FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

100% UNT DE SHEA NATURAL (CARITE)

14,56 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 loturi
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Rusia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
MBK(37)-SIB
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

100% UNT DE SHEA NATURAL (CARITE)

Uleiurile de bază sunt grăsimi vegetale naturale derivate din nuci, semințe sau semințe de plante prin presare la cald și la rece, extracție lichidă. În funcție de consistența și proprietățile chimice, uleiurile de bază sunt împărțite în solide (batere) și lichide (grase). Uleiurile de bază pentru proprietățile lor biochimice sunt similare cu pielea umană, ele contribuie la penetrarea elementelor utile în straturile profunde ale epidermei. Prin urmare, uleiurile de bază sunt, de asemenea, numite uleiuri de bază, de transport sau de transport. Domeniul de aplicare al uleiurilor de bază este foarte larg, ele pot fi folosite ca un produs cosmetic independent și ca bază pentru amestecarea cu uleiuri esențiale și alte ingrediente. Compoziția bogată a uleiurilor conține micro și macronutrienți, ceruri, acizi grași esențiali, toate vitaminele, începând de la A și terminând cu D. Bine усваиваясь de organism, uleiuri de bază implicate în biochimice și procese fiziologice: accelerează metabolismul celular, îmbunătățește nutriție și circulația sângelui, crește tonusul pielii și normalizează funcția glandelor sebacee. Utilizarea regulată a uleiurilor de bază vă permite să uitați de peeling, senzație de strângere, mâncărime și roșeață.

Untul de shea este o componentă remarcabilă de protecție și înmuiere. Grăsimile incluse în compoziția sa au proprietăți de regenerare, afectează sinteza colagenului, au proprietățile filtrelor UV. Uleiul ajută în cel mai scurt timp pentru a netezi ridurile superficiale și faciale pe față, și crește semnificativ tonul, elasticitatea pielii. Se utilizează ca decongestionant și antiinflamator pentru entorse și dureri articulare. Poate fi folosit ca un remediu terapeutic și preventiv extern pentru diferite boli de piele sau pentru vindecarea rapidă a arsurilor, fisurilor, rănilor și tăieturilor.

MOD DE APLICARE:
Poate fi folosit atât în formă pură, cât și în amestec cu alte uleiuri. Aplicați pe piele sau păr și clătiți cu apă caldă după 25-35 de minute.

CONDIȚII DE DEPOZITARE:
A se păstra la temperaturi cuprinse între + 5 și + 25 gr.. evitați expunerea la soare

Ambalare: 60ml

Producător: Germania



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.