FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
18 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

100 blue RFID fobs cheie cu un EM4200 125 kHz cip doar în citire

493,44 RON /ambalaj preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 ambalaje
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovenia
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
1551
TARIC:
8523520000
EAN:
1551
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Ai nevoie de cheie de identificare fobs cu un cip RFID de 125 kHz? Oferim fobs cheie RFID de înaltă calitate cu cip foarte popular, EM4200, care este un cip EM original (Microelectronic-Marin) și funcționează mai bine decât concurenții săi.

Cipul EM4200 este doar în citire, funcționează pe o frecvență de 125 kHz și este compatibil cu cipurile anterioare ale companiei, EM4100 și EM4102. Acesta conține un număr de identificare doar în citire, care este programat cu un laser în timpul procesului de fabricație și nu poate fi schimbat.

Fobs-urile cheie RFID cu cip EM4200 de 125 kHz funcționează cu cititoare standard de 125 kHz și oferă cele mai mari distanțe de citire. Acestea sunt utilizate pentru controlul accesului și în alte scopuri de identificare.

Fobs cheie RFID cu cip EM4200 125 kHz sunt realizate din comun forma lacrimogen carcasa ABS de măsurare 40 x 32 x 4.5 mm și conțin un cip EM EM4200.

Fobs RFID cheie sunt transpondere RFID sub forma unui breloc și sunt convenabile de utilizat pentru identificarea persoanelor în multe aplicații. Cele mai importante părți ale unei chei RFID FOB sunt cipul și antena contactless, iar cele două pot fi construite în diferite tipuri de carcase.

Există o ofertă mare de fobs cheie RFID pe piață și, deși fobs-urile cheie sunt aparent aceleași, pot exista diferențe foarte mari între ele. Unele magazine web vând fobs cheie la prețuri incredibil de mici, dar acestea pot fi obținute numai în detrimentul cipurilor și antenelor RFID de calitate inferioară și a controlului îndoielnic al calității. Acest lucru face ca fobs-urile cheie primite să funcționeze la o distanță foarte scurtă de cititor, să nu mai funcționeze rapid sau să conțină un cip diferit de cel specificat în descrierea lor tehnică.

Atunci când comandați fobs cheie, este deosebit de important să selectați cipul adecvat. Nu selectați fobs cheie de aspectul lor. De obicei folosim același tip de carcasă cu multe cipuri diferite, chiar dacă arată la fel. Vă rugăm să rețineți că poate exista o mare diferență în modul în care funcționează.

Fobs cheie sunt disponibile în mai multe culori. În mod implicit, acestea nu conțin numerația sau alte elemente imprimate, dar dacă aveți nevoie de personalizare, vă rugăm să ne anunțați și vă vom trimite o ofertă. Putem produce fobs cheie cu un cod de identificare a cipului imprimat și, deoarece codul id-ului cipului poate fi citit în mai mult de 50 de moduri diferite, avem grijă suplimentară să imprimăm codul în formatul adecvat. Pentru cipurile de 125 kHz, formatul obișnuit de citire este numărul zecimal de 10 cifre (conversie 8H-> 10D).

Specificatii tehnice

Producător: EM Microelectronic-Marin
Chip: EM4200
Compatibil cu: EM4100, EM4102, TK4100, EM4005, EM4105
Frecventa: 125 kHz
Distanța de citire: până la 9 cm (în funcție de cititor)
Dimensiuni: 40 x 32 mm
Grosime: 4,5 mm
Material: ABS
Opțiuni de imprimare: la cerere


Fișiere atașate
Descarcă fișierul technical-specification-for-em4200-chip.pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.