Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 75 de mii utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Istoria lui Merkandi

2022

 • Departamentul Operațiuni

  Datorită nevoilor în creștere ale utilizatorilor noștri, Biroul de servicii pentru clienți s-a transformat într-un Departament de operațiuni.

  Construim o echipă formată din cei mai buni experți, cu competențe extinse, pentru a avea cea mai bună grijă de clienții noștri și de satisfacția lor. Toate acestea pentru ca angajații noștri să fie mai competenți și capabili să satisfacă numărul tot mai mare de clienți.

  Ianuarie 2022

2021

 • Introducem un sondaj de satisfacție a clienților

  Am lansat un sondaj ciclic Net Promoter Score (NPS) privind satisfacția clienților, pentru a determina mai bine calitatea serviciilor noastre și direcțiile de dezvoltare/modificare.

  Decembrie 2021

 • Începem cu "Pachete de afaceri"

  A fost lansată gama completă de "Business Packs", care s-a bucurat de un interes deosebit încă de la început.

  Pentru că tuturor le plac promoțiile, iar luna noiembrie este propice pentru asta, am desfășurat o campanie LongBlackWeekend care a permis clienților noștri să economisească 30% la înregistrări și reînnoiri. Am desfășurat campania LongBlackWeekend cu un succes incredibil.

  Am desfășurat campania LongBlackWeekend cu un succes incredibil.

  Noiembrie 2021

 • În curând vom introduce "Pachete de afaceri"

  După luni de pregătire, suntem aproape de a prezenta clienților noștri "Pachete de afaceri", seturi de servicii profesionale pentru a sprijini comerțul cu ridicata.

  Acesta este motivul pentru care am pregătit o pre-vânzare a serviciului cu o reducere promoțională atractivă.

  Octombrie 2021

 • La toată lumea despre tot sau la fiecare în parte?

  Ne pregătim pentru punerea în aplicare a unei experiențe personalizate a site-ului web, adică ascultăm nevoile fiecărui utilizator în parte și pregătim prezentarea doar a conținutului care îl interesează.

  August 2021

 • Sistem de import CSV și XML îmbunătățit

  Știm că timpul înseamnă bani, așa că am făcut modificări la sistemul de import CSV și XML. Acum este și mai ușor și mai intuitiv pentru utilizator, ceea ce va îmbunătăți cu siguranță calitatea utilizării.

  Iulie 2021

 • Un nou aspect, o nouă experiență pe versiunea mobilă

  Urmând recomandările utilizatorilor și ale specialiștilor în experiența utilizatorului, am pus în funcțiune noul site web al Merkandi. Noul layout în versiunea desktop și o experiență complet nouă în versiunea mobilă sunt doar câteva dintre îmbunătățirile aduse utilizatorilor noștri.

  Mai 2021

 • Manageri noi - Serviciul de asistență clienți și Vânzări

  Extinderea rapidă în străinătate și interesul deosebit ne-au obligat să ne extindem departamentul de servicii pentru clienți și să creăm un nou departament de vânzări. Angajarea de manageri pentru a gestiona aceste departamente a devenit un proces natural.

  Aprilie 2021

 • Ebook - Un ghid practic pentru fiecare angrosist

  Pe măsură ce cumpărarea și vânzarea de bunuri devine din ce în ce mai accesibilă, prețul, calitatea și marja de profit reprezintă avantajele competitive. Am alcătuit o carte pentru a vă ajuta să învățați cum să cumpărați cele mai bune produse, de cea mai bună calitate, la cel mai mic preț.

  Martie 2021

 • Merkandi pleacă să cucerească alte 7 țări

  Este oficial! Rupem noi frontiere ale comerțului cu ridicata și deschidem noi oportunități pentru afacerea dvs. Intrăm în 7 țări noi cu 7 limbi noi, crescând numărul de clienți potențiali și angrosiști.

  Ianuarie 2021

2020

 • Notificarea promovării ofertelor

  Știați că Merkandi promovează oferte selectate pe site-ul web? De astăzi, dacă sunteți printre persoanele a căror ofertă am promovat-o, veți primi o notificare despre aceasta.

  Ai bunuri? Avem un cumpărător!

  Dacă unul dintre cumpărătorii noștri adaugă o ofertă de achiziție pentru produsele care sunt în oferta dvs., vă vom anunța prin e-mail! Lansăm un nou buletin informativ care vizează creșterea vânzărilor către ofertanții angrosiștilor și cumpărătorilor.

  Noiembrie 2020

 • Posibilitatea de a partaja date cu vânzătorii

  Dacă sunteți de acord, datele dvs. de contact vor fi vizibile pentru angrosiștii cu care vă corespundeți. Astfel veți face mai ușor pentru angrosiști ​​să vă contacteze.

  Tranzacție de succes? Cere comentariu!

  Doar un clic te separă de a primi un comentariu pozitiv după o tranzacție reușită, restul îl vom face pentru tine!

  Octombrie 2020

 • Nu ratați niciodată o ocazie din nou!

  De acum înainte, puteți urmări categoriile dvs. preferate, căutări etc. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui produs care nu este disponibil în prezent sau căutați la cel mai bun preț - nu veți pierde niciodată o ocazie.

  Plătiți numai la numerele de cont verificate!

  Vânzătorii au posibilitatea de a-și verifica conturile bancare. Datorită acestei operațiuni, creștem securitatea tranzacțiilor în rândul cumpărătorilor. Merkandi spune că oprește-i pe criminali!

  Septembrie 2020

 • Identificare vizuală nouă și marcă înregistrată

  Am făcut două schimbări importante asupra Merkandi. Una dintre ele este înregistrarea oficială a mărcii „Merkandi” în toată Europa. Prin urmare, am decis, de asemenea, să ne reîmprospătați identitatea vizuală. Vom introduce un logo mai modern și mai simplu, în conformitate cu tendințele actuale.

  O revoluție în modulul de mesaje!

  Am introdus un aspect reînnoit pentru subiecte și mesaje. De astăzi arată similar cu conversațiile de pe rețelele de socializare cunoscute. În plus, am inclus și informații detaliate despre interlocutorul dvs. și o listă de produse despre care se desfășoară conversația, împreună cu previzualizarea acestora.

  Vezi cele mai importante detalii ale ofertei fără a intra în ea!

  Atunci când enumerați ofertele, după ce treceți peste imaginea ofertei de care sunteți interesat, veți primi o casetă care conține cea mai mare parte a informațiilor necesare pentru a evalua relevanța acesteia.

  August 2020

 • Localizați rapid o ofertă care necesită atenția dvs. specială

  O ofertă care nu respectă condițiile noastre de publicare a ofertelor va fi marcată cu un steag transparent în versiunea în limba în care a fost publicată.

  Încă o dată, sporim securitatea contului

  Ne asigurăm că datele de contact nu sunt modificate neautorizate.

  Publicați prima ofertă? Puteți conta pe ajutorul nostru!

  Deoarece tratăm vânzătorii cu grijă și ne pasă de cea mai înaltă calitate a ofertelor publicate, suntem bucuroși să vă oferim orientările necesare dacă oferta dvs. se abate de la standardele noastre.

  Iulie 2020

 • Editează traduceri automate!

  Am tradus automat oferta dvs. și doriți să o îmbunătățiți? Acum este posibil. Conținutul traducerilor automate vă este disponibil, precum și conținutul pe care îl plasați în ofertele dvs.

  Publicarea ușoară și rapidă a ofertelor similare

  Vindeți o mulțime de bunuri care sunt similare între ele? De acum înainte, nu trebuie să completați aceeași descriere de fiecare dată, deoarece puteți utiliza opțiunea pentru a o copia din celelalte oferte.

  Iunie 2020

 • Nouă organizare inbox

  Primiți sau trimiteți o mulțime de mesaje și aveți o problemă în clasificarea lor? De acum, puteți muta mesaje în mai multe directoare tematice.

  Bonus de activitate pentru vânzătorii noi

  Publicați primele 10 oferte și primiți un pachet de puncte pe care să le utilizați pentru a vă promova ofertele!

  Mai 2020

 • Teaser de oferte noi în favorite

  Am reproiectat lista dvs. de oferte preferate pentru a putea ajunge rapid la ele. Aceasta este o altă schimbare mult așteptată și necesară, care face ca utilizarea Merkandi să fie și mai convenabilă și mai intuitivă.

  Oferte vizualizate recent

  Te-ai uitat la Merkandi și ai găsit o ofertă interesantă, dar ... care era? Noul panou vă permite să salvați lista ofertelor vizualizate recent, astfel încât să nu le treceți niciodată pe cele mai interesante.

  Aprilie 2020

 • Oferte de cumpărare pentru neînregistrate

  De astăzi puteți adăuga o ofertă de cumpărare fără înregistrare! Această nouă funcționalitate va afecta mai multe oferte de achiziție și, prin urmare, mai multe oportunități de vânzare pentru angrosiștii de pe Merkandi. Vă invităm să publicați ofertele de achiziție!

  Notificări privind schimbarea adresei de e-mail și a metodei de autentificare

  Securitatea pe Merkandi este una dintre principalele noastre priorități, așa că de astăzi dacă schimbați metoda de autentificare (dezactivați și activați conectarea cu doi factori) și schimbați adresa dvs. de e-mail, fiecare utilizator va primi o notificare corespunzătoare de la noi. Nimeni nu va face vreodată modificări în contul tău fără cunoștința ta!

  Martie 2020

 • Notificări despre noi angrosiști

  În fiecare zi verificăm noi depozite care oferă produse de vânzare interesante. De astăzi puteți activa astfel de notificări și puteți fi la curent cu noii vânzători pe Merkandi.

  Îndeplinim dorințele utilizatorilor noștri!

  Oferim opțiunea de a reîmprospăta ofertele o dată la 14 zile și de a seta ofertele ca „ofertă permanentă”. Datorită acestui fapt, ofertele dvs. vor fi actualizate automat. Oferta reîmprospătată merge în partea de sus a listei de oferte, datorită căreia va câștiga din nou popularitate!

  Februarie 2020

 • Pachete de promovare-mai multe beneficii pentru un preț mai mic.

  Datorită numeroaselor întrebări despre o astfel de funcționalitate-am pregătit-o pentru tine! Începând de astăzi, vă puteți promova ofertele în multe locuri la un preț mai mic. Verifica panoul de utilizator de azi!

  Ianuarie 2020

2019

 • Creștem securitatea contului dvs.

  Implementăm conectările cu doi factori care vor crește foarte mult securitatea contului dvs. Deoarece autentificarea cu două componente este setată în mod implicit la conturile de utilizator, Merkandi este unul dintre liderii pieței de securitate de pe piața angro.

  Decembrie 2019

 • Traducerea tuturor ofertelor - oferte în fiecare versiune de limbă

  De astăzi, puteți găsi practic toate ofertele în toate limbile. Le-am tradus pentru ca utilizatorii noștri să elimine barierele lingvistice și să le permită tuturor accesul la un catalog și mai mare de oferte la cele mai atractive prețuri!

  Secțiune cu cele mai bune oferte și angrosiști

  Te-ai întrebat vreodată care sunt ofertele și angrosiștii cele mai populare? Tocmai am creat o secțiune în care veți putea urmări un astfel de clasament. Puteți utiliza aceste informații pentru a adapta gama la nevoile clienților dvs. și pentru a afla mai multe despre tendințele pieței.

  Informații despre oferta moderată

  Știți deja că echipa noastră își moderează ofertele în fiecare zi pentru a le crește atractivitatea, atingerea și poziția în rezultatele căutării? Începând de astăzi, în panoul utilizatorului dvs. veți putea vedea care dintre ofertele dvs. au fost modernizate și care sunt încă în coada așteptând să fie editate.

  Notificare despre încheierea promoțiilor ofertei

  De acum înainte, după ce opțiunea de a evidenția oferta dvs. a expirat, veți primi o notificare cu informații despre efectele acesteia și posibilitatea extinderii.

  Noiembrie 2019

 • Noi opțiuni de notificare și setările acestora

  Prea multe notificări? Sau poate doriți să schimbați canalul de notificare? De astăzi puteți alege între notificări Push / E-mail și declarați ce notificări doriți să primiți.

  Adăugăm mai multe valute!

  Datorită numeroaselor solicitări, lansăm alte monede în care puteți plăti pentru serviciile Merkandi: DKK, NOK, RON și SEK. Mai multe monede înseamnă mai multe opțiuni.

  Octombrie 2019

 • Merkandi la târgul internațional IAW de la Köln!

  În timpul IAW, una dintre cele mai importante târguri de comerț cu ridicata din Europa, standul nostru a fost vizitat de o mulțime de utilizatori actuali, precum și de mulți antreprenori din toată Europa. A fost multă experiență, am acumulat experiență nouă și am auzit multe cuvinte calde de la clienți.

  Nouă metodă de plată disponibilă acum!

  Ne satisfacem nevoile. De astăzi puteți plăti serviciile noastre în UAH, RUB și sub formă de plată locală. Спасибо!

  Ne pregătim pentru promoții grozave

  Codurile de reducere au ajuns pe Merkandi. De astăzi vă vom crea promoții pentru dvs., datorită cărora veți putea economisi prin cumpărarea serviciilor Merkandi

  Septembrie 2019

 • Decideți cui îi trimiteți mesajul

  Puteți decide către cine doriți să vizați articolul din Clipboard.

  Canal de notificare suplimentar

  Posibilitatea de a trimite o notificare prin intermediul Facebook Messenger.

  August 2019

 • Cele mai bune oferte de pe lista!

  Am introdus un algoritm inovator care ridică poziția celor mai bune oferte. Următoarele sunt luate în considerare: popularitatea ofertelor, numărul de anchete, calitatea ofertei, scorul vânzătorului. De acum, găsirea celor mai bune oferte va fi și mai ușoară!

  Iulie 2019

 • Plătiți pentru serviciile lui Merkandi în moneda dvs

  Am introdus opțiunea de a alege o monedă de plată pentru serviciile de pe Merkandi. De astăzi, alegeți în ce valută doriți să ne plătiți.

  Conversii valutare în fiecare ofertă

  Nu știți ce este convertorul de lire și dolar? Sau poate nu vrei să te socotești? Pentru confortul dvs., am introdus conversii valutare în oferte, astfel încât să nu mai trebuie să numărați mai mult și să vă întrebați dacă oferta este accesibilă pentru dvs.!

  Lansăm versiunea belgiană.

  Belgio, venim! Rulam versiunea belgiană la merkandi.be cu limba olandeză implicită. O țară nouă, noi posibilități!

  Iunie 2018

 • Oferta de cumparare

  Am lansat o nouă secțiune în care puteți plasa o publicitate pe mărfurile pe care le căutați. Suntem siguri că în clipa în care vă veți mișca, veți fi interesați de un comerciant cu ridicata care are bunurile pe care le căutați la cel mai bun preț.

  Valoarea minimă a comenzii, prețată acum

  Până în prezent, ordinul minim a fost întotdeauna determinat în formă cantitativă. De astăzi, puteți specifica suma. Este un indiciu pentru angrosiști și diversitatea modurilor de a face afaceri.

  Învingem un alt continent.

  Merkandi în primul rând la platforma internațională. Astăzi lansăm versiunea australiană, deschizând astfel noi oportunități utilizatorilor noștri. Comerțul fără frontiere este la îndemână.

  Mai 2019

 • Am găsit calea spre India.

  Nu încetinim ritmul! O versiune lingvistică nouă pentru un grup în creștere de cumpărători și angrosiști din India este acum disponibilă.

  Bine ați venit pe Insula Verde.

  Nu încetinim ritmul! O nouă versiune lingvistică pentru grupul în creștere de cumpărători și angrosiști irlandezi, disponibil acum.

  Bună dimineața! Lansăm versiunea în limba română.

  Nu încetinim ritmul! Este disponibilă o nouă versiune lingvistică pentru grupul în creștere de cumpărători și angrosiști din România.

  Separarea secțiunilor cu oferte de acțiuni.

  Merkandi este lider pe piața lichidării, excedente, terminații ale seriei etc. Pentru a vă facilita și mai mult accesul la acest tip de oferte, am separat o secțiune specială. Verificați!

  Timpul este bani.

  Vom accelera cu site-ul nostru, astfel încât să puteți găsi cel mai bun produs mai rapid. Timpul de încărcare a paginii sa îmbunătățit semnificativ.

  Martie 2019

 • Transfer tradițional

  Puteți efectua o plată utilizând un transfer bancar tradițional pentru serviciile noastre într-un cont bancar disponibil în țara dvs.

  Serviciu nou - căutarea de bunuri

  Căutarea mărfurilor nu este ușoară, iar prețul, tipul de bunuri, calitatea și alte caracteristici sunt esențiale pentru rentabilitate. Nu puteti gasi oferte interesante? De azi, le putem găsi pentru tine!

  Notificări despre produse noi

  Oferta a dispărut în ultima clipă? Vrei să eviți acest lucru în viitor? De acum poți urmări categoriile selectate, căutările și profilurile angrosiștilor și noi te vom informa dacă apare o marfă nouă.

  Februarie 2019

 • Informații despre mesaje noi necitite

  Mesajele contractorilor nu vor fi ratate! Am îmbunătățit modul în care te informăm despre mesajele necitite.

  Sistemul de mesaje interne

  Ai pierdut firul de mesaj în corespondență cu contractantul direct prin e-mail? De acum nu să va întâmpla niciodată! În fiecare e-mail vom include toată corespondența în ordine cronologică.

  Modificarea zonei de oferte speciale

  Am separat complet obsevarea ofertelor speciale de la ofertele clasice de vânzare pe Merkandi. Vei fi sigur că oferta pe care o observi este destinată unui grup selectat de destinatari.

  Modificarea prezentării imaginilor produselor

  De acum încolo, fotografiile tale vor fi perfect încadrate, indiferent de mărimea lor reală.

  Ianuarie 2019

2018

 • Motor de căutare

  Îmbunătățim eficiența și viteza motorului de căutare. De acum, găsirea produsului care te interesează o să fie și mai ușoară.

  Verificarea mărfurilor

  Poți comanda la noi inspecția mărfurilor efectuate direct în depozitul comerciantului cu ridicata. Specialistul nostru va face verificarea și o să-ți trimite un raport de inspecție. Astfel, sporești securitatea achiziției.

  Sporim lizibilitatea ofertelor evidențiate

  Ofertele distinse primesc un aspect nou, datorită căruia o să se distingă de ceilalte, sporând potențialul de vânzări.

  Îmbunătățim apariția paginii pe dispozitivele mobile

  Pentru a oferi utilizatorilor noștri o utilizare mai confortabilă de Merkandi, am realizat o serie de îmbunătățiri ale versiunii platformei mobile. Datorită acestui fapt, suportul site-urilor de pe dispozitivele mobile devine și mai ușor și mai convenabil.

  Noiembrie 2018

 • Lansăm zona de oferte speciale

  Lansăm o nouă secțiune unică pentru oferte speciale. Acesta conține atât cele mai bune propuneri pentru vânzarea de bunuri, cât și cele care nu pot fi puse la dispoziția publicului.

  Octombrie 2018

 • Goedemorgen! Lansăm versiunea olandeză.

  Nu încetinim ritmul! O versiune lingvistică nouă, pentru grupul în creștere de cumpărători și angrosiști din Olanda, este acum disponibilă.

  Iulie 2018

 • Chiar mai rapid, chiar mai bun Merkandi

  Un întreg an de lucru dedicat optimizării platformei. Totul funcționează mai repede, mai eficient și mai sigur.

  Mai 2018

2016

 • Avem o nouă filială!

  Mândri de dezvoltarea noastră acum deschidem o ramură în Wroclaw. Oameni noi - noi oportunități!

  Martie 2016

 • Două versiuni lingvistice noi sunt acum cu noi

  Versiunile turcească și cehă sunt cele mai recente versiuni lingvistice ale platformei noastre în creștere.

  Iulie 2016

2015

 • Merkandi arată chiar mai bine!

  Apariție mai transparentă, îmbunătățiri în navigație, o interfață mai ușor de utilizat și multe alte noutăți.

  August 2015

 • Lansăm versiuni noi pentru două țări

  Pentru locuitorii din Austria și Elveția, am creat versiuni separate ale Merkandi, bazate pe limba germană.

  Iulie 2015

2014

 • Buona giornata! Versiunea în limba italiană a Merkandi este acum disponibilă!

  August 2014

 • Cercetătorii demonstrează că comercializează chiar și ... maimuțe.

  Anul 2014

2013

 • Versiunea în limba greacă debutează iar noi înregistrăm rezultate și mai bune!

  Noiembrie 2013

 • Suntem în continuă dezvoltare - lansăm versiunea în limba spaniolă!

  Iunie 2013

 • Numai în China, 242 milioane de persoane fac cumpărături online!

  Aprilie 2013

 • Conform rapoartelor independente, comerțul electronic reprezintă aproximativ 30%din comerțul din întreaga lume.

  Anul 2013

2011

 • Merkandi are tot mai mulți clienți din afara Europei!

  2011

 • Lansarea versiunii franceze a platformei la adresa retourware24.fr (merkandi.fr).

  Ianuarie 2011

2010

 • Pentru prima dată în istorie, am înregistrat 1.000.000 vizite pe platformă într-o lună!

  Noiembrie 2010

 • Modificarea graficii site-ului web și introducerea noilor funcționalități.

  Octombrie 2010

2009

 • Lansarea versiunii în limba engleză.

  Noua versiune lingvistică la retourware24.com (merkandi.com și merkandi.co.uk). Expansiunea internațională continuă.

  Octombrie 2009

 • Lansarea versiunii germane.

  Noua versiune lingvistică la retourware24.de (merkandi.de). Începem să ne extindem în piețele de limba germană.

  Mai 2009

2008

 • Lansarea platformei Retourware24.pl (astăzi Merkandi.pl) în Polonia. Ne distingem prin verificarea utilizatorilor și marfa de stock-uri.

  21 noiembrie 2008

Mai devreme

 • Fraudatorii apar din ce în ce mai frecvent pe internet. Comercianții mai informați aleg portaluri de încredere care verifică utilizatorii.

  1995 - 2010

 • Calculatoarele devin un instrument esențial în comerțul internațional.

  1970-1980

 • Michael Aldrich inventează cumpărăturile online.

  1979

 • Comerțul deschide țările asiatice și Africa pentru întreagă lumea, devine, de asemenea, principala cauză a progresului dinamic civilizației.

  1290-1900

 • S-a născut Drumul Mătăsii, comerțul aproprie Est de Vest.

  Antic

 • Apar primele colonii de comercianți . Comerțul devine una dintre profesiile principale din lume.

  Secolul XIX î.Hr.

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.

Abonându-vă la newsletter-ul nostru, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale în scopuri de marketing.