primească facturile și informațiile aferente de la Merkandi prin e-mail, în format PDF pentru imprimarea în original și că va depune toate eforturile pentru a se asigura că Merkandi are întotdeauna adresa de e-mail curentă la care poate fi contactat. La cerere, Merkandi emite o factură, care va fi trimisă prin fax sau poștă.

 

§ 8 Prelucrarea, stocarea și transmiterea datelor

 1. În momentul aplicării și înregistrării pe platforma Merkandi, exprimați, în calitate de client, acordul la stocarea și prelucrarea datelor dvs. personale și comerciale și a corespondenței care s-a produs în sistem, dacă a fost colectată în scopuri comerciale ale platformei, iar arhivarea este necesară în scopul documentării și din motive de securitate.
 2. Merkandi este în special autorizat să utilizeze datele și adresa dvs. de e-mail în modul următor:
  • a) să dispună de ele ca parte a serviciilor furnizate de platforma Merkandi.
  • b) trimiterea facturilor pentru accesarea bazei de date și a informațiilor către și de la Merkandi, în timpul perioadei de abonare și imediat după finalizarea acesteia, până când această autorizație este anulată de dvs.
  • c) să le transfere unităților autorizate în cadrul sarcinilor statutare
  • d) transferul acestora către părți terțe - instituții publice în toate cazurile în care acestea vor fi condiționate de interesul legitim al portalului Merkandi care rezultă din acțiunile utilizatorului pe portal. Clientul poate, dacă este necesar, să accepte cele de mai sus, acceptând aceste condiții speciale și utilizând platforma Merkandi.

 

§ 9 Excluderea garanției

Responsabilitatea companiei Merkandi este limitată în ceea ce privește toate informațiile, declarațiile de bunăvoie, acordurile dintre terți și întrebările privind bunurile și serviciile furnizate de portalul Merkandi:

 1. Merkandi nu este responsabilă pentru acordurile încheiate între clienți / angrosiști și informațiile puse la dispoziție .
 2. Este exclusă orice răspundere a Merkandi pentru bunurile și serviciile furnizate cumpărătorului de către ofertant. În special, Merkandi nu își asumă nicio responsabilitate pentru exactitatea și caracterul complet al datelor și declarațiilor furnizate de cumpărător sau depozit din baza de date, privind calitatea și gradul de adecvare a bunurilor și serviciilor care urmează a fi livrate și caracterul adecvat al acestora în scopul stabilit de cumpărător, pentru posibila încălcare a drepturilor terților prin bunuri și servicii livrate și pentru existența, credibilitatea și solvabilitatea clienților.
 3. Merkandi nu poate exclude cu certitudine că o persoană menționată drept cumpărător sau angrosist în transmiterea sau acceptarea declarațiilor de bunăvoie de către platforma Merkandi există de fapt. Autoritatea reală a unei anumite declarații de bunăvoie rămâne incertă. Prin urmare, clientul care trimite sau acceptă oferta, acționează pe propriul risc cu privire la existența unui partener contractual.
 4. De asemenea, Merkandi nu poate exclude cu certitudine că parola nu va trece în mâinile unei persoane neautorizate de către client pentru a depune declarații de bunăvoie. Acest risc este suportat de asemenea numai de către client. Răspunderea lui Merkandi este exclusă ca mesager care acționează fără autoritate, cu excepția actelor intenționate sau a neglijențelor grave.
 5. O reclamație posibilă a bazei de date este acceptată până la 7 zile de la data lansării accesului la baza de date pentru client. Plângerea este valabilă numai în ceea ce privește actualitatea bazei de date și a înregistrărilor conținute în ea (cu date complete) cu un număr care depășește 3% din adresele expirate. Nu acceptăm reclamații privind lipsa sau inaccesibilitate temporară a bunurilor de pe site-ul www.merkandi.ro și numerele de telefon și adresele de e-mail. Pentru a depune o plângere, trimite un mesaj la: bok@merkandi.ro. Reclamațiile sunt examinate în termen de 10 zile lucrătoare de la data primirii acestora. Data primirii reclamației este considerată data trimiterii mesajului de către client.
 6. Toate produsele și descrierile acestora, aflate pe site-ul www.merkandi.ro, au scop informativ și nu constituie o ofertă în sensul Codului civil. Nu garantăm și nu suntem responsabili pentru disponibilitatea produselor de pe site-ul web merkandi.ro. Ne rezervăm dreptul de a face greșeli în traducere.

 

§ 10 Excluderea răspunderii

 1. Merkandi nu este responsabil pentru faptul că platforma Merkandi nu va fi temporar, în special din cauza lucrărilor de întreținere, disponibilă clientului, dacă lipsa accesului nu depășește 5% din anul total într-un an calendaristic și când întreruperile de acces mai lungi nu vor fi cauzate de acțiuni intenționate sau neglijență gravă.
 2. Merkandi nu este responsabil nici pentru veridicitatea și / sau completitudinea informațiilor, sfaturilor și recomandărilor postate pe site-urile web ale Merkandi de către clienți, nici pentru informații, sfaturi și recomandări ale angrosiștilor din baza de date disponibilă pe site-urile web Merkandi.
 3. Merkandi se distanțează în special de conținutul link-uri web asociate cu oferta, conținutul și autorii acestora și nu este responsabil pentru conținutul, tranzacțiile sau daunele rezultate din utilizarea unor astfel de legături.
 4. Merkandi nu răspunde pentru orice daune cauzate de eșecuri și erori în software-ul și hardware-ul folosit și în special în legătură cu defectele tehnice de pe Internet. În special, Merknadi nu își asumă nicio, independent de vina, răspundere pentru daunele care au apărut ca urmare a lipsei accesului la Internet sau a funcționării fără defect a Internetului, sau ca urmare a utilizării software-ului sau a hardware-ului în timpul utilizării site-ului web Merkandi, precum și a efectuării serviciilor contractuale defecte datorate unor probleme tehnice cu software și hardware sau internet. Acest lucru este aplicabil în special în cazul restricțiilor privind performanța serviciilor care ar putea rezulta din incompatibilități sau parametrii software specifici ai clientului sau ale furnizorului său.
 5. Merkandi nu este responsabil pentru daunele rezultate din încălcarea neintenționată a unei obligații contractuale nesemnificative. Acest lucru se aplică și în cazul încălcării neintenționate a unei obligații neimportante în timpul negocierilor și a răspunderii statutare cauzate de acțiunea neintenționată.
 6. În cazul răspunderii, cu excepția acțiunilor intenționate, obligația de compensare se limitează la daune tipice și previzibile, dar în orice caz numai până la înălțimea medie a daunelor.
 7. Merkandi nu este responsabil pentru întregul conținut al site-urilor web ale unor terțe părți, în special magazinelor online, a căror link-urile sunt amplasate direct sau indirect pe platforma Merkandi.
 8. Limitările de răspundere de mai sus se aplică și reprezentanților legali, angajaților și terților utilizați de Merkandi pentru efectuarea serviciului.
 9. Merkandi subliniază faptul că cumpărătorul și ofertantul să pot asigura de eventuale daune.
 10. Toate denumirile și mărcile comerciale utilizate pe acest site sunt mărci comerciale rezervate și au fost utilizate numai în scopuri de identificare.

 

§ 11 Proprietate a instanței, dreptul propriu-zis

 1. Acest ordin este supus legislației poloneze. Este exclusă aplicarea Convenției ONU privind vânzarea internațională a mărfurilor. Datorită site-urilor web ale ordinului, este exclusă aplicarea Legii privind protecția drepturilor consumatorilor.
 2. Curtea din Rotherham, Anglia, are competența locală pentru toate contractele, ordinele bazate pe acești termeni de utilizare a bazei de date. Merkandi are, de asemenea, dreptul de a depune chemare în instanța competentă pentru client.

 

§ 12 Dispoziții finale

 1. Nu este permisă încorporarea termenilor contractuali generali, a comenzilor clienților.
 2. Dacă dispozițiile individuale ale prezentului contract / ordin sunt în totalitate sau parțial nevalabile din punct de vedere legal sau dacă expiră în viitor, aceasta nu afectează valabilitatea restului contractului / ordinului.
 3. În cazul când o clauza este inacceptabilă din punct de vedere legal, părțile se angajează să o înlocuiască cu o intrare valabilă din punct de vedere juridic, care, în termeni economici, va fi cât mai aproape de clauza inacceptabilă.
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.

Abonându-vă la newsletter-ul nostru, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing.