FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Grupul de mărfuri

Grupul de mărfuri

Nou

Brand nou în ambalajul original. Acest grup include produse direct de la producători și distribuitori, precum și capete de o valoare totală a seriei, produse noi provenite din lichidarea magazinelor, falimentul și ofertele executorilor judecătorești. Garanția producătorului sau a comerciantului cu amănuntul - durata garanției depinde de produs.

Utilizat

Produsul este complet funcțional, testat, cu semne clare de utilizare. În unele cazuri, acestea pot fi vândute cu o garanție. Cu toate acestea, în orice caz, starea tehnică și / sau vizuală a mărfurilor uzate trebuie să fie confirmată direct de către vânzător.

Deteriorat

Bunuri deteriorate. De obicei, defectele electrice minore sunt foarte ușor de îndepărtat. Produsul provine din veniturile clienților. Este adesea un produs nou care nu a fost încă livrat clientului. Acestea sunt, de exemplu, bunuri deteriorate în tranzit sau rasfatate. La achiziționarea acestei clase de bunuri, clientul plătește numai valoarea procentuală de piață a bunurilor. Nicio garanție. Bunuri care nu au garanție.

Mixuri/Articole Returnate

Este un amestec de bunuri noi, folosite și deteriorate. 60% funcțional, 95% în ambalajul original (dacă nu este specificat altfel pentru produs). Acestea sunt bunuri la prețuri foarte atractive. Bunurile neînregistrate, fără garanție.

Recondiționat

Produsul este reînnoit de către producător sau de către un service autorizat. Din punct de vedere tehnic, întotdeauna 100% eficient, vândute în ambalaje de înlocuire. O garanție de pornire de 4 săptămâni este de obicei asigurată pentru echipamentele renovate.

Outlet

Bunurile nefolosite, originare în principal din capetele seriei, excedente, rambursări ale consumatorilor sau reziduuri care nu au fost vândute de către primele depozite. Acestea pot fi produse din anotimpurile anterioare, precum și colecții curente, care apar adesea în dimensiuni incomplete, sunt vândute în ambalaje de înlocuire etc.

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.