FLASH SALE
-30%
Pentru fiecare ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
17 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 75 de mii utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Pentru cumpărători

Înregistrează un cont astăzi și cumpără mai ieftin!

Informații generale

Utilizatorii noștri într-un mod simplu și convenabil stabilesc pe Merkandi legătura cu angrosiștii, la care cumpără o varietate de bunuri cu până la 60% -80% mai ieftin.

Cumpărătorul de platforme Merkandi oferă o bază de date vastă de firme comerciale de încredere din Germania, Polonia, Anglia, Austria, Olanda, Franța, Elveția, Italia, Spania, Grecia, Rusia, Cehia, Turcia, precum și din SUA, România, Irlanda, India, Belgia și multe altele.

Dezvoltăm permanent platforma Merkandi și extindem acoperirea acesteia către țările noi țintă, datorită căreia numărul de oferte de pe site crește constant.


Merkandi
în număr

În plus 75.000

utilizatori

În plus 1.000

comentarii

În plus 150

țările lumii

Pentru cumpărători, aceasta înseamnă deci un lucru - surse mai multe și mai sigure de bunuri din orice industrie -îmbracaminte, încaltaminte, echipamente electronice, calculatoare, laptopuri, produse alimentare, băuturi, cosmetice, parfumuri, produse chimice de uz casnic si multe altele.

Indiferent de produsul pe care îl căutați - pe Merkandi aveți la dispoziție o bază de date cu angrosisti, producători și distribuitori din Europa și din întreaga lume, precum și zeci de mii de oferte angro.

Cum să obții acces la ele?

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe Merkandi pentru a ajunge în câteva secunde la companii selectate și să te contactezi pentru a obține informații sau oferte mai detaliate și pentru a discuta detaliile de cooperare sau a comanda bunuri.

Alătură-te astăzi și cumpă mai ieftin
Înregistrare
Iată avantajele pentru Cumpărători pe portalul Merkandi:
Număr nelimitat de întreberi despre oferte

Permitem trimiterea angrosiștilor, prin intermediul formularului de contact și direct prin e-mail, cererilor fără limite.

Un convenabil motor de căutare a produselor

Oferim un motor de căutare avansat, datorită căruia ai să găsești în mod rapid produsul pe care îl căutați.

Un panou de administrare convenabil pentru contacte, oferte și date

Oferim un panou profesional pentru clienți, datorită căruia este ușor să gestionați mesajele, angrosiștii preferați sau ofertele preferate.

Acces la lista neagră a angrosiștilor

Oferim clienților PREMIUM o listă neagră de companii necinstite care și-au înșelat clienții. Aceste companii nu apar pe lista angrosiștilor Merkandi.

Vizibile detalii de contact ale angrosiștilor

În ofertele noastre și în baza de date cu angrosiști, vă prezentăm detaliile complete de contact ale vânzătorilor - adresa, numerele de telefon, adresa site-ului web.

Buletin informativ zilnic cu noi oferte angro din întreaga lume

La adresa ta de e-mail trimitem cele mai recente oferte comerciale cu bunuri la cele mai bune prețuri de pe piață .

Acces la recenziile despre angrosiști

Oferim clienților PREMIUM un sistem de comentarii despre angrosisti, care le permite să citească opiniile cu privire la fiabilitatea furnizorilor individuali.

Acces la oferte de acțiuni din 150 de țări din întreaga lume cu reduceri de până la -90%

Vă permitem să ajungeți la oferte unice de sortiment din întreaga Europă, Asia și SUA.

Opinii despre Merkandi

Excelentă colaborare! Platformă excelentă pentru comerț cu ridicata, comunicație excelentă cu echipa de asistență. Recomand companiilor și comercianților unici.!

Cristian Dg

Un portal grozav pentru vânzătorii profesioniști. Postarea ofertelor este plăcută și intuitivă. De asemenea, pot evalua contactul cu linia fierbinte 5 stele, serviciul este prietenos și competent.

Paweł Grabowski

Sunt foarte mulțumit de platforma de tranzacționare angro Merkandi. Ofertele mele sunt accesibile de către clienți din aproape toată lumea. Aici, îți poți găsi clienții cheie. Este una dintre cele mai bune platforme de acest tip.

Sławomir Kotański
Videoclip despre Merkandi

Te invităm să urmărești scurtmetrajul în care explicăm cum funcționează platforma noastră de tranzacționare en-gros - Merkandi. Vei afla cum poți economisi până la 60-80%dacă achiziționezi bunuri pentru magazinul tău utilizând portalul nostru.


Beneficii pentru Cumpărători

Platforma internațională angro Merkandi reunește angrosiști și producători în principal din Europa, dar și din Asia și SUA. Comunitatea noastră este un grup închis, care totuși să merește în fiecare zi, de producători, comercianți cu ridicata, agenți de vânzări, distribuitori și proprietari de magazine care oferă sau doresc să cumpere bunuri de stoc, oferte executorilor judecătorești, excedente de producție sau vânzări la preț redus. Scopul său principal este de a facilita vânzătorii să caute parteneri de afaceri siguri, să ia legătura cu ei și, în cele din urmă, să coopereze fructuos.

 

Pentru utilizatorii interesați de achiziționare, Merkandi oferă acces la o bază de date internațională a angrosiștilor specializați în vânzarea, printre altele, de stocuri de mărfuri - acestea sunt cantități en gros de produse foarte ieftine din surplusul de producție, depozitare, mărfuri provenite din returnarea consumatorilor, sfârșitul seriei, stocuri de magazii de exemplu din vânzări sezoniere, precum și echipamente post-expunere și post-leasing și bunuri din lichidarea magaziilor, depozitelor și din diverse fabrici industriale.

Platforma Merkandi, datorită unei prezentări transparente a produselor din catalog și a unui motor de căutare ușor de utilizat, permite căutarea rapidă și intuitivă atât a produselor, cât și a partenerilor de afaceri relevanți.

Acces la datele de contact ale angrosiștilor verificați care oferă stock-uri. După înregistrarea pe site-ul și plata abonamentului anual, obții acces la un depozit de baze de date de contact complet (adrese, numere de telefon, site-uri web) a angroșiștilor care să ocupă de vânzarea de produse și bunuri de tip obișnuit și de stock și outlet. Cu platforma, utilizatorii interesați de achiziționarea de produse ieftine din industrie sau de un sort de marfă nu vor fi forțați la căutări lungi și adesea zadarnice pentru angrosiști de pe web. După logare pe site-ul nostru, după ce faci clic pe „Angro“, va fi prezentată o listă de companii de încredere care să ocupă de comerț cu ridicata cu stock sau cu mărfuri obișnuite. Fiecare angro din Merkandi este verificată, și se bazează pe verificarea încrederii sale de către angajații noștri. Drept urmare, utilizatorii platformei de tranzacționare Merkandi primesc acces la companii verificate, crescând astfel securitatea tranzacțiilor. Orice persoană care dorește să publice oferta sa pe Merkandi este supusă verificării.

În plus, cardul fiecărui angrosist conține informații pentru a ușura cumpărătorului contactul și achiziționarea de produse oferite de vânzător. Aceste informații se referă la forme de livrare a mărfurilor, modalități de plată pentru bunurile achiziționate sau limbi în care să poate contacta un comerciant cu ridicata. Pentru utilizatorii contului PREMIUM, există și opinii expuse angrosiștilor de către alți cumpărători.

Pentru comoditate, site-ul Merkandi are și opțiunea de căutare avansată a unui angro. Astfel, pe lista pot să apară angrosiști numai din țara aleasă de utilizator, de exemplu angrosiști din Germania, angrosiștii care oferă doar produse dintr-o industrie sau sub-ramură aleasă (angrosiști care oferă, de exemplu, îmbrăcăminte, bunuri pentru copii, lichidarea companiilor), de exemplu, produse noi, bunuri renovate (refurbished). De asemenea, este posibil să se afișeze numai acei angrosiști care oferă bunuri la cerere.

Accesul la catalogul de produse, sortat în categorii și subcategorii. Oferta de stockuri noi în fiecare zi. Datorită platformei de tranzacționare Merkandi, utilizatorii acesteia pot obține informații detaliate despre cele mai ieftine oferte de pe piața europeană în decurs de o oră. În plus, în descrierea ofertei angrosistii furnizează detalii pentru a ajuta utilizatorii să ia o decizie de a cumpăra, cum ar fi informații despre preț, cantitatea disponibilă de bunuri, valoarea comenzii minime sau modalitățile de plată și termenele de livrare. Aceste informații permit cumpărătorului să compare și să aleagă cea mai bună ofertă de pe piață.

Pentru a reduce riscul de cumpărături on-line, platforma Merkandi oferă utilizatorilor săi acces la baza de date de contacte a comercianților cu ridicata numai verificați anterior. În plus, pe site există un sistem de opinie care reprezintă o colecție de informații despre angrosiști. Aceste comentarii reprezintă o formă de sinteză a tranzacțiilor de către cumpărătorii care recomandă sau sfătuiesc împotriva cooperării cu un anumit angrosist.

Platforma Merkandi oferă, de asemenea, formulare de contact, care facilitează contactul cu un comerciant cu ridicata selectat, un buletin informativ cu informații despre noi oferte, schimbări importante ale site-ului web, promoții și asistență de la Departamentul de Relații cu Clienții, deschis de luni până vineri.

În concluzie, platforma angro Merkandi sprijină construirea unei rețele de contacte de afaceri. Aceasta facilitează găsirea de angrosiști de încredere care oferă stocuri din industria care îl interesează pe cumpărător și vă permite, de asemenea, să contactați rapid și ușor comerciantul cu ridicata și să cumpărați produse la cele mai bune prețuri de pe piață.

Alătură-te astăzi și cumpă mai ieftin
Înregistrare
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.