FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Stabilește contacte cu angrosiști din întreaga Europă!

Baza de angrosiști pe Merkandi
Comertul cu ridicata cu adevărat!

Suntem o platformă de tranzacționare B2B, care reunește angrosiști și cumpărători din Europa. Datorită bazei noastre extinse de comercianți cu ridicata, ai acces la informații despre companiile care oferă stocuri, executori judecătorești, vânzări în excedent sau vânzare la preț redus.

Ofertele de prețuri chilipiruri în fiecare zi! Datorită Merkandi, ai opțiunea de a primi buletine informative zilnice sau săptămânale, unde ai să găsești informații despre noile produse plasate de angrosiști care promovează produsul lor pe site-ul nostru.

Platforma noastră oferă posibilitatea de a cumpăra bunuri de la cei mai mari producători și toate acestea pentru o mică parte din prețul lor cu ridicata. De la îmbrăcămintea de marcă care provine din lichidarea magazinelor (produse originale, de valoare integrală), prin mărfuri provenite din stocuri, de întoarcere (așa-numitul Retour Ware) și terminând prin echiparea întreagă a halelor de depozitare și a unităților de producție provenite din lichidare și de la executor judecătoresc.


Catalog profesional al angrosiștilor
Comert cu ridicata din intreaga Europa. Și nu numai!
Contactare fără intermediari

Producătorii, furnizorii, distribuitorii, angrosiștii etc. într-un singur loc. Prezentați într-un mod intuitiv, astfel încât să poți lua rapid legătura cu fiecare dintre ei


Angrosisti din peste 70 de tari europene, precum si din Statele Unite, Africa si America Latina. Nu te limita, cumpără la cele mai mici prețuri și nu le oferi concurenților tăi o șansă


Detalii de contact direct la angrosiști. Nici un intermediar și fără așteptare la răspuns. Cumpără produse direct de la sursă!


Angrosiști verificați din 150 de țări
Numai angrosiști verificați din 26 de țări

Fiecare angrosist trebuie să treacă prin verificarea noastră înainte de a adăuga o singură ofertă. Totul pentru siguranța ta - pentru a putea fi sigur că cumperi de la companii existente.

Bunuri sub 10%din valoarea lor

Numai pe Merkandi ai să găsești oferte unice de la angrosiști care vând mărfuri chiar sub 10%din valoarea lor. Este o oportunitate imensă de venit pentru tine, așa că nu te lăsa depășit.

Opinii despre angrosiști PREMIUM

Contul PREMIUM îț-i oferă o oportunitate suplimentară de a verifica opiniile altor utilizatori cu privire la angrosiști. Îți place să cumperi în siguranță? Verifică opiniile celorlalți înainte de a cumpăra!

Număr nelimitat de contacte

Singura limitare este timpul tău. Contactează toți distribuitorii fără restricții!

Angrosiști cu marfa pe care nu-o vei găsi in altă parte.

Contactează angrosiștii care nu își publică marfa niciunde și o vănd numai la o locație fixă. Nu găsești atătea oferte nicăieri pe internet!

Lista neagră a comercianților cu ridicata PREMIUM

Utilizezi alte site-uri web? Nu te lăsa păcălit. Având acces la lista noastră neagră poți verifica dacă vânzătorul cu ridicata este sigur.

Începe cumpărături la nivel internațional la prețuri cele mai mici !

Conectează-te Inscrie-te
BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.