FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
17 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

100 buc 125kHz carduri EM4200 cu antena mai mare pentru o mai bună citire

493,44 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovenia
Grupul de mărfuri
Nou  
Timp de livrare
5 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
1638
TARIC:
8523520000
EAN:
1638
Ultima actualizare
1 lună în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Căutați carduri RFID de înaltă calitate cu cipul em4200 foarte popular și o antenă mai mare pentru performanțe de top?

Cardurile noastre au fost făcute la comandă și conțin o antenă mai mare, ovală, care ajută la obținerea unei performanțe mai bune decât antena mai mică obișnuită. Aceste carduri funcționează cu cititoare standard de 125 kHz și oferă cele mai lungi distanțe de citire. Acestea sunt folosite ca carduri de pre-plată pentru festivaluri, cazinouri, wellness, ca carduri cadou, carduri de fidelitate, carduri de prezență la timp, carduri de hotel, carduri de membru, carduri cheie etc.

Cipul EM4200 este doar în citire, funcționează pe o frecvență de 125 kHz și este realizat de producătorul de cipuri EM Microelectronic-Marin. Este cea mai recentă versiune și compatibil cu cipurile anterioare EM4100 și EM4102. Acesta conține un număr de identificare doar în citire, care este programat cu un laser în timpul procesului de fabricație și nu poate fi schimbat.

Sunteți bineveniți să cumpărați cărți albe din stoc sau să ne trimiteți o solicitare pentru cardurile tipărite. În funcție de cantitate și de termenul limită, vă vom ajuta să selectați cea mai bună opțiune pentru imprimare.

Cardurile EM4200 de 125 kHz cu o antenă mai mare pentru o mai bună citire sunt carduri din plastic cu dimensiunile unui card de credit standard (86 x 54 x 0,85 mm) cu cipul de proximitate EM4200 de 125 kHz, produs de producătorul de cipuri EM Microelectronic-Marin. Acest cip este un cip foarte popular doar în citire, care funcționează pe o frecvență de 125 kHz și este utilizat în nenumărate aplicații pentru oameni, active și chiar în scopuri de identificare a animalelor.

EM4200 a fost conceput pentru a înlocui direct circuitele integrate em microelectronic-marin doar în citire EM4100/4102 și EM4005/4105. Funcționează perfect chiar și cu cititorii concepuți pentru cipul TK4100 de 125 kHz al concurentului său și obține performanțe mai bune și pe aceste cititoare.
Cardurile sunt de un alb strălucitor, fără numerare sau alte elemente imprimate. Stratul superior al cardului are un strat de acoperire care permite imprimarea ulterioară cu tot felul de imprimante de carduri (imprimante de transfer termic sau termotransfer).

Atunci când imprimați imagini de fundal sau alte ilustrații mai mari, vă recomandăm să utilizați o imprimantă de retransfer termic. Pentru serializarea cu coduri QR, coduri de bare, alte numerotări sau personalizare cu nume, puteți utiliza orice fel de imprimante de carduri desktop.

Atunci când comandați 500 de carduri RFID tipărite sau mai mult, este de obicei mai bine și mai rentabil să imprimați cardurile cu tehnologie de imprimare offset în timpul unui proces de fabricație. Acest tip de imprimare necesită echipamente speciale și se face de obicei de către producătorii de carduri specializate. Pentru imprimare, folosim de obicei imprimarea digitală cu culori CMYK pe care le combinăm cu imprimarea cu ecran de mătase atunci când este nevoie de culori Pantone sau efecte metalice (culori aurii, argintiu, sclipici etc.).

Specificatii tehnice

Producător: EM Microelectronic-Marin
Chip: EM4200
Compatibil cu: EM4100, EM4102, TK4100
Frecventa: 125 kHz
Distanța de citire: până la 9 cm (în funcție de cititor)
Dimensiuni card: CR80 (85.60 x 53.98mm)
Grosime: 0,84 mm
Material: PVC
Opțiuni de imprimare: imprimare offset, retransfer termic, transfer termic

Dacă aveți nevoie de carduri tipărite, vă rugăm să ne trimiteți o solicitare cu cantitatea și termenul dorit al cardului.


Fișiere atașate
Descarcă fișierul technical-specification-for-em4200-125-khz-chip.pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.