HAPPY SALE HAPPY SALE
-30%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Istoria lui Merkandi

 • 2024

  Februarie, 2024
  Introducerea codului PIN pentru serviciul clienți

  Am introdus coduri PIN individuale pentru clienți pentru a crește securitatea și a facilita autorizarea atunci când contactează serviciul pentru clienți. Datorită acestui fapt, procesul de verificare este mai rapid și securitatea datelor de pe platformă a fost semnificativ consolidată.

 • Ianuarie, 2024
  Posibilitatea de a conecta mai mulți utilizatori într-un singur cont

  Pentru a facilita munca în echipă în cadrul unor tipuri specifice de conturi, am introdus funcția de subconturi, datorită căreia, de exemplu, angajații pot gestiona mai eficient interacțiunile cu clienții.

  Lansarea notificărilor push native

  Am implementat un nou sistem de notificare nativ care vă permite să primiți informații direct pe ecranul computerului sau al telefonului. După acceptarea utilizatorului, știrile vor fi afișate pe dispozitive, permițând acces și mai rapid la conținut.

 • 2023

  Decembrie, 2023
  Posibilitatea de a crește ofertele în orice moment

  Oferim un modul de reîmprospătare a ofertei ușor de utilizat. Înviorarea este complet gratuită o dată la 30 de zile. Este disponibilă și o actualizare mai rapidă cu plata punctelor Merkandi. Reîmprospătarea ofertelor este un instrument simplu și eficient pentru a crește vizibilitatea ofertelor!

 • Noiembrie, 2023
  Posibilitatea de a crea oferte înainte de a activa opțiunea de vânzare

  Timpul de verificare a companiei depinde de mulți factori. Prin urmare, în unele cazuri poate fi prelungit până la două săptămâni. Ne-am schimbat sistemul intern și acum utilizatorii își pot adăuga gama de produse în timp ce echipa Merkandi verifică compania. După verificarea pozitivă, toate ofertele vor fi publicate automat.

 • Octombrie, 2023
  Adăugarea de informații în ce țări trimite vânzătorul + transport gratuit

  Comerțul internațional devine din ce în ce mai ușor și... mai ieftin. Prin urmare, am adăugat opțiunea de a defini în ce țări trimite vânzătorul și posibilitatea de a defini transportul gratuit în țările selectate de vânzător, împreună cu posibilitatea de a defini pragul la care este oferită livrarea gratuită.

 • Septembrie, 2023
  Merkandi atinge viteza luminii!

  După peste o lună de muncă asiduă, ne putem lăuda că site-ul s-a accelerat cu până la 70%. Timpul de încărcare a paginii a scăzut dramatic, făcând navigarea pe site și mai plăcută. Convinge-te singur.

  Cele mai bune căutări și o nouă secțiune de oferte promovate

  Am implementat o nouă secțiune pentru cele mai populare căutări și odată cu acestea, numeroase modificări vizuale. Acestea includ o nouă secțiune: Hituri ale săptămânii și Top oferte din categorie. Merkandi a devenit mai atractiv din punct de vedere vizual și chiar mai ușor de utilizat.

  Import/export baza de cunoștințe

  Comerțul internațional nu este cel mai ușor lucru. În plus, căutarea de informații despre regulile comerciale, taxele vamale etc. pentru fiecare țară poate fi consumatoare de timp. Pentru a vă economisi timp, am pregătit un rezumat al informațiilor pentru majoritatea țărilor din lume, astfel încât granițele țărilor să înceteze să fie o problemă în comerțul internațional.

 • August, 2023
  Raportați o ofertă

  Produsul nu este original? Lipsesc informații din ofertă? Sau poate prețul este depășit? Pentru a asigura cea mai înaltă calitate a conținutului de pe site, oferim utilizatorilor noștri posibilitatea de a trimite oferte.

 • Iulie, 2023
  Sugestii la căutare

  Implementăm un sistem de căutare mai simplu pe site-ul nostru. De acum înainte, la introducerea unei fraze în câmpul de căutare, sistemul va sugera categorii, cele mai populare etichete și cele mai potrivite produse. Acest lucru facilitează căutarea și ajunge și mai rapid la produsele potrivite.

  Comanda de produse

  Tranzacționarea implică întotdeauna contactul cu clientul. Una dintre problemele cel mai frecvent raportate este conversațiile nesfârșite cu cumpărătorii. Pentru a reduce numărul de mesaje schimbate și a crește vânzările, introducem un sistem de comandă de produse cu coș. Acum comandarea este mai simplă și mai intuitivă din punctul de vedere al cumpărătorului, iar vânzătorul primește o comandă gata de executat.

 • Iunie, 2023
  Înscrierea vânzătorului

  Detaliile complete ale vânzătorului, cum ar fi metodele de plată, metodele de expediere, orele de deschidere etc., ar trebui să fie standard. Pentru a ne asigura că fiecare vânzător are un profil complet completat, am implementat integrarea vânzătorului. Suplimentarea datelor va aduce mai puține întrebări inutile din partea cumpărătorilor și mai multe părți interesate.

  Import nou, mai bun și mai rapid de oferte

  Am pregătit importul de oferte complet nou. Acum este mai rapid, mai simplu și mai intuitiv de utilizat. Sperăm că numărul tot mai mare de utilizatori care folosesc acest modul vor putea să-și adauge și să-și actualizeze ofertele și mai ușor.

 • Mai, 2023
  Publicarea ofertelor - și mai simplă

  De acum înainte, ne ocupăm de tot pe Merkandi. Fiecare ofertă poate fi publicată într-o singură versiune și o vom traduce tuturor celorlalte. Comerțul internațional a devenit mai ușor.

  Filtre și sortare mai rapide, mai simple

  Am introdus o serie de îmbunătățiri la filtre - de acum înainte sunt sortate după numărul de oferte pe care le avem, am facilitat navigarea către subcategorii și viteza de funcționare a acestora. În plus, am implementat capacitatea de a sorta ofertele după preț și data adăugării.

 • Aprilie, 2023
  Onboarding pentru cumpărători

  Pe Merkandi, ofertele sunt cele mai importante. Am introdus un proces de onboarding care permite utilizatorului să selecteze categoriile și grupurile de produse care îl interesează, iar apoi primește un newsletter cu oferte perfect potrivite intereselor sale.

  Abonamente reînnoibile deja pe Merkandi

  Am implementat o modalitate nouă și mai convenabilă de a vă gestiona abonamentul. De acum înainte, pentru abonamentele lunare, suma abonamentului va fi taxată automat până la anulare. Acum totul este și mai simplu.

 • Martie, 2023
  Activitățile Merkandi în domeniul dezvoltării durabile

  Merkandi este o platformă care de ani de zile se concentrează pe vânzarea de surplus, lichidare, sfârșit de serie etc., adică contracararea risipei de mărfuri. Pentru a promova această idee și a educa publicul, am creat o subpagină dedicată care conține un raport despre activitățile noastre în acest domeniu.

  Secțiune de pârtii cu un set mai relevant de oferte

  Am făcut modificări mecanismului care clasifică ofertele în secțiunea de stoc. De acum încolo, în această secțiune vor apărea oferte care conțin un set de cuvinte cheie atent selectate, ceea ce va contribui la reducerea numărului de oferte ratate și la creșterea numărului de oportunități unice.

 • Februarie, 2023
  Reducerile la produse sunt aici!

  De acum înainte, de fiecare dată când un angrosist schimbă prețul unui produs cu unul mai mic, acesta va fi marcat în ofertă ca promoție cu indicarea prețului nou și vechi.

 • Ianuarie, 2023
  Crește-ți vânzările cu indicatorul de calitate

  Am introdus o nouă funcționalitate - indicatorul de calitate a ofertei, datorită căruia fiecare vânzător își poate îmbunătăți interactiv ofertele și, ca urmare, → vânzările. Indicele variază de la 0 la 100, cu un scor peste 85 indicând o ofertă de înaltă calitate. Vă invităm să testați funcționalitatea!

  Salvarea cardurilor pentru plăți mai ușoare

  De acum înainte, fiecare utilizator care a plătit vreodată un serviciu pe Merkandi cu card de credit sau de debit va putea alege un card salvat pentru următoarea plată.

  Indicatii catre depozit

  Am introdus o hartă mai mare în profilul depozitului, care este mai vizibilă și mai lizibilă și conține o modificare foarte importantă - are capacitatea de a stabili o rută. Planificarea unei vizite la un comerciant cu amănuntul nu a fost niciodată atât de ușoară.

 • 2022

  Decembrie, 2022
  Acces la oferte cu ridicata fără frontiere

  Am tradus toate ofertele de pe site în toate limbile disponibile. Datorită acestui lucru, fiecare utilizator, indiferent de limba sau versiunea lingvistică a Merkandi, va vedea același set de oferte de cumpărare. Mai multe oferte = mai mulți clienți pentru angrosiști!

  Îmbunătățirea modulului de mesaje și a ratelor de răspuns

  Unul dintre elementele cheie în contactele internaționale sunt e-mailurile. Am îmbunătățit modulul pentru a-l face mai ușor de utilizat și, în plus, introducem o nouă funcție - indicatorii. Vom recunoaște vânzătorii care răspund la toate mesajele și care fac acest lucru în cel mai scurt timp posibil.

 • Noiembrie, 2022
  Mercandi este disponibil în 6 noi țări!

  Ca urmare a nevoilor utilizatorilor și vizitatorilor, lansăm Merkandi în șase limbi noi: daneză, croată, norvegiană, estonă, finlandeză și slovenă. Țările noi înseamnă noi oportunități de afaceri atât pentru cumpărători, cât și pentru vânzători.

 • Octombrie, 2022
  Versiunea mobilă este și mai ușor de utilizat

  Am introdus o serie de îmbunătățiri UX și UI pentru a face ca utilizarea Merkandi pe telefoanele mobile să fie și mai simplă, mai rapidă și mai plăcută. În plus, în lunile următoare vom lucra la panoul de utilizatori, ceea ce va avea un impact direct asupra respingerii pozitive a clienților existenți.

 • Septembrie, 2022
  Mercandi accelerează din nou

  Am implementat o serie de îmbunătățiri pentru a face platforma mai rapidă. Acestea variază de la optimizarea imaginilor până la remedieri care fac ca anumite pagini să se încarce cu până la 60% s mai repede. Niciodată nu a fost atât de rapid să navigați printre anunțurile noi.

 • August, 2022
  Inteligența artificială în acțiune

  Intrăm într-o nouă eră. Am implementat îmbunătățirea titlurilor de ofertă cu ajutorul inteligenței artificiale. Inteligența artificială se va ocupa de titluri mai bine adaptate și mai atractive pentru clienți

  Cele mai bune oferte mai sus pe listă

  Am implementat un sistem de poziționare superioară pentru cele mai populare anunțuri. De acum încolo, cele mai bune oferte vor fi listate și mai sus, astfel încât să le puteți ajunge și mai repede!

 • Iulie, 2022
  Creăm tutoriale pentru a face și mai ușoară utilizarea Merkandi

  Am creat primul ghid pentru adăugarea de anunțuri pe platformă. Acesta este grafic și textual, cu sfaturi despre cum să listezi oferte care se vând. Acesta este începutul unei serii de materiale pentru a facilita și mai mult utilizarea platformei noastre.

 • Iunie, 2022
  Noul motor de căutare, mai bun, este aici!

  Am implementat un nou motor de căutare care include o serie de avantaje. Acesta este mult mai rapid, oferă rezultate de căutare mai personalizate, este rezistent la greșelile de ortografie și poate recunoaște variația cuvintelor. Acum, cu noul motor de căutare, este și mai ușor să găsiți produsele care vă interesează!

 • Mai, 2022
  Căutăm investitori

  Platforma Merkandi devine din ce în ce mai puternică, câștigând noi utilizatori, vânzători și cumpărători, iar ambițiile noastre cresc odată cu nevoile lor. De aceea, căutăm investitori, datorită cărora vom accelera realizarea viziunii noastre - un comerț cu ridicata simplu, disponibil pe scară largă, intuitiv, sigur și internațional. Vrei să faci parte din această revoluție?
  Scrieți-ne

  Vrem să cucerim noi piețe

  Credem că comerțul cu ridicata nu are granițe. În misiunea noastră de a conecta contrapartide din întreaga lume, ne propunem să simplificăm comerțul internațional și să cucerim noi piețe. Am lansat un program pilot destinat țărilor arabe, în cadrul căruia prezentăm platforma unor noi vânzători și cumpărători. Rezultatul este o piață și mai largă și mai mulți parteneri de afaceri pentru dumneavoastră!

 • Aprilie, 2022
  Un nou canal de contact pentru toți vizitatorii - Live Chat

  Până acum, chat-ul de pe site a fost disponibil doar pentru utilizatorii înregistrați și în anumite secțiuni ale platformei. Pentru că înțelegem cât de complicat poate fi comerțul cu ridicata și cât de multe întrebări pot apărea, lansăm un chat pentru toți vizitatorii.

  Testăm un nou tip de cont - Premium PLUS

  Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor, în cadrul unei promoții, am activat în regim de test un nou tip de cont, care, pe lângă o serie de beneficii ale contului PREMIUM, are trei servicii suplimentare: Verificarea contrapărții, căutarea mărfurilor și certificatul de fiabilitate. Acesta este un alt pas pe calea noastră de a ne adapta cât mai bine serviciile la nevoile clienților noștri. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

  Noul cont Freemium pentru vânzători

  Am creat un nou tip de cont pentru vânzători - FREEMIUM. De acum încolo, noii vânzători nehotărâți au ocazia de a explora potențialul Merkandi fără obligații.

 • Martie, 2022
  Noi forme de plată pentru serviciile Merkandi

  Am lansat două metode de plată suplimentare pe care utilizatorii noștri le-au cerut - Apple Pay și Google Pay. Aceste noi formulare, instantanee și simple, vor accelera procesul de plată.

 • Februarie, 2022
  Îmbunătățirea comunicării

  Ne-am propus să comunicăm cu utilizatorul nostru în cel mai bun mod posibil.

  Procesul începe încă de la înregistrare și aici am implementat o serie de mesaje educaționale despre Merkandi și serviciile pe care le oferim. Acesta este un pas mic spre îmbunătățirea platformei noastre și un pas mare spre simplificarea mesajului, mai intuitiv și mai transparent.

 • Ianuarie, 2022
  Departamentul Operațiuni

  Datorită nevoilor în creștere ale utilizatorilor noștri, Biroul de servicii pentru clienți s-a transformat într-un Departament de operațiuni.

  Construim o echipă formată din cei mai buni experți, cu competențe extinse, pentru a avea cea mai bună grijă de clienții noștri și de satisfacția lor. Toate acestea pentru ca angajații noștri să fie mai competenți și capabili să satisfacă numărul tot mai mare de clienți.

 • 2021

  Decembrie, 2021
  Introducem un sondaj de satisfacție a clienților

  Am lansat un sondaj ciclic Net Promoter Score (NPS) privind satisfacția clienților, pentru a determina mai bine calitatea serviciilor noastre și direcțiile de dezvoltare/modificare.

 • Noiembrie, 2021
  Începem cu "Pachete de afaceri"

  A fost lansată gama completă de "Business Packs", care s-a bucurat de un interes deosebit încă de la început.

  Pentru că tuturor le plac promoțiile, iar luna noiembrie este propice pentru asta, am desfășurat o campanie LongBlackWeekend care a permis clienților noștri să economisească 30% la înregistrări și reînnoiri. Am desfășurat campania LongBlackWeekend cu un succes incredibil.

  Am desfășurat campania LongBlackWeekend cu un succes incredibil.

 • Octombrie, 2021
  În curând vom introduce "Pachete de afaceri"

  După luni de pregătire, suntem aproape de a prezenta clienților noștri "Pachete de afaceri", seturi de servicii profesionale pentru a sprijini comerțul cu ridicata.

  Acesta este motivul pentru care am pregătit o pre-vânzare a serviciului cu o reducere promoțională atractivă.

 • August, 2021
  La toată lumea despre tot sau la fiecare în parte?

  Ne pregătim pentru punerea în aplicare a unei experiențe personalizate a site-ului web, adică ascultăm nevoile fiecărui utilizator în parte și pregătim prezentarea doar a conținutului care îl interesează.

 • Iulie, 2021
  Sistem de import CSV și XML îmbunătățit

  Știm că timpul înseamnă bani, așa că am făcut modificări la sistemul de import CSV și XML. Acum este și mai ușor și mai intuitiv pentru utilizator, ceea ce va îmbunătăți cu siguranță calitatea utilizării.

 • Mai, 2021
  Un nou aspect, o nouă experiență pe versiunea mobilă

  Urmând recomandările utilizatorilor și ale specialiștilor în experiența utilizatorului, am pus în funcțiune noul site web al Merkandi. Noul layout în versiunea desktop și o experiență complet nouă în versiunea mobilă sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse utilizatorilor noștri.

 • Aprilie, 2021
  Manageri noi - Serviciul de asistență clienți și Vânzări

  Extinderea rapidă în străinătate și interesul deosebit ne-au obligat să ne extindem departamentul de servicii pentru clienți și să creăm un nou departament de vânzări. Angajarea de manageri pentru a gestiona aceste departamente a devenit un proces natural.

 • Martie, 2021
  Ebook - Un ghid practic pentru fiecare angrosist

  Pe măsură ce cumpărarea și vânzarea de bunuri devine din ce în ce mai accesibilă, prețul, calitatea și marja de profit reprezintă avantajele competitive. Am alcătuit o carte pentru a vă ajuta să învățați cum să cumpărați cele mai bune produse, de cea mai bună calitate, la cel mai mic preț.

 • Ianuarie, 2021
  Merkandi pleacă să cucerească alte 7 țări

  Este oficial! Rupem noi frontiere ale comerțului cu ridicata și deschidem noi oportunități pentru afacerea dvs. Intrăm în 7 țări noi cu 7 limbi noi, crescând numărul de clienți potențiali și angrosiști.

 • 2020

  Noiembrie, 2020
  Notificarea promovării ofertelor

  Știați că Merkandi promovează oferte selectate pe site? Începând de astăzi, dacă vă numărați printre persoanele a căror ofertă am promovat-o, veți primi o notificare în acest sens.

  Ai bunuri? Avem un cumpărător!

  Dacă unul dintre cumpărătorii noștri adaugă o ofertă de achiziție pentru produsele care sunt în oferta dvs., vă vom anunța prin e-mail! Lansăm un nou buletin informativ care vizează creșterea vânzărilor către ofertanții angrosiștilor și cumpărătorilor.

 • Octombrie, 2020
  Posibilitatea de a partaja date cu vânzătorii

  Dacă sunteți de acord, datele dvs. de contact vor fi vizibile pentru angrosiștii cu care vă corespundeți. Astfel veți face mai ușor pentru angrosiști ​​să vă contacteze.

  Tranzacție de succes? Cere comentariu!

  Doar un clic te separă de a primi un comentariu pozitiv după o tranzacție reușită, restul îl vom face pentru tine!

 • Septembrie, 2020
  Nu ratați niciodată o ocazie din nou!

  De acum înainte, puteți urmări categoriile dvs. preferate, căutări etc. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui produs care nu este disponibil în prezent sau căutați la cel mai bun preț - nu veți pierde niciodată o ocazie.

  Plătiți numai la numerele de cont verificate!

  Vânzătorii au posibilitatea de a-și verifica conturile bancare. Datorită acestei operațiuni, creștem securitatea tranzacțiilor în rândul cumpărătorilor. Merkandi spune că oprește-i pe criminali!

 • August, 2020
  Identificare vizuală nouă și marcă înregistrată

  Am făcut două schimbări importante asupra Merkandi. Una dintre ele este înregistrarea oficială a mărcii „Merkandi” în toată Europa. Prin urmare, am decis, de asemenea, să ne reîmprospătați identitatea vizuală. Vom introduce un logo mai modern și mai simplu, în conformitate cu tendințele actuale.

  O revoluție în modulul de mesaje!

  Am introdus un aspect reînnoit pentru subiecte și mesaje. De astăzi arată similar cu conversațiile de pe rețelele de socializare cunoscute. În plus, am inclus și informații detaliate despre interlocutorul dvs. și o listă de produse despre care se desfășoară conversația, împreună cu previzualizarea acestora.

  Vezi cele mai importante detalii ale ofertei fără a intra în ea!

  Atunci când enumerați ofertele, după ce treceți peste imaginea ofertei de care sunteți interesat, veți primi o casetă care conține cea mai mare parte a informațiilor necesare pentru a evalua relevanța acesteia.

 • Iulie, 2020
  Localizați rapid o ofertă care necesită atenția dvs. specială

  O ofertă care nu respectă condițiile noastre de publicare a ofertelor va fi marcată cu un steag transparent în versiunea în limba în care a fost publicată.

  Încă o dată, sporim securitatea contului

  Ne asigurăm că datele de contact nu sunt modificate neautorizate.

  Publicați prima ofertă? Puteți conta pe ajutorul nostru!

  Deoarece tratăm vânzătorii cu grijă și ne pasă de cea mai înaltă calitate a ofertelor publicate, suntem bucuroși să vă oferim orientările necesare dacă oferta dvs. se abate de la standardele noastre.

 • Iunie, 2020
  Editează traduceri automate!

  Am tradus automat oferta dvs. și doriți să o îmbunătățiți? Acum este posibil. Conținutul traducerilor automate vă este disponibil, precum și conținutul pe care îl plasați în ofertele dvs.

  Publicarea ușoară și rapidă a ofertelor similare

  Vindeți o mulțime de bunuri care sunt similare între ele? De acum înainte, nu trebuie să completați aceeași descriere de fiecare dată, deoarece puteți utiliza opțiunea pentru a o copia din celelalte oferte.

 • Mai, 2020
  Nouă organizare inbox

  Primiți sau trimiteți o mulțime de mesaje și aveți o problemă în clasificarea lor? De acum, puteți muta mesaje în mai multe directoare tematice.

  Bonus de activitate pentru vânzătorii noi

  Publicați primele 10 oferte și primiți un pachet de puncte pe care să le utilizați pentru a vă promova ofertele!

 • Aprilie, 2020
  Teaser de oferte noi în favorite

  Am reproiectat lista dvs. de oferte preferate pentru a putea ajunge rapid la ele. Aceasta este o altă schimbare mult așteptată și necesară, care face ca utilizarea Merkandi să fie și mai convenabilă și mai intuitivă.

  Oferte vizualizate recent

  Te-ai uitat la Merkandi și ai găsit o ofertă interesantă, dar ... care era? Noul panou vă permite să salvați lista ofertelor vizualizate recent, astfel încât să nu le treceți niciodată pe cele mai interesante.

 • Martie, 2020
  Oferte de cumpărare pentru neînregistrate

  De astăzi puteți adăuga o ofertă de cumpărare fără înregistrare! Această nouă funcționalitate va afecta mai multe oferte de achiziție și, prin urmare, mai multe oportunități de vânzare pentru angrosiștii de pe Merkandi. Vă invităm să publicați ofertele de achiziție!

  Notificări privind schimbarea adresei de e-mail și a metodei de autentificare

  Securitatea pe Merkandi este una dintre principalele noastre priorități, așa că de astăzi dacă schimbați metoda de autentificare (dezactivați și activați conectarea cu doi factori) și schimbați adresa dvs. de e-mail, fiecare utilizator va primi o notificare corespunzătoare de la noi. Nimeni nu va face vreodată modificări în contul tău fără cunoștința ta!

 • Februarie, 2020
  Notificări despre noi angrosiști

  În fiecare zi verificăm noi depozite care oferă produse de vânzare interesante. De astăzi puteți activa astfel de notificări și puteți fi la curent cu noii vânzători pe Merkandi.

  Îndeplinim dorințele utilizatorilor noștri!

  Oferim opțiunea de a reîmprospăta ofertele o dată la 14 zile și de a seta ofertele ca „ofertă permanentă”. Datorită acestui fapt, ofertele dvs. vor fi actualizate automat. Oferta reîmprospătată merge în partea de sus a listei de oferte, datorită căreia va câștiga din nou popularitate!

 • Ianuarie, 2020
  Pachete de promovare-mai multe beneficii pentru un preț mai mic.

  Datorită numeroaselor întrebări despre o astfel de funcționalitate-am pregătit-o pentru tine! Începând de astăzi, vă puteți promova ofertele în multe locuri la un preț mai mic. Verifica panoul de utilizator de azi!

 • 2019

  Decembrie, 2019
  Creștem securitatea contului dvs.

  Implementăm conectările cu doi factori care vor crește foarte mult securitatea contului dvs. Deoarece autentificarea cu două componente este setată în mod implicit la conturile de utilizator, Merkandi este unul dintre liderii pieței de securitate de pe piața angro.

 • Noiembrie, 2019
  Traducerea tuturor ofertelor - oferte în fiecare versiune de limbă

  De astăzi, puteți găsi practic toate ofertele în toate limbile. Le-am tradus pentru ca utilizatorii noștri să elimine barierele lingvistice și să le permită tuturor accesul la un catalog și mai mare de oferte la cele mai atractive prețuri!

  Secțiune cu cele mai bune oferte și angrosiști

  Te-ai întrebat vreodată care sunt ofertele și angrosiștii cele mai populare? Tocmai am creat o secțiune în care veți putea urmări un astfel de clasament. Puteți utiliza aceste informații pentru a adapta gama la nevoile clienților dvs. și pentru a afla mai multe despre tendințele pieței.

  Informații despre oferta moderată

  Știți deja că echipa noastră își moderează ofertele în fiecare zi pentru a le crește atractivitatea, atingerea și poziția în rezultatele căutării? Începând de astăzi, în panoul utilizatorului dvs. veți putea vedea care dintre ofertele dvs. au fost modernizate și care sunt încă în coada așteptând să fie editate.

  Notificare despre încheierea promoțiilor ofertei

  De acum înainte, după ce opțiunea de a evidenția oferta dvs. a expirat, veți primi o notificare cu informații despre efectele acesteia și posibilitatea extinderii.

 • Octombrie, 2019
  Noi opțiuni de notificare și setările acestora

  Prea multe notificări? Sau poate doriți să schimbați canalul de notificare? De astăzi puteți alege între notificări Push / E-mail și declarați ce notificări doriți să primiți.

  Adăugăm mai multe valute!

  Datorită numeroaselor solicitări, lansăm alte monede în care puteți plăti pentru serviciile Merkandi: DKK, NOK, RON și SEK. Mai multe monede înseamnă mai multe opțiuni.

 • Septembrie, 2019
  Merkandi la târgul internațional IAW de la Köln!

  În timpul IAW, una dintre cele mai importante târguri de comerț cu ridicata din Europa, standul nostru a fost vizitat de o mulțime de utilizatori actuali, precum și de mulți antreprenori din toată Europa. A fost multă experiență, am acumulat experiență nouă și am auzit multe cuvinte calde de la clienți.

  Nouă metodă de plată disponibilă acum!

  Ne satisfacem nevoile. De astăzi puteți plăti serviciile noastre în UAH, RUB și sub formă de plată locală. Спасибо!

  Ne pregătim pentru promoții grozave

  Codurile de reducere au ajuns pe Merkandi. De astăzi vă vom crea promoții pentru dvs., datorită cărora veți putea economisi prin cumpărarea serviciilor Merkandi

 • August, 2019
  Decideți cui îi trimiteți mesajul

  Puteți decide către cine doriți să vizați articolul din Clipboard.

  Canal de notificare suplimentar

  Posibilitatea de a trimite o notificare prin intermediul Facebook Messenger.

 • Iulie, 2019
  Cele mai bune oferte de pe lista!

  Am introdus un algoritm inovator care ridică poziția celor mai bune oferte. Următoarele sunt luate în considerare: popularitatea ofertelor, numărul de anchete, calitatea ofertei, scorul vânzătorului. De acum, găsirea celor mai bune oferte va fi și mai ușoară!

 • Iunie, 2019
  Plătiți pentru serviciile lui Merkandi în moneda dvs

  Am introdus opțiunea de a alege o monedă de plată pentru serviciile de pe Merkandi. De astăzi, alegeți în ce valută doriți să ne plătiți.

  Conversii valutare în fiecare ofertă

  Nu știți ce este convertorul de lire și dolar? Sau poate nu vrei să te socotești? Pentru confortul dvs., am introdus conversii valutare în oferte, astfel încât să nu mai trebuie să numărați mai mult și să vă întrebați dacă oferta este accesibilă pentru dvs.!

  Lansăm versiunea belgiană.

  Belgio, venim! Rulam versiunea belgiană la merkandi.be cu limba olandeză implicită. O țară nouă, noi posibilități!

 • Mai, 2019
  Oferta de cumparare

  Am lansat o nouă secțiune în care puteți plasa o publicitate pe mărfurile pe care le căutați. Suntem siguri că în clipa în care vă veți mișca, veți fi interesați de un comerciant cu ridicata care are bunurile pe care le căutați la cel mai bun preț.

  Valoarea minimă a comenzii, prețată acum

  Până în prezent, ordinul minim a fost întotdeauna determinat în formă cantitativă. De astăzi, puteți specifica suma. Este un indiciu pentru angrosiști și diversitatea modurilor de a face afaceri.

  Învingem un alt continent.

  Merkandi în primul rând la platforma internațională. Astăzi lansăm versiunea australiană, deschizând astfel noi oportunități utilizatorilor noștri. Comerțul fără frontiere este la îndemână.

 • Martie, 2019
  Am găsit calea spre India.

  Nu încetinim ritmul! O versiune lingvistică nouă pentru un grup în creștere de cumpărători și angrosiști din India este acum disponibilă.

  Bine ați venit pe Insula Verde.

  Nu încetinim ritmul! O nouă versiune lingvistică pentru grupul în creștere de cumpărători și angrosiști irlandezi, disponibil acum.

  Bună dimineața! Lansăm versiunea în limba română.

  Nu încetinim ritmul! Este disponibilă o nouă versiune lingvistică pentru grupul în creștere de cumpărători și angrosiști din România.

  Separarea secțiunilor cu oferte de acțiuni.

  Merkandi este lider pe piața lichidării, excedente, terminații ale seriei etc. Pentru a vă facilita și mai mult accesul la acest tip de oferte, am separat o secțiune specială. Verificați!

  Timpul este bani.

  Vom accelera cu site-ul nostru, astfel încât să puteți găsi cel mai bun produs mai rapid. Timpul de încărcare a paginii sa îmbunătățit semnificativ.

 • Februarie, 2019
  Transfer tradițional

  Puteți efectua o plată utilizând un transfer bancar tradițional pentru serviciile noastre într-un cont bancar disponibil în țara dvs.

  Serviciu nou - căutarea de bunuri

  Căutarea mărfurilor nu este ușoară, iar prețul, tipul de bunuri, calitatea și alte caracteristici sunt esențiale pentru rentabilitate. Nu puteti gasi oferte interesante? De azi, le putem găsi pentru tine!

  Notificări despre produse noi

  Oferta a dispărut în ultima clipă? Vrei să eviți acest lucru în viitor? De acum poți urmări categoriile selectate, căutările și profilurile angrosiștilor și noi te vom informa dacă apare o marfă nouă.

 • Ianuarie, 2019
  Informații despre mesaje noi necitite

  Mesajele contractorilor nu vor fi ratate! Am îmbunătățit modul în care te informăm despre mesajele necitite.

  Sistemul de mesaje interne

  Ai pierdut firul de mesaj în corespondență cu contractantul direct prin e-mail? De acum nu să va întâmpla niciodată! În fiecare e-mail vom include toată corespondența în ordine cronologică.

  Modificarea zonei de oferte speciale

  Am separat complet obsevarea ofertelor speciale de la ofertele clasice de vânzare pe Merkandi. Vei fi sigur că oferta pe care o observi este destinată unui grup selectat de destinatari.

  Modificarea prezentării imaginilor produselor

  De acum încolo, fotografiile tale vor fi perfect încadrate, indiferent de mărimea lor reală.

 • 2018

  Noiembrie, 2018
  Motor de căutare

  Îmbunătățim eficiența și viteza motorului de căutare. De acum, găsirea produsului care te interesează o să fie și mai ușoară.

  Verificarea mărfurilor

  Poți comanda la noi inspecția mărfurilor efectuate direct în depozitul comerciantului cu ridicata. Specialistul nostru va face verificarea și o să-ți trimite un raport de inspecție. Astfel, sporești securitatea achiziției.

  Sporim lizibilitatea ofertelor evidențiate

  Ofertele distinse primesc un aspect nou, datorită căruia o să se distingă de ceilalte, sporând potențialul de vânzări.

  Îmbunătățim apariția paginii pe dispozitivele mobile

  Pentru a oferi utilizatorilor noștri o utilizare mai confortabilă de Merkandi, am realizat o serie de îmbunătățiri ale versiunii platformei mobile. Datorită acestui fapt, suportul site-urilor de pe dispozitivele mobile devine și mai ușor și mai convenabil.

 • Octombrie, 2018
  Lansăm zona de oferte speciale

  Lansăm o nouă secțiune unică pentru oferte speciale. Acesta conține atât cele mai bune propuneri pentru vânzarea de bunuri, cât și cele care nu pot fi puse la dispoziția publicului.

 • Iulie, 2018
  Goedemorgen! Lansăm versiunea olandeză.

  Nu încetinim ritmul! O versiune lingvistică nouă, pentru grupul în creștere de cumpărători și angrosiști din Olanda, este acum disponibilă.

 • Mai, 2018
  Chiar mai rapid, chiar mai bun Merkandi

  Un întreg an de lucru dedicat optimizării platformei. Totul funcționează mai repede, mai eficient și mai sigur.

 • 2016

  Iulie, 2016
  Avem o nouă filială!

  Mândri de dezvoltarea noastră acum deschidem o ramură în Wroclaw. Oameni noi - noi oportunități!

 • Martie, 2016
  Două versiuni lingvistice noi sunt acum cu noi

  Versiunile turcească și cehă sunt cele mai recente versiuni lingvistice ale platformei noastre în creștere.

 • 2015

  August, 2015
  Merkandi arată chiar mai bine!

  Apariție mai transparentă, îmbunătățiri în navigație, o interfață mai ușor de utilizat și multe alte noutăți.

 • Iulie, 2015
  Lansăm versiuni noi pentru două țări

  Pentru locuitorii din Austria și Elveția, am creat versiuni separate ale Merkandi, bazate pe limba germană.

 • 2014

  August, 2014
  Buona giornata! Versiunea în limba italiană a Merkandi este acum disponibilă!
 • Anul 2014
  Cercetătorii demonstrează că comercializează chiar și ... maimuțe.
 • 2013

  Noiembrie, 2013
  Versiunea în limba greacă debutează iar noi înregistrăm rezultate și mai bune!
 • Iunie, 2013
  Suntem în continuă dezvoltare - lansăm versiunea în limba spaniolă!
 • Aprilie, 2013
  Numai în China, 242 milioane de persoane fac cumpărături online!
 • Anul 2013
  Conform rapoartelor independente, comerțul electronic reprezintă aproximativ 30%din comerțul din întreaga lume.
 • 2011

  Anul 2011
  Merkandi are tot mai mulți clienți din afara Europei!
 • Ianuarie, 2011
  Lansarea versiunii franceze a platformei la adresa retourware24.fr (merkandi.fr).
 • 2010

  Noiembrie, 2010
  Pentru prima dată în istorie, am înregistrat 1.000.000 vizite pe platformă într-o lună!
 • Octombrie, 2010
  Modificarea graficii site-ului web și introducerea noilor funcționalități.
 • 2009

  Noiembrie, 2009
  Lansarea versiunii în limba engleză.

  Noua versiune lingvistică la retourware24.com (merkandi.com și merkandi.co.uk). Expansiunea internațională continuă.

 • Octombrie, 2009
  Lansarea versiunii germane.

  Noua versiune lingvistică la retourware24.de (merkandi.de). Începem să ne extindem în piețele de limba germană.

 • 2008

  Noiembrie, 2008
  Lansarea platformei Retourware24.pl (astăzi Merkandi.pl) în Polonia. Ne distingem prin verificarea utilizatorilor și marfa de stock-uri.
 • Mai devreme

  1995 - 2010
  Fraudatorii apar din ce în ce mai frecvent pe internet. Comercianții mai informați aleg portaluri de încredere care verifică utilizatorii.
 • 1970 - 1980
  Calculatoarele devin un instrument esențial în comerțul internațional.
 • 1979
  Michael Aldrich inventează cumpărăturile online.
 • 1290-1900
  Comerțul deschide țările asiatice și Africa pentru întreagă lumea, devine, de asemenea, principala cauză a progresului dinamic civilizației.
 • Antic
  S-a născut Drumul Mătăsii, comerțul aproprie Est de Vest.
 • Secolul XIX î.Hr.
  Apar primele colonii de comercianți . Comerțul devine una dintre profesiile principale din lume.
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.