FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Politica de rambursare

Vă mulțumim că ați ales Merkandi. Ne străduim să oferim clienților noștri servicii și produse excelente. Vă rugăm să acordați un moment pentru a vă familiariza cu politica noastră de rambursare, care prezintă termenii și condițiile privind rambursările pentru serviciile și abonamentele noastre.

1. Prezentare generală a politicii de rambursare și excepții

Merkandi operează pe o politică strictă fără rambursare atât pentru serviciile unice, cât și pentru planurile de abonament.

A. Excepții: se aplică următoarele excepții atunci când un client poate fi eligibil pentru o rambursare:

  • Dacă serviciile nu au fost furnizate de Merkandi.
  • Dacă Merkandi a refuzat executarea unui serviciu, excluzând refuzul activării opțiunii de vânzare.
  • În cazul unor defecțiuni tehnice din partea Merkandi care împiedică clientul să acceseze sau să utilizeze serviciile.

b. Scenarii nerambursabile: clientul nu este eligibil pentru o rambursare în următoarele situații:

  • Lipsa de răspuns din partea uneia dintre părți sau a furnizorilor de servicii din orice motiv, de exemplu: lipsa de răspuns la un mesaj, o comandă trimisă sau o ofertă de cumpărare.
  • Întâmpinați probleme cu orice parte care participă la tranzacție.(Merkandi nu este intermediar în tranzacții. Orice pretenții împotriva unei părți la tranzacție trebuie soluționate direct cu angrosist și/sau cumpărător)
  • Schimbarea de părere a clientului după activarea serviciilor.
  • După ce clientul a utilizat serviciile Merkandi în vreun fel, de exemplu: accesarea detaliilor de contact ale furnizorului, contactarea prin orice mijloc furnizat, utilizarea serviciului de căutare de bunuri și nu a obținut rezultatele așteptate.

2. Reînnoire automată a abonamentului

Unele dintre planurile noastre de abonament sunt configurate pentru facturare automată lunar sau trimestrial. Clienții înscriși în aceste planuri vor fi taxați automat în funcție de ciclul de facturare ales. Cu toate acestea, vă puteți anula abonamentul în orice moment înainte de următorul ciclu de facturare pentru a preveni alte taxe. După anulare, veți continua să aveți acces la funcțiile de abonament până la sfârșitul perioadei curente de facturare.

3. Anularea abonamentului

Clienții au opțiunea de a-și anula abonamentul în orice moment în tabloul de bord. Dacă alegeți să vă anulați abonamentul, veți continua să aveți acces la funcțiile contului dvs. Merkandi până la sfârșitul perioadei curente de abonament. După încheierea perioadei de abonament, nu veți mai avea acces la cont.

4. Conturi blocate sau dezactivate

Vă rugăm să rețineți că, dacă un cont de utilizator a fost blocat sau dezactivat din cauza unei încălcări a termenilor de utilizare sau a politicilor noastre, acesta nu este eligibil pentru o rambursare.

5. Contactați-ne

Pentru orice întrebări, nelămuriri sau asistență legate de rambursări, anulări sau chestiuni legate de abonament, vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți. Pentru a ne contacta, vă rugăm să vizitați secțiunea de contact a site-ului nostru.

6. Schimbări de politică

Merkandi își rezervă dreptul de a modifica, modifica sau actualiza această politică de rambursare în orice moment. Modificările aduse politicii vor intra în vigoare la data postării pe site-ul nostru oficial.

Achiziționând serviciile noastre sau abonându-vă la serviciile noastre, luați la cunoștință și sunteți de acord să respectați termenii descriși în această politică de rambursare.

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.