Caută mărfuri

Căutare profesională de oferte din toată lumea

Informații de comandă privind prețurile mărfurilor dintr-o regiune selectată a lumii, cu datele complete de contact ale companiilor, specificația exactă a mărfurilor și condițiile de cooperare.

729,00 RON +TVA

*Prețul se aplică pentru căutarea de bunuri în Uniunea Europeană. Prețul căutării de mărfuri în afara Uniunii Europene este determinat individual pentru fiecare comandă.

Salvați

Salvați ca un pachet!

Acest serviciu face parte din pachetele noastre de afaceri. Achiziționând-o ca parte a unui pachet, puteți obține mai multe capabilități și economisi

Ce este căutarea de produse?

Merkandi este implicată în comerțul internațional din 2008. Vă oferim experiența noastră acumulată în timpul supravegherii a peste 200.000. tranzacţii comerciale încheiate la nivel mondial între cumpărători şi vânzători.

Căutarea bunurilor se realizează prin comunicare activă cu partenerii Merkandi, verificarea bazelor de date internaționale și contacte personale ale experților noștri pe piețele externe. Folosim rețele sociale străine, forumuri de internet și baze de date din industrie. Serviciul nostru se caracterizează prin:

Pictograma cu degetul mare în sus
Eficacitatea

Lucrăm cu producători, distribuitori și angrosisti din 150 de țări

Pictograma cu degetul mare în sus
Flexibilitate

Tu alegi care dintre ofertele prezentate corespunde așteptărilor tale

Pictograma cu degetul mare în sus
Economisire

Vom căuta mărfuri în conformitate cu specificațiile și gama de prețuri, ceea ce vă va economisi timp și bani

Analiza pe o tabletă în depozit

Cumpărați bunuri în străinătate la un preț mai bun!


Care sunt beneficiile serviciului de căutare de mărfuri:

 • Economie de timp - veți primi un raport gata care conține toți parametrii necesari ai mărfurilor pe care le căutați împreună cu detaliile complete de contact ale contractantului
 • Economisirea de bani - produsul selectat va fi mult mai ieftin decât produsul identic disponibil pe piața locală,
 • Avantaj față de concurență - comandați bunuri indisponibile pe piața locală, ceea ce va permite companiei dvs. să iasă în evidență față de concurență,
 • Noi domenii de activitate - construiți noi relații de afaceri cu parteneri din întreaga lume.

Planifică-ți strategia de vânzări - putem găsi sortimentul!


Mulți ani de experiență acumulați în timpul supravegherii a peste 200 de mii. tranzacțiile comerciale încheiate în întreaga lume ne vor permite să pregătim oferte care să răspundă cel mai bine așteptărilor dumneavoastră.

 • Nu trebuie să cunoașteți mai multe limbi pentru a cumpăra bunuri în străinătate, nu există bariere lingvistice pentru Merkandi,
 • Protejați-vă împotriva unei posibile tentative de fraudă a unui antreprenor necinstit, găsiți furnizori cinstiți,
 • Reduceți-vă costurile prin prețuri de achiziție mai mici,
 • Găsiți noi furnizori străini, vă poate schimba afacerea.
Analiza grafică

Serviciul vă este destinat?

DA, daca nu ai timp sa cauti oferte, nu stii limba sau nu o stii bine. Nu știi unde și cum să cauți informații pe site-uri străine. Nu aveți experiență în comerțul internațional. Ofertele pe care le găsiți sunt neatractive. Ți-ai pierdut încă răbdarea? Comandați căutarea de produse la Merkandi.

Ce este inclus într-un raport de căutare de mărfuri:


 • Detalii de înregistrare a comerciantului (dacă sunt disponibile)
 • Detalii despre persoanele de contact (numere de telefon și adrese de e-mail)
 • Prețuri cu praguri de cantitate (dacă există)
 • Adrese de site-uri web, rețele sociale etc. (dacă există)
 • Date de contact complete (adresa sediului, depozitelor, sucursalelor)
 • Până la 5 oferte de la diferiți furnizori (dacă găsim mai multe companii, veți primi și cotațiile acestora, fără costuri suplimentare)
 • Condiții de cooperare (dacă sunt disponibile, traducerile sunt plătite suplimentar în limba furnizorului de bunuri)
 • Specificație tehnică (dacă este disponibilă, în limba furnizorului de bunuri, traducerile sunt plătite suplimentar)

Comanda acum o căutare de produse pe Merkandi

Introdu nume de companie sau prenumele și numele
Introdu NIF
Introdu stradă
Introdu cod postal
Introdu oraș

Ai deja un cont? conectează-te

Aveti vreo intrebare?

Lasă-ți detaliile. Va vom contacta noi!

Introdu prenume
Introdu nume de familie
Introdu adresa de e-mail

Întrebări frecvente

Ce informații va conține raportul pregătit?
În raport, veți primi informații despre prețurile pentru mărfurile indicate dintr-o regiune selectată a lumii, împreună cu datele de contact ale companiilor, precum și specificația exactă și termenii de cooperare. Raportul va conține 5 oferte de la diferiți furnizori. Dacă găsim mai multe oferte, vă vom furniza și ofertele lor, fără costuri suplimentare.
Cum căutăm bunuri?
Folosim propriile noastre surse de informații, baze de date internaționale și contacte personale ale experților noștri pe piețele externe. Folosim rețele sociale străine, forumuri, baze de date pe internet, baze de date din industrie și multe altele.
De ce nu pot alege dacă mărfurile vor veni de la un importator, producător sau angro?
Indiferent dacă mărfurile provin de la un importator, producător sau angro are o importanță secundară. Cel mai important lucru este un preț competitiv și parametrii ofertei (adică calitatea mărfurilor). Poate părea că oferta producătorului va fi cea mai avantajoasă. Dar adesea condițiile unui astfel de contract, un volum mare de comenzi și un contract pe durată determinată înseamnă că aceasta nu este cea mai bună soluție. De aceea, vă prezentăm oferte de la diverși furnizori, adaptate criteriilor pe care le furnizați.
Garantăm disponibilitatea bunurilor selectate?
Furnizorul ne prezinta cu buna credinta o oferta si presupunem ca are marfa in stoc la momentul trimiterii acesteia. Sarcina noastră este să găsim un furnizor și să obținem o ofertă, iar în acest sens oferim o garanție de satisfacție 100%.
În ce limbă va fi întocmit raportul?
Cele mai importante informații necesare pentru a comanda mărfurile vor fi pregătite în limba engleză. Pe de altă parte, descrieri lungi legate de termenii contractului, contractul în sine, specificațiile tehnice vor fi puse la dispoziție în limba în care au fost întocmite de furnizorul mărfurilor. Merkandi poate traduce astfel de documente în orice limbă contra unei taxe suplimentare.
Merkandi percepe comision?
Nu percepem comision pentru tranzacțiile dintre cumpărători și vânzători. Singurul cost care trebuie suportat de client este costul achiziționării serviciului de preluare a mărfurilor.
Cum se utilizează serviciul?
Utilizarea serviciului este foarte simplă:
 1. Tu faci comanda si plata
  Doar comandați serviciul și efectuați plata.
 2. Completați formularul de service
  În orice moment, ca parte a abonamentului dumneavoastră (sau 12 luni de la cumpărare, dacă nu aveți cont), completați formularul cu detalii despre produsul căutat.
 3. Primești o listă de furnizori
  În termen de 3 zile lucrătoare, veți primi o listă cu furnizorii care au bunurile pe care le căutați.
Ce este un grup de mărfuri, ce înseamnă că sunteți în căutarea unui grup de mărfuri?
Dacă, de exemplu, căutați un furnizor de mobilă, iar mobila trebuie să fie mobilă de birou, mobilă de bucătărie, mobilă de sufragerie, mobilă de dormitor, tratăm acest lucru ca pe un singur grup de mărfuri. Dacă, pe de altă parte, căutați mobilă, dar în același timp utilaje de construcții, acestea sunt două grupe de mărfuri diferite și trebuie să plasați două comenzi de căutare de mărfuri diferite.
Poate Mercandi să recupereze pentru mine mărfuri din retururi, stocuri excedentare, palete mixte?
Nu, deoarece serviciul de căutare de produse se aplică numai bunurilor cu valoare totală disponibile pentru vânzare obișnuită. Dacă sunteți în căutarea ofertelor pentru retururi sau stocuri excedentare, vă rugăm să vizitați platforma noastră.Adăugăm noi stocuri acolo în fiecare zi și, de asemenea, puteți trimite întrebarea dvs. către câteva mii de angrosisti care se ocupă doar cu stocuri excedentare.
Furnizorii căutați de Merkandi sunt verificați și pot fi de încredere 100%?
Nimeni nu poate fi de încredere 100%, folosiți bunul simț și bunele practici de afaceri. Semnați un contract, descrieți exact ce comandați, cine plătește transportul etc. . Unii dintre furnizori pot fi din baza de date Merkandi, acestea sunt companii verificate. În plus, fiecare companie pe care o căutăm pentru dumneavoastră face obiectul unei verificări de bază în registrele de comerț din țară. Dacă sunteți interesat de o verificare completă a societății, vă rugăm să utilizați serviciul Merkandi dedicat → Verificarea contractantului.
Cât timp am să folosesc serviciul?
Serviciul este disponibil timp de 12 luni din momentul comenzii. Data de expirare a serviciului nu este legată de data de expirare a contului, dar pentru a-l folosi trebuie să aveți un cont activ pe Merkandi.

Ai nevoie de ajutor?