HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Merkandi

Comert cu ridicata FARA FRONTIERE

Ce este Merkandi?

Merkandi este o platformă internațională pentru comerțul cu ridicata pentru bunurile oferite atât în comerțul angro normal, cât și pentru comerțul cu marfa angro normală și din surplusurile executorilor judecătorești, surplusurile de producție și depozitare, lichidarea companiilor, returnarea consumatorilor etc.

În plus 100 000

utilizatori

În plus 1 200

comentarii

În plus 150

țările lumii

Viziune

Creăm viitorul comerțului cu ridicata. Eliminăm frontierele, barierele lingvistice și sporim securitatea tranzacțiilor. Creăm un singur loc în care comerțul cu ridicata internațional devine simplu, accesibil și sigur. Implementăm viziunea unui portal unic care conectează angrosiștii și ofertele din întreaga lume, sporind competitivitatea pieței și accesul la o gamă mai largă de produse, asigurând în același timp capacitatea de a vă extinde afacerea către noi piețe și clienți.

Echitabil

În septembrie 2019 am vizitat târgul de comerț electronic IAW internațional. Reprezentarea a 3 membri ai echipei noastre timp de 3 zile a gazduit clientii si vizitatorii informand despre afacerea noastra si beneficiile folosirii platformei noastre. Vă invităm să ne vizitați la următorul târg, unde vom fi expuse în mod regulat.

Merkandi IAW 2019


Suport lingvistic

Vă ajutăm să cumpărați și să vindeți mărfuri în prețuri agro care sunt fără precedent și vă oferim sprijin în serviciul clienților în următoarele limbi:


Domeniu de activitate

Lucrăm în următoarele țări:

 
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.