WINTER SALE
-25%
Pentru fiecare ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
39 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 75 de mii utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate 

la MERKANDI LTD

Obiectivele și domeniul de aplicare a politicii

Operatorul datelor cu caracter personal ale utilizatorilor platformei Merkandi care sunt persoane fizice este Merkandi LTD (Unit 4E, Enterprise Court S63 5DB Rotherham, Regatul Unit), ceea ce înseamnă că acesta stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor dumneavoastră personale.

Scopul Politicii este de a determina activitățile întreprinse de Merkandi în ceea ce privește protecția datelor dumneavoastră personale prelucrate prin intermediul platformei și aplicației mobile, precum și în cadrul serviciilor conexe. Politica stabilește, în special, domeniul de aplicare și temeiul juridic al prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal, care sunt colectate de Merkandi în legătură cu utilizarea de către dumneavoastră a platformei și a aplicației mobile. Datele dvs. personale pe care le primim de la dvs. atunci când vă creați un cont, în legătură cu activitățile desfășurate pe platformă, postarea sau vizualizarea ofertelor și în legătură cu actualizările datelor dvs. personale efectuate prin intermediul contului. Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal poate fi, de asemenea, legată de desfășurarea unei serii de alte activități direct legate de utilizarea platformei și a aplicației mobile. Utilizarea platformei, inclusiv descărcarea aplicației mobile sau utilizarea aplicației mobile sau a serviciilor conexe, este posibilă numai după ce ați citit această politică și termenii și condițiile.

Domeniul de aplicare al prelucrării datelor cu caracter personal

Domeniul de aplicare al datelor cu caracter personal prelucrate de Merkandi poate varia în funcție de serviciile sau funcționalitățile furnizate de Merkandi pe care le utilizați:

Înregistrare

În timpul procesului de înregistrare, avem nevoie de următoarele date personale: adresa de e-mail, login, parola, numărul de telefon și informații despre companie (întreprindere) și adresa acesteia. Dacă nu furnizați datele de mai sus înseamnă că nu putem încheia un contract cu dumneavoastră și, în consecință, nu veți putea utiliza serviciile Merkandi.

Utilizarea contului 

În momentul înregistrării, vă vom cere să completați datele de identificare și să furnizați informații privind adresa și datele de contact necesare pentru a vă contacta. Pentru a putea utiliza pe deplin platforma, vă solicităm să vă furnizați vârsta pentru a vă putea verifica capacitatea juridică. Dacă ne furnizați un cont de retragere, vom prelucra datele cu caracter personal declarate în legătură cu acel cont, și anume numele dumneavoastră, numărul contului bancar și adresa de domiciliu.

Pentru activarea completă a contului dvs., vă vom cere să prezentați documentele de verificare relevante. Acest lucru ne va permite să confirmăm datele pe care le-ați furnizat în timpul procesului de deschidere a contului. Vom prelucra datele cu caracter personal conținute în documentele de verificare în scopul platformei.

După înregistrarea contului dvs. și în timpul utilizării serviciilor Merkandi, vă obligăm să actualizați în mod constant toate datele personale furnizate, în cazul în care există modificări în orice privință.

În plus, colectăm informații despre activitățile dumneavoastră pe platformă, inclusiv istoricul achizițiilor, ofertele emise, metodele de plată selectate și conținutul comentariilor și al mesajelor trimise.

Atunci când utilizați contul dvs., ne puteți furniza și alte date personale opționale, de exemplu, prin încărcarea fotografiei dvs. sau a unei imagini grafice a dvs. (avatar), dându-vă astfel acordul pentru prelucrarea acestora. Furnizarea acestor date cu caracter personal este în întregime voluntară.

În plus, este posibil să obținem datele dvs. personale în legătură cu utilizarea de către dvs. a opțiunii de a vă conecta la platformă sau la aplicația mobilă prin intermediul unor servicii de autentificare externe oferite de alte entități care operează independent de Markandi.pl (de exemplu, servicii oferite de Google, Apple sau servicii oferite în cadrul serviciilor, inclusiv cele de natură socială - cum ar fi Facebook). În acest caz, obținem datele dvs. personale numai sub forma numelui și prenumelui sau a numelui de utilizator, a adresei de e-mail și a avatarului publicat într-un astfel de serviciu sau serviciu, iar aceste date personale le putem atribui contului dvs. sau le putem prelucra numai în scopul unei astfel de autentificări sau înregistrări în platformă. Atunci când utilizați servicii de autentificare externe, trebuie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale furnizorilor acestor servicii.

Executarea tranzacțiilor

Efectuarea plăților implică necesitatea de a prelucra alte date cu caracter personal, și anume datele conținute în ofertă (inclusiv, în special, conținutul ofertei), datele de tranzacție (în special, numărul de cont bancar, metoda de plată, adresa de primire a bunurilor, metoda de livrare), datele pentru factura de TVA și datele care permit urmărirea expedierilor, trimiterea de mesaje, comunicarea cu alți utilizatori și efectuarea de plăți pentru serviciile furnizate de Merkandi. De asemenea, Merkandi poate avea acces la conținutul mesajelor trimise între utilizatori în cadrul discuțiilor și litigiilor. Pentru a gestiona tranzacția, este posibil să folosim datele cu caracter personal care ne-au fost furnizate în timpul înregistrării. În plus, pentru a gestiona vânzarea, putem prelucra și datele dumneavoastră personale, inclusiv, printre altele, valoarea cifrei de afaceri, informații despre comenzi (punerea în aplicare sau anularea acestora, numerele de expediere).

Formular de contact

În formularul de contact, prelucrăm datele de contact care ne sunt necesare pentru a comunica cu dvs. și pentru a vă îndeplini cererea. Acestea pot include date cu caracter personal, cum ar fi numele dumneavoastră, adresa de e-mail sau numărul de telefon.

În plus, ca parte a serviciului pe care vi-l oferim, putem, de asemenea, să luăm legătura cu dvs. prin utilizarea datelor cu caracter personal plasate în acest scop în contul dvs. sau furnizate de dvs. prin intermediul canalelor de socializare (cum ar fi Facebook Messenger, Instagram, Twitter, WhatsApp, WeChat). În cazul contactului cu Merkandi prin intermediul canalelor de socializare oferite de entități independente de noi, Merkandi dobândește date cu caracter personal sub forma numelui de utilizator (în cazul, de exemplu, Facebook Messenger, Instagram, Twitter) sau a numărului de telefon (de exemplu, în cazul WhatsApp, WeChat) numai în scopul contactării. În cazul în care legislația aplicabilă permite acest lucru, Merkandi va avea, de asemenea, dreptul de a obține și de a stoca alte date cu caracter personal referitoare la comunicarea efectuată, cum ar fi informații despre cererile de asistență sau feedback-ul din partea utilizatorilor.

Apeluri primite la liniile de asistență telefonică

Apelurile primite la liniile directe Merkandi sunt înregistrate. În cazul în care decideți să ne contactați prin telefon, vom prelucra datele dvs. personale, printre altele, în ceea ce privește numărul de telefon și conținutul înregistrării (inclusiv informațiile furnizate în timpul conversației), pentru a pune în aplicare cererea.

Participarea la programe de fidelizare, concursuri sau acțiuni promoționale

În legătură cu participarea la programe de loialitate, concursuri sau campanii promoționale, vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal care sunt necesare pentru evenimentele de mai sus. În funcție de tipul de eveniment organizat, acestea pot include numele dumneavoastră, datele de contact (cum ar fi numărul de telefon sau adresa de e-mail) sau orice alte date necesare pentru a îndeplini criteriile de participare la aceste evenimente.

Activități de marketing 

Ca parte a activităților noastre de marketing, putem, fie pe baza interesului legitim, fie pe baza consimțământului dumneavoastră, să prelucrăm informații pentru a ne ajuta să adaptăm publicitatea și conținutul la preferințele și așteptările dumneavoastră (inclusiv în legătură cu afișarea de publicitate comportamentală). Acestea pot include, dar nu se limitează la, adresa IP, datele cookie sau informații despre traficul dvs. pe site, inclusiv ofertele pe care le vizualizați și preferințele dvs. în această privință. În plus, pe baza premiselor de mai sus, vom prelucra și datele dumneavoastră de contact, inclusiv datele necesare pentru a vă trimite informații, inclusiv informații comerciale, în măsura în care ați specificat-o (număr de telefon sau adresă de e-mail).

Activități analitice și statistice

De asemenea, datele dvs. personale pot fi prelucrate de noi în scopuri analitice și statistice, inclusiv pentru sondaje. În aceste scopuri, vom folosi în principal informațiile despre activitatea dvs. pe Platformă, inclusiv informații legate de utilizarea serviciilor individuale, precum și date personale despre preferințele și așteptările dvs. Prin intermediul sondajelor trimise utilizatorilor prin e-mail sau puse la dispoziție direct pe Platformă, Merkandi poate colecta date cu caracter personal de la dumneavoastră, care pot include, de exemplu, vârsta. De asemenea, datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi utilizate pentru a asigura un nivel adecvat de securitate a platformei. În acest sens, Merkandi utilizează, printre altele, o tehnologie bazată pe amprente digitale, care presupune colectarea așa-numitelor "amprente" digitale ale dispozitivelor utilizatorilor, care ne permit să identificăm dispozitivul de pe care utilizați sau aplicația pe care o instalați. Informațiile pe care le colectăm despre dumneavoastră în această privință pot constitui date cu caracter personal. Putem prelucra date cu caracter personal, cum ar fi, fără a ne limita la acestea, adresa dumneavoastră IP, date derivate din cookie-uri, parametrii software-ului și hardware-ului pe care îl utilizați, configurația dispozitivului dumneavoastră (de exemplu, date despre plug-in-urile instalate) sau informații despre traficul pe site-ul dumneavoastră (inclusiv utilizarea protocoalelor de comunicare în rețea), paginile vizualizate și informații despre utilizarea aplicației mobile.

Acțiuni în legătură cu revendicarea sau apărarea creanțelor

Putem prelucra datele dvs. cu caracter personal în legătură cu dreptul de a face valabilă sau de a ne apăra împotriva reclamațiilor. În acest scop, Merkandi prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal pe toată perioada în care pretențiile care decurg din contractul încheiat de stat cu Merkandi sau legate de utilizarea serviciilor furnizate de Merkandi, platforme, aplicație mobilă nu s-au prescris în conformitate cu legislația aplicabilă. Acestea pot fi, de exemplu, valoarea datoriei, informații legate de o anumită comandă sau ofertă, date de tranzacție sau informații obținute în legătură cu stabilirea contactului de către Merkandi infolinks. Domeniul de aplicare al datelor cu caracter personal prelucrate de noi poate varia din când în când, în funcție de obiectul cererii.

Scopurile, motivele și durata de prelucrare a datelor cu caracter personal 

În funcție de serviciile furnizate de Merkandi pe care le utilizați, sunt diferite scopurile și temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de către Merkandi și perioadele pentru care Merkandi poate stoca sau utiliza datele dumneavoastră personale.

Pentru fiecare dintre scopurile de prelucrare am specificat temeiul juridic și perioada maximă pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal. După perioada indicată, nu vom mai utiliza datele dumneavoastră cu caracter personal în scopul indicat. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că îl vom șterge în toate cazurile. Vom stoca datele dvs. personale pentru cea mai lungă dintre perioadele indicate în legătură cu serviciile specifice ale Merkandi. Mai jos am descris activitățile standard privind datele cu caracter personal în legătură cu utilizarea serviciilor furnizate de Merkandi. Informații mai detaliate privind prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul utilizării anumitor servicii pot fi găsite, de asemenea, în regulamentele serviciilor respective.

Înregistrarea și întreținerea conturilor, procesarea tranzacțiilor utilizatorilor

Utilizarea unora dintre funcționalitățile disponibile pe Platformă (inclusiv utilizarea aplicației mobile) necesită înregistrarea dumneavoastră în conformitate cu Regulamentul. Înființarea și utilizarea contului este legată de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal de către noi.

Merkandi prelucrează, de asemenea, datele dvs. personale în legătură cu gestionarea tranzacțiilor.

Informațiile postate de dumneavoastră pe platformă nu provin de la Merkandi și nu sunt inițiate de Merkandi. Din acest motiv, Merkandi nu este responsabil pentru informațiile furnizate, în măsura în care acest lucru este permis de legea aplicabilă. În oferte și mesaje, pe cât posibil, nu trebuie să furnizați informații personale. Prin introducerea datelor dvs. personale în oferte sau mesaje, o faceți pe baza unei decizii proprii, bine gândite și în cunoștință de cauză. Prin urmare, ar trebui să analizați cu atenție riscurile pe care le implică furnizarea unor astfel de informații. 

În legătură cu procesarea contului dvs. și a tranzacțiilor dvs., prelucrăm datele dvs. personale în conformitate cu principiile descrise în tabelul de mai jos. În plus, putem prelucra datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri, inclusiv în scopuri de analiză, marketing și securitate a serviciilor noastre, despre care puteți citi mai multe în această politică.

În legătură cu efectuarea unora dintre tranzacțiile dvs. (de exemplu, tranzacțiile care intră sub incidența obligației de arhivare sau de decontare a TVA de către Merkandi), suntem obligați prin lege să prelucrăm, inclusiv să arhivăm, datele cu caracter personal legate de aceste tranzacții.

copul prelucrării datelor cu caracter personal Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal pentru un anumit scop (perioada de păstrare)
Întreprinde activități legate de susținerea înregistrării efectuate de către utilizator și de furnizarea de servicii pe cale electronică pentru a susține conturile de utilizator Merkandi Articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR (necesitatea de a încheia și de a executa contractul) - date cu caracter personal necesare pentru înființarea și operarea contului Până la finalizarea serviciului
să vă personalizați setările contului (să includeți un avatar și alte informații personale opționale în contul dvs.) sau să furnizați informații personale atunci când vă conectați la platformă prin intermediul unui serviciu extern Articolul 6 alineatul (1) litera (a) GDPR (consimțământul utilizatorului) - numai în ceea ce privește datele cu caracter personal opționale care nu sunt necesare pentru utilizarea Contului Până când datele cu caracter personal opționale sunt eliminate din cont (retragerea consimțământului) sau până când serviciul este reziliat.
Gestionarea reclamațiilor, inclusiv rezolvarea problemelor tehnice Art. 6(1)(f) GDPR (interesul legitim al Merkandi de a proteja drepturile Merkandi și ale utilizatorului) Până când reclamația este tratată sau problema semnalată este rezolvată
urmărirea și apărarea împotriva creanțelor care decurg dintr-un contract încheiat sau legate de prestarea de servicii, inclusiv recuperarea creanțelor, desfășurarea procedurilor judiciare, de arbitraj și de mediere Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR (interesul legitim al Merkandi de a proteja drepturile Merkandi) Până în ultima zi a anului calendaristic următor expirării unui termen de 3 ani de la încetarea raporturilor de serviciu.
Îndeplinirea obligațiilor legale prevăzute de legislația fiscală și contabilă Articolul 6 alineatul (1) litera (c) din GDPR în legătură cu articolul 70 alineatul (1) din Ordonanța privind impozitele și articolul 74 din Legea privind contabilitatea (necesitatea de a îndeplini o obligație legală) 5 ani de la sfârșitul anului calendaristic în care taxa a fost datorată
Îndeplinirea obligațiilor privind prelucrarea, inclusiv arhivarea, a datelor privind tranzacțiile care decurg din pachetul TVA pentru comerțul electronic  Articolul 6 alineatul (1) litera (c) GDPR (obligație legală) 10 ani de la sfârșitul anului în care a avut loc tranzacția.

Suport pentru utilizatori și formular de contact

Dacă contactați serviciul clienți, inclusiv prin apelarea telefonică a liniei de asistență, Merkandi, în cadrul conducerii Platformei, poate prelucra (de exemplu, stoca sau analiza) datele dvs. personale.

Merkandi poate, de asemenea, să colecteze datele dvs. personale dacă vă contactați prin intermediul instrumentelor disponibile în Merkandi, inclusiv prin formularul de contact disponibil în Merkandi. Aceste date cu caracter personal sunt necesare pentru a permite Merkandi să vă contacteze, precum și pentru a vă permite să contactați alți utilizatori, în scopuri direct legate de funcționarea Merkandi. Furnizat de Merkandi formularul de contact nu este utilizat pentru a purta corespondență privată fără legătură cu tranzacția și utilizarea acestuia în astfel de scopuri poate constitui o încălcare a Regulamentului. Pentru a preveni încălcările legii, inclusiv practicile neloiale, Merkandi colectează date privind comunicările efectuate prin intermediul formularului menționat mai sus. Merkandi poate, de asemenea, să analizeze și să blocheze, folosind un software special, conținutul mesajelor trimise între utilizatori prin intermediul formularului de contact menționat mai sus, în special dacă acestea sunt de natura spam-ului (informații publicitare nesolicitate), conțin conținut interzis, cum ar fi un stimulent pentru a comite infracțiuni sau amenință în alt mod securitatea utilizatorilor, cum ar fi cele destinate să obțină ilegal parolele de acces la cont sau să încalce Regulile.

În legătură cu gestionarea întrebărilor adresate către Merkandi. inclusiv prin intermediul formularului de contact, prelucrăm datele dvs. personale în conformitate cu principiile descrise în tabelul de mai jos. Datele dvs. personale pot fi prelucrate și în alte scopuri, inclusiv în scopuri analitice, de marketing și de asigurare a securității serviciilor furnizate, despre care veți afla mai multe în această politică.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal pentru un anumit scop (perioada de păstrare)
Contactarea utilizatorilor, inclusiv în scopuri legate de furnizarea de servicii, asistență pentru utilizatori, prin intermediul canalelor de comunicare disponibile, în special e-mail, telefon și canale de socializare; Articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR (necesitate pentru executarea contractului) Până la întreruperea serviciilor
Tratarea solicitărilor utilizatorilor, comunicate în special serviciului de relații cu clienții și prin intermediul formularului de contact, atunci când acestea nu sunt direct legate de executarea contractului Art. 6(1)(f) GDPR (interesul legitim al Merkandi constând în a răspunde la solicitări) Până când se răspunde sau se îndeplinește obiectul cererii de informații sau al solicitării
Prevenirea întreruperilor în comunicare Art. 6(1)(f) GDPR (interesul legitim al Merkandi de a asigura securitatea serviciilor furnizate) Până la finalizarea comunicării
Utilizarea și dezvoltarea de canale de comunicare automatizate (învățare automată) Articolul 6 alineatul (1) litera (f) GDPR (îmbunătățirea algoritmului responsabil de funcționarea canalelor de comunicare automată) Pentru o perioadă de 12 luni de la data trimiterii mesajului în cauză
urmărirea și apărarea împotriva creanțelor care decurg dintr-un contract încheiat sau legate de prestarea de servicii, inclusiv recuperarea creanțelor, desfășurarea procedurilor judiciare, de arbitraj și de mediere Art. 6(1)(f) GDPR (interesul legitim al Merkandi , constând în protejarea drepturilor Merkandi ) Până în ultima zi a anului calendaristic următor expirării unui termen de 3 ani de la încetarea raporturilor de serviciu.

Programe de fidelizare, concursuri, acțiuni promoționale

Merkandi poate organiza concursuri sau campanii promoționale. În cazul în care decideți să participați la un astfel de eveniment, datele dumneavoastră personale (de exemplu, informațiile necesare pentru a vă contacta), pot fi utilizate de Merkandi pentru desfășurarea eficientă a acestuia. Datele de contact ale utilizatorilor care participă în mod voluntar la evenimente sunt prelucrate de Merkandi în conformitate cu legea și în scopuri legate de aceste evenimente. În cadrul platformei, utilizatorii se pot înscrie și în programele de loialitate.

Dacă participați la program, concurs sau acțiune promoțională, datele dvs. personale pot fi utilizate de Merkandi în conformitate cu tabelul de mai jos, dar reguli mai detaliate pentru prelucrarea datelor personale pot fi găsite în regulile dedicate acestor evenimente. În plus, datele dvs. personale pot fi prelucrate în alte scopuri, inclusiv în scopuri analitice, de marketing și de asigurare a securității serviciilor furnizate, despre care veți afla mai multe în această politică.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal pentru un anumit scop (perioada de păstrare)
luarea de măsuri în vederea încheierii unui contract și furnizarea de servicii pentru a permite participarea la un program de fidelizare articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR (necesar pentru încheierea și executarea contractului) sau dacă furnizați date cu caracter personal opționale care nu sunt necesare - articolul 6 alineatul (1) litera (a) din GDPR (consimțământ) Până la încheierea participării dumneavoastră la programul de loialitate sau, în cazul datelor cu caracter personal opționale, până când vă retrageți consimțământul.
Permiterea participării la un concurs sau la o acțiune promoțională Art. 6(1)(f) GDPR (interes legitim constând în îndeplinirea obligațiilor ce decurg din promisiunea publică, organizarea de concursuri sau acțiuni similare, inclusiv în legătură cu desfășurarea de activități de promovare a mărcii Merkandi) Până la încetarea participării dvs. la concurs (de exemplu, eliberarea unui premiu) sau la acțiunea promoțională sau până când depuneți o contestație efectivă.
Îndeplinirea obligațiilor legale prevăzute de legislația fiscală și contabilă  Articolul 6 alineatul (1) litera (c) din GDPR în legătură cu articolul 70 alineatul (1) din Ordonanța privind impozitele și articolul 74 din Legea privind contabilitatea (necesitatea de a îndeplini o obligație legală) 5 ani de la sfârșitul anului calendaristic în care taxa a fost datorată
Urmărirea și apărarea împotriva creanțelor care decurg din contractul încheiat sau care sunt legate de permiterea participării la eveniment/executarea evenimentului, inclusiv recuperarea creanțelor, desfășurarea procedurilor judiciare, de arbitraj și de mediere. Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR (interesul legitim al Merkandi de a proteja drepturile Merkandi) Până în ultima zi a anului calendaristic următor expirării unui termen de 3 ani de la încheierea participării la eveniment.

Activități de marketing

Merkandi poate utiliza, de asemenea, datele dumneavoastră personale pentru a desfășura activități de marketing. Aceste activități pot consta în:

 • afișarea pe Platformă sau în aplicația mobilă a unui conținut de marketing care nu este adaptat la preferințele dumneavoastră (publicitate contextuală). În cazul în care publicitatea contextuală este utilizată pentru a afișa date cu caracter personal, prelucrarea acestora are loc în legătură cu punerea în aplicare a interesului legitim al operatorului sau al unei terțe părți de a-și promova propriile activități sau activitățile unor terțe părți;
 • afișarea de conținut de marketing adaptat la preferințele dvs., inclusiv adaptarea categoriilor de oferte sau a ofertelor individuale în setările Platformei sau în setările serviciilor entităților externe pe baza activității dvs. pe Platformă (publicitate comportamentală). Datele dvs. personale, inclusiv datele personale colectate prin intermediul cookie-urilor și al altor tehnologii similare, sunt apoi prelucrate de Merkandi și de entități externe în scopuri de marketing. Astfel de acțiuni sunt întreprinse numai dacă sunteți de acord cu acestea, care pot fi retrase în orice moment. 
 • desfășurarea altor activități legate de marketingul direct de bunuri sau servicii (trimiterea de informații comerciale prin e-mail sau alte activități de marketing) prin diverse canale de comunicare electronică, inclusiv prin e-mail, SMS/MMS, push. De asemenea, vă contactăm și prin telefon. Aceste acțiuni sunt întreprinse pe baza interesului legitim al Merkandi sau a interesului legitim al entităților care cooperează cu Merkandi. Consimțământul poate fi retras în orice moment.

Pentru a desfășura activități de marketing, Merkandi utilizează în unele cazuri crearea de profiluri. Acest lucru înseamnă că, prin prelucrarea automată a datelor cu caracter personal, evaluăm anumiți factori selectați despre utilizatori pentru a analiza comportamentul acestora sau pentru a crea o prognoză pentru viitor. Acest lucru permite o mai bună adaptare a conținutului afișat la preferințele și interesele individuale ale utilizatorului.

În legătură cu activitățile de marketing, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu principiile descrise în tabelul de mai jos. Datele dvs. personale pot fi, de asemenea, prelucrate în alte scopuri, inclusiv în scopuri analitice și pentru a asigura securitatea serviciilor furnizate, despre care veți afla mai multe în această politică.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal pentru un anumit scop (perioada de păstrare)
Afișarea de publicitate contextuală (efectuarea de marketing direct al propriilor sale servicii sau bunuri Merkandi sau al serviciilor sau bunurilor unor terți) Art. 6(1)(f) GDPR (interesul legitim al Merkandi constând în promovarea bunurilor sau serviciilor Merkandi sau ale unor terțe părți) Până când nu mai utilizați Platforma sau aplicația mobilă
Afișarea de publicitate comportamentală pe baza conținutului vizionat anterior, personalizarea categoriilor de oferte sau a ofertelor individuale în setările Platformei sau în setările serviciilor unor terțe părți pe baza activității pe Platformă Articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR coroborat cu articolul 173 din Legea privind telecomunicațiile (interesul legitim al Merkandi constând în promovarea bunurilor sau serviciilor Merkandi sau ale unor terți în legătură cu acordul) Până când vă retrageți consimțământul (în conformitate cu legislația privind telecomunicațiile) sau până când formulați o obiecție efectivă cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal
Contactarea utilizatorilor în scopuri legate de activitățile de marketing permise, prin intermediul canalelor de comunicare electronică disponibile, inclusiv e-mail, SMS/MMS push. Contact prin telefon articolul 6 alineatul (1) litera (f) dinGDPR în legătură cu articolul 10 din Legea privind furnizarea de servicii prin mijloace electronice sau cu articolul 172 din Legea privind telecomunicațiile (interesul legitim al Merkandi constând în promovarea bunurilor sau serviciilor Merkandi sau ale unor terțe părți în legătură cu consimțământul pentru canalul de comunicare) Până când vă retrageți consimțământul de a primi comunicări sau informații (în conformitate cu prevederile Legii privind furnizarea de servicii prin mijloace electronice sau ale Legii privind telecomunicațiile) sau până când vă opuneți în mod efectiv prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal

Activități analitice și statistice și anchete

Datele dvs. personale pot fi prelucrate de Merkandi în scopuri analitice și statistice. În acest caz, folosim datele dvs. personale pentru a efectua analize de activitate, pentru a determina preferințele de cumpărare și pentru a îmbunătăți funcționalitatea și calitatea serviciilor Merkandi. Posibilitatea prelucrării de către Merkandi, în scopuri analitice și statistice, a informațiilor colectate prin intermediul cookie-urilor și al altor tehnologii similare depinde de consimțământul utilizatorului de a stoca astfel de informații pe dispozitivul dumneavoastră terminal.

Prin intermediul sondajelor trimise utilizatorilor prin e-mail sau puse la dispoziție direct pe Platformă, Merkandi colectează date personale de la utilizatori, care pot fi folosite pentru a studia preferințele utilizatorilor și pentru a adapta oferta Merkandi la așteptările acestora. Aceste date cu caracter personal sunt, de asemenea, utilizate pentru a dezvolta analize statistice. 

În legătură cu punerea în aplicare a activităților analitice și statistice, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu principiile descrise în tabelul de mai jos. Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi prelucrate și în alte scopuri, inclusiv, în special, pentru a asigura securitatea serviciilor furnizate, despre care veți afla mai multe în această politică.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal pentru un anumit scop (perioada de păstrare)
Efectuarea de analize statistice Art. 6(1)(f)GDPR (interesul legitim al Merkandi constând în analiza activității Utilizatorului, inclusiv a activității istorice, în vederea optimizării serviciilor furnizate) Până la sfârșitul stocării datelor cu caracter personal ale utilizatorului în legătură cu un alt scop activ de prelucrare sau până în momentul exprimării unei obiecții efective la prelucrarea datelor cu caracter personal (nu mai mult, totuși, decât până în ultima zi a anului calendaristic care urmează expirării a 3 ani de la momentul finalizării serviciilor de către Merkandi)
gestionarea traficului pe platforme, inclusiv monitorizarea activității utilizatorilor, care include, printre altele, căutări de cuvinte cheie și postarea de oferte. Art. 6(1)(f) GDPR (interesul legitim al Merkandi constând în analiza activităților utilizatorilor în vederea optimizării serviciilor furnizate) Datele cu caracter personal sunt prelucrate în timp real, astfel încât acestea vor fi stocate până la încetarea utilizării de către utilizator a serviciilor furnizate de Merkandi pe Platforme (adică până când părăsiți site-ul).
Efectuarea de sondaje, cercetări și analize pe Platformă, inter alia, în scopul funcționării, al îmbunătățirii performanței serviciilor disponibile sau al evaluării principalelor interese și nevoi ale vizitatorilor Art. 6(1)(f) GDPR (interesul legitim al Merkandi constând în analiza activităților utilizatorilor în vederea optimizării serviciilor furnizate) Datele cu caracter personal sunt prelucrate în timp real, astfel încât acestea vor fi stocate până la sfârșitul utilizării de către utilizator a serviciilor furnizate de Merkandi pe Platforme (adică până la momentul finalizării sondajului, cercetării sau analizei

Asigurarea securității serviciilor furnizate

Atunci când este necesar pentru a asigura securitatea serviciilor, inclusiv a resurselor IT sau a siguranței altor utilizatori, Merkandi este autorizat să obțină și să înregistreze automat datele dvs. personale transmise către server de către browserele web sau dispozitivul dvs. atunci când utilizați platforma sau aplicația mobilă.

Pentru a asigura un nivel adecvat de securitate, Merkandi achiziționează și înregistrează datele personale transmise către server de către browserele web sau dispozitivul dumneavoastră (care includ, în special: elementele tehnice ale dispozitivului dumneavoastră, setările browserului dumneavoastră și detalii despre comportamentul dumneavoastră pe Merkandi), într-un mod care creează o "amprentă" digitală unică a dispozitivelor sau a instanțelor aplicației pe care le utilizați. Merkandi poate utiliza o astfel de "amprentă digitală" pentru autentificarea suplimentară a utilizatorului. Aceste activități permit prevenirea fraudei și a abuzurilor.

În legătură cu securitatea serviciilor noastre, prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu principiile descrise în tabelul de mai jos.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal Temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal Perioada de păstrare a datelor cu caracter personal pentru un anumit scop (perioada de păstrare)
Asigurarea securității serviciilor pe care le furnizăm pe cale electronică, inclusiv impunerea conformității cu politicile interne, prevenirea fraudei și a abuzurilor și asigurarea securității traficului. articolul 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR (necesar pentru executarea contractului, așa cum este necesar pentru furnizarea serviciului de platformă de tranzacționare online de către furnizorul de servicii digitale în sensul Legii privind sistemul național de securitate cibernetică) Până când utilizatorul încetează utilizarea serviciilor.

Adresa IP, cookie-uri, numere de identificare a locației și a dispozitivului mobil

Merkandi poate colecta în cadrul Platformei datele dvs. personale prin intermediul unor tehnologii precum cookie-uri, pixeli de urmărire și obiecte partajate local (de exemplu, în browser sau pe dispozitivul dvs.). 

Merkandi local va colecta informații despre locația curentă a dispozitivului dvs. în cazul în care ne furnizați astfel de date personale. Aceste date cu caracter personal nu vor fi stocate de Merkandi. Înainte de a descărca informațiile de localizare, vi se va cere să vă dați acordul.

Drepturile utilizatorilor în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și exercitarea acestora

Merkandi vă permite să vă îndepliniți toate drepturile care vă revin în temeiul GDPR, și anume drepturile descrise la articolele 15-21 din GDPR. Mai jos am inclus o descriere detaliată a fiecărui drept.

 • Dreptul de acces la datele cu caracter personal vă permite să obțineți de la Merkandi informații cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale de către Merkandi, inclusiv, în primul rând, obiectivele și temeiul juridic al prelucrării, domeniul de aplicare al datelor deținute, entitățile cărora le sunt dezvăluite datele dvs. și data planificată de ștergere a datelor.
 • Dreptul de a obține o copie a datelor cu caracter personalputeți utiliza pentru a obține o copie a datelor dvs. personale care sunt prelucrate de Merkandi.
 • Vă puteți exercita dreptul de a vă rectifica datele cu caracter personal în cazul în care observați că datele dumneavoastră personale sunt incorecte sau incomplete. În acest caz, ne angajăm să rectificăm orice neconcordanțe sau erori în datele cu caracter personal prelucrate și să le completăm dacă acestea sunt incomplete.
 • Dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal îl puteți exercita în cazul în care: Datele dvs. personale nu vor mai fi necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod de Merkandi; vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal sau vă opuneți prelucrării datelor dvs. personale și nu există niciun alt temei legal pentru prelucrare; datele dvs. personale vor fi prelucrate ilegal.
 • Vă puteți exercita dreptul de a restricționa prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în cazul în care: observați că datele dvs. cu caracter personal sunt inexacte - puteți solicita să restricționăm prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal pentru o perioadă de timp pentru a ne permite să verificăm exactitatea datelor; datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în mod ilegal, dar doriți să fie șterse; nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal, dar este posibil să aveți nevoie de ele pentru a vă apăra sau pentru a face valabilă o pretenție; vă opuneți prelucrării datelor dvs. cu caracter personal - până când vom stabili dacă motivele legitime din partea noastră prevalează asupra motivelor de opoziție.
 • Dreptul de a transfera datele cu caracter personal poate fi exercitat în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal are loc pe baza consimțământului dvs. sau a relației contractuale care leagă Merkandi , precum și în cazul în care prelucrarea se realizează prin mijloace automatizate.
 • Dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal

în scopuri de marketing poate fi exercitată în orice moment în cazul în care datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în scopuri de marketing, fără a fi necesară justificarea unei astfel de obiecții.

 • Dreptul de a se opune la alte prelucrări de date cu caracter personal

Vă puteți exercita în orice moment, din motive legate de situația dvs. particulară, dacă datele dvs. personale sunt prelucrate pe baza unui interes legitim al Merkandi (de exemplu, în scopuri analitice sau statistice). Obiecția în acest sens ar trebui să conțină o justificare.

 • Dreptul de a retrage consimțământul pe care o puteți exercita în orice moment dacă datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate pe baza consimțământului dumneavoastră, dar acest lucru nu afectează legalitatea prelucrării efectuate înainte de retragerea consimțământului dumneavoastră.
 • Dacă vă exercitați dreptul de a vă opune în ceea ce privește crearea de profiluri de date cu caracter personal, trebuie să vă deconectați de pe toate dispozitivele și să ștergeți cookie-urile de pe acestea (în unele cazuri, procesul poate dura până la 48 de ore.

Aveți dreptul de a depune o plângere în legătură cu prelucrarea de către noi a datelor dumneavoastră cu caracter personal la o autoritate de supraveghere.

Biroul comisarului pentru informații (ICO) supraveghează prelucrarea corectă a datelor cu caracter personal în Anglia: https://ico.org.uk/

Informații despre GDPR (GDPR) pe site-ul ICO: https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/

 1. Destinatarii datelor cu caracter personal
 • Merkandi poate furniza datele dvs. personale următoarelor terțe părți:
 • entitățile care cooperează cu Merkandi , care conduc site-uri web sau furnizează aplicații web (inclusiv aplicații mobile), pentru a publica ofertele utilizatorului emise în categorii de natură publicitară;
 • Entitățile care lucrează cu Merkandi , care conduc site-uri web sau furnizează aplicații web (inclusiv aplicații mobile) pentru a compara opiniile privind tranzacțiile, în scopul de a colecta opinii despre tranzacțiile încheiate pe Platforme, prin intermediul unor sondaje.
 • Merkandi poate coopera cu terțe părți, cum ar fi furnizorii specializați de servicii de stocare a datelor cu caracter personal, servicii de analiză, servicii de colectare a creanțelor, în scopul furnizării de servicii de către aceste entități pentru Merkandi. În acest caz, aceste entități nu sunt autorizate să utilizeze datele dvs. personale în scopuri proprii (datele personale vor fi întotdeauna prelucrate în numele și în scopurile Merkandi), iar acțiunile lor sunt supuse legii aplicabile și prezentei Politici de confidențialitate.
 • Domeniul de cooperare include:
 • stocarea și accesul la informații: stocarea de informații sau accesul la informații care sunt deja stocate pe dispozitivul dvs., cum ar fi ID-uri de publicitate, identificatori de dispozitiv, module cookie și tehnologii similare;

personalizare: colectarea și prelucrarea informațiilor pentru a personaliza publicitatea și/sau conținutul de pe site-uri web sau aplicații;

selectarea, livrarea și raportarea anunțurilor: colectarea de informații și combinarea acestora cu informațiile colectate anterior pentru a selecta și livra anunțuri pentru dvs. și pentru a măsura eficiența acestora (ce anunțuri au fost afișate, cât de des, când și unde au fost afișate și dacă ați întreprins vreo acțiune legată de anunț, inclusiv, de exemplu, dacă ați dat clic pe anunț sau ați făcut o achiziție);

desfășurarea procedurilor de colectare a creanțelor;

furnizarea de servicii pentru a sprijini / îmbunătăți punerea în aplicare a comenzilor plasate pe Merkandi.

Datele dvs. personale din imaginea (avatar) pe care o împărtășim cu alți utilizatori în cazul comunicării desfășurate în cadrul Merkandi.

Merkandi poate împărtăși datele dvs. personale autorităților publice în conformitate cu legea în legătură cu procedurile în curs de desfășurare pentru posibile încălcări ale legii sau pentru a combate alte posibile încălcări ale Regulilor (inclusiv în legătură cu procedurile referitoare la fraudă și abuzuri ale Merkandi).

Conform politicii adoptate, Merkandi se angajează să nu vândă datele personale ale utilizatorilor. În cazul restructurării sau vânzării afacerii sau a unei părți a acesteia și al transferului tuturor sau a unei părți semnificative a activelor sale către noul proprietar, datele cu caracter personal ale utilizatorilor, inclusiv ale dvs., pot fi transferate noului proprietar pentru a asigura continuarea furnizării de servicii în cadrul platformei.

Merkandi poate împărtăși date personale anonimizate (adică, care nu identifică anumiți utilizatori), furnizorilor de servicii externe, partenerilor de încredere sau agențiilor de cercetare, pentru a identifica mai bine atractivitatea publicității și a serviciilor pentru utilizatori, pentru a îmbunătăți calitatea și eficiența generală a serviciilor furnizate de Merkandi sau de entitățile enumerate sau pentru a participa la studii de cercetare pentru un beneficiu social mai larg.

În cazul în care efectuați vânzări în cadrul Contului, sunteți obligat, după ce ați obținut de la Merkandi datele cu caracter personal ale altor utilizatori care sunt persoane fizice, să respectați toate obligațiile care decurg din GDPR, inclusiv obligația de a furniza informații și de a asigura punerea în aplicare a drepturilor lor în temeiul GDPR.

Transferul de date cu caracter personal către țări din afara Spațiului Economic European

Datele dumneavoastră cu caracter personal pot fi transferate în afara Spațiului Economic European către, printre altele:

 • Google LLC, cu sediul în Mountain View, Statele Unite, în legătură cu utilizarea sistemului de e-mail și a instrumentelor incluse în G-Suite, în scopuri statistice și administrative, precum și în legătură cu utilizarea mecanismului Google reCAPTCHA în scopuri de securitate;
 • Google Ireland Limited, cu sediul social în Dublin, Irlanda, în legătură cu utilizarea serviciilor de prelucrare a datelor cu caracter personal oferite de această entitate, pentru a asigura furnizarea de servicii de către Merkandi oferite în cadrul Merkandi;
 • Facebook - Facebook Ireland Limited cu sediul în Dublin, Irlanda, în legătură cu prelucrarea datelor despre paginile vizualizate, conținutul accesat;
 • UserEngage - UserEngage Sp. z o.o. cu sediul social în Varșovia, Polonia, în legătură cu prelucrarea datelor de navigare, a datelor comportamentale, a informațiilor despre utilizatori și vizitatori, a comunicării prin e-mail și a sistemului de marketing direct;
 • Smartlook - Smartlook.com s.r.o. cu sediul în Brno, Republica Cehă, în legătură cu înregistrarea și prelucrarea comportamentului utilizatorilor, inclusiv a datelor comportamentale;
 • LiveChat - LiveChat Software S.A. cu sediul în Wrocław, Polonia, în legătură cu prelucrarea datelor de navigare, a informațiilor despre utilizatori și vizitatori, comunicarea prin e-mail, chat;
 • Zendesk INC, cu sediul în San Francisco, SUA, în legătură cu prelucrarea datelor de navigare, a informațiilor despre utilizatori și contactarea vizitatorilor, comunicarea prin e-mail, chat;
 • Retool INC, cu sediul în San Francisco, SUA, în legătură cu prelucrarea datelor utilizatorilor sub formă de compilații;
 • Porți de plată - MultisafePay, iYzico, Przelewy24, Paypal, Stripe, în legătură cu procesarea plăților și a informațiilor despre utilizatori.

Merkandi acționează întotdeauna pe baza unor mecanisme care să asigure un nivel adecvat de protecție, inter alia, prin aplicarea unor clauze contractuale standard pentru transferul de date cu caracter personal către operatori stabiliți în țări terțe, aprobate de Comisia Europeană. 

Modificarea dispozițiilor

Dacă este necesar, Merkandi poate modifica prevederile prezentei Politici de confidențialitate. 

Detalii de contact

Pentru mai multe informații despre prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, inclusiv răspunsuri la întrebări privind domeniul de aplicare al Politicii de confidențialitate, vă rugăm să contactați operatorul de date. 

Iată care sunt datele sale de contact: 

Adresă e-mail: infoinfo@merkandi.pl

Numărul de telefon: +48 22 307 97 38

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.

Abonându-vă la newsletter-ul nostru, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing.