HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Pentru vânzători

Platforma de tranzacționare cu ridicata nr. 1 pentru vânzători. O singură platformă, acoperire la nivel mondial. Multe instrumente și multe beneficii

Ce este Merkandi?

Merkandi este o platformă internațională de comerț cu ridicata care reunește angrosisti, distribuitori, importatori și exportatori care activează în industria comerțului cu ridicata.

Platforma noastră operează pe piețele europene și globale, este disponibilă în mai multe limbi și vă permite să ajungeți rapid la clienții interesați de o colaborare permanentă în furnizarea de paleți sau containere cu mărfuri.

În plus 100 000

utilizatori

În plus 1 200

comentarii

În plus 150

țările lumii

Descoperiți World Trade și creșteți-vă vânzările cu Merkandi

La Merkandi, înțelegem că succesul vânzătorilor angro depinde de accesul la cele mai bune instrumente de afaceri. De aceea am creat o platformă pentru vânzători care oferă numeroase beneficii:

Promovarea ofertelor tale în întreaga Europă

Ne pasă de acoperire - poziționăm anunțurile dvs. de produse pe Google, în rețeaua de socializare etc.

Descrierea multilingvă a companiei dvs

Traducem descrierea companiei tale în toate limbile platformei

Import / Export de produse CSV, XLS, XML

Oferim posibilitatea de a plasa întregi cataloage ale produselor tale la un click de mouse.

Compania ta în catalogul internațional

Punem compania ta pe lista internațională a angrosiștilor și producătorilor.

Publicarea unui număr nelimitat de oferte

Permitem să plasezi oferte nelimitate cu fotografii și liste de produse.

Un ajutor al unui consultant personal

Vă oferim suport și posibilitatea de a vă consulta cu consilierul prin telefon, e-mail, LiveChat.

Bunuri noi, folosite, reconditionate si deteriorate

Vă oferim un loc pentru a posta oferte de produse din diverse surse.

Un singur cont - întreaga lume

Vă plasăm ofertele pe toate paginile dedicate piețelor cheie, în limbile materne ale cumpărătorilor.

Fără taxe de vânzare suplimentare

Plătești doar pentru abonament, fără taxe ascunse sau comisioane de tranzacție - cu noi îți maximizezi profiturile.

Înregistrați-vă astăzi și începeți să vindeți

Alăturați-vă grupului de peste 100.000 de utilizatori mulțumiți

Opinii despre Merkandi

Adică, cum ne evaluează utilizatorii noștri

Folosesc serviciul Merkandi foarte des pentru a găsi noi clienți, am încredere în contractele care vin prin această platformă, deoarece știu că aceștia sunt oameni care, ca și compania mea, au trecut printr-un control al veridicității companiei. Pentru ceea ce știu, acestea sunt contacte reale.


Kleber Chilan

Vreau să mulțumesc lui Merkandi pentru această platformă care reunește angrosisti din Europa, ne permite ca cumpărători să facem oferte bune. Dar aș vrea să am mai mulți vânzători din Franța. Vă mulțumesc din nou și din nou Fii binecuvântat


Esther Vakou Seri

Merkandi oferă o platformă clară pentru achiziționarea eficientă a clienților. Adevărata ușurare este suportul prin LiveChat.


Eberhard Ostermayer Deutsche Pfandverwertung Ostermayer & Dr. Gold GbR

Beneficii pentru vânzători

Întreaga lume la îndemâna ta

Pe platforma de comerț cu ridicata internațional, reunim producători și angrosisti în principal din Europa, dar și din Asia și SUA. Comunitatea noastră este un grup în creștere de producători, angrosisti, intermediari comerciali, distribuitori și proprietari de magazine care oferă sau doresc să cumpere bunuri noi și folosite, recondiționate sau deteriorate în fiecare zi. Scopul nostru principal este de a face mai ușor pentru comercianți să găsească parteneri de afaceri de încredere, să stabilească contacte cu aceștia și, în cele din urmă, să conducă o cooperare fructuoasă.

Pentru utilizatorii interesați de achiziție, Merkandi oferă acces la o bază de date internațională a angrosilor specializați în vânzarea de produse obișnuite și articole din stoc - acestea sunt cantități angro de produse foarte ieftine din surplus de producție, surplus de depozit, mărfuri din returul consumatorilor, sfârșit de- produse de serie, de exemplu vânzări sezoniere, precum și echipamente post-expoziție și post-leasing, precum și mărfuri din lichidarea magazinelor, angrosilor, depozitelor și diferitelor fabrici industriale.


Profil de vânzător complet și de încredere

După înregistrarea și achitarea abonamentului anual și trecerea verificării pozitive efectuate de angajații noștri, angrosismul primește statutul de vânzător. Apoi are acces la baza de date a angrosilor care publică oferte de vânzare și are și un cont de vânzător, prin care poate posta orice număr de reclame pentru bunurile sale.

Toți cei care doresc să-și publice oferta pe Merkandi sunt supuși verificării. Vânzătorul își poate prezenta compania pe platformă în mai multe limbi, cu detalii de contact complete: adresă, e-mail, număr de telefon, link către site-ul oficial și o descriere a afacerii. Datorită acestui fapt, crește încrederea și recunoașterea în rândul clienților internaționali.


Panou convenabil pentru vânzări de produse

Fiecare card de angrosist contine informatii menite sa faciliteze contactarea si achizitionarea cumparatorului a produselor oferite de vanzator. Aceste informații includ, printre altele: forme de livrare a mărfurilor, metode de plată pentru bunurile achiziționate sau limbi în care puteți contacta angrosist.Panoul de vânzător intuitiv și funcțional vă permite să adăugați, să gestionați și să promovați cu ușurință oferte. Indicatorul de calitate a ofertei vă permite să optimizați atractivitatea ofertelor individuale.

Folosind un mesaj funcțional și o casetă de comandă, cei interesați să achiziționeze bunurile afișate pot stabili contact direct de afaceri cu vânzătorii și pot menține cu ușurință relații permanente de afaceri. Merkandi nu percepe comision la vânzări, ceea ce înseamnă că angrosismul generează profit fără marjă sau comisioane suplimentare.

Înregistrați-vă astăzi și începeți să vindeți

Alăturați-vă grupului de peste 100.000 de utilizatori mulțumiți

Buletin informativ gratuit pentru cumpărători din 150 de țări

Ofertele sunt cel mai important lucru aici. Atât utilizatorii Merkandi, cât și persoanele interesate de comerțul cu ridicata care și-au confirmat abonamentul la newsletter-ul gratuit sunt informați în fiecare zi despre noile produse și cele mai bune oferte de pe platformă. Astfel, produsele postate pe platformă sunt prezentate în mod regulat mii de potențiali cumpărători, ceea ce crește șansa de a găsi rapid un cumpărător. Indicarea categoriilor și a grupurilor de produse selectate atunci când vă abonați la newsletter vă permite să primiți oferte perfect adaptate nevoilor dumneavoastră.

Abonații newsletter-ului multilingv primesc, de asemenea, informații despre modificări importante aduse site-ului și promoții. Ofertele prezentate pe platforma Merkandi sunt vizibile pentru toți utilizatorii de Internet, dar pentru a vedea datele de contact ale angrosistului care emite oferta, trebuie să vă înregistrați pe Merkandi.


Statistici avansate, vizite la profilul companiei si oferte

Datorită accesului la statistici avansate, vânzătorul de pe Merkandi are o perspectivă asupra eficienței ofertelor sale. Acesta observă date precum numărul de vizualizări ale ofertelor și profilurilor și poate verifica, de asemenea, numărul de urmăritori ai profilului sau ofertelor. Analiza traficului permite angrosului să își ajusteze mai bine strategia de vânzări.

Datorită descrierilor multilingve ale produselor, ofertele ajung la un grup larg de clienți din diferite țări, iar vânzătorul câștigă și mai mulți vizitatori și are o acoperire și mai mare în rândul clienților potențiali. Mai mult, în fiecare zi o echipă de specialiști Merkandi se ocupă de vânzări și de popularitatea ofertelor angrosilor, de exemplu prin moderarea ofertelor. În calitate de utilizator al platformei, angrostul poate conta și pe ajutorul Departamentului de Relații Clienți multilingv, deschis de luni până vineri.

Pentru a rezuma, platforma de tranzacționare en-gros Merkandi sprijină vânzătorii în construirea unei rețele de contacte de afaceri. Ușurează găsirea clienților angro de încredere interesați de produsele din oferta Vânzătorului din industrie și, de asemenea, permite contactul rapid și ușor cu aceștia și vânzarea produselor la prețuri competitive de piață.

Merkandi în lume

Țările în care activăm cu clienții noștri

 

150 de țări

Avem oferte și utilizatori din până la 150 de țări

34 de domenii

Avem până la 34 de versiuni lingvistice ale platformei noastre

Mii de cumpărători

Un grup mare de persoane interesate să cumpere

Înregistrați-vă astăzi și începeți să vindeți

Alăturați-vă grupului de peste 100.000 de utilizatori mulțumiți

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.