FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

100% Organic Arabica Cafea Scrub 12 oz cu cafea naturală

23,11 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
300 bucăți
Țară
Statele Unite ale Americii
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
PRP-US-256
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

100% Arabica ORGANICE BOABE - 100% exfoliant pur și natural al organismului cu anumite gourmet Arabica motive de cafea boabe, exfoliere sare și hidratare Marea Moartă de nuca de cocos si ulei de migdale. Acest amestec premium de minerale ajută la reducerea aspectului de celulita, paianjen si varice, eczeme, acnee si alte afectiuni ale pielii.
FIRM & SMOOTH - Pure Organic cafea Arabica Bean Scrub va reduce aspectul inestetic al celulitei si ajuta pielea sa se simta netedă și fermă. masaj usor frecarea în pielea ta va stimula fluxul de sânge, îmbunătățind circulația și lăsând pielea catifelată și suplă.
REPAIR & Protect - Încărcat cu antioxidanti pur organice cafea Arabica Bean Scrub va îmbogăți pielea și pentru a ajuta la prevenirea imbatranirii pielii, cum ar fi liniile fine, ridurile si petele de soare. Acționând ca un restrictor vasculare, cofeina din acest exfoliant va micsora vasele de sânge, reducând apariția venelor varicoase și poate chiar ușura cercurile intunecate de sub ochi, seara afară tonul pielii.
Exfoliaza & Cleanse - Cu motive organice de cafea Arabica combinate cu sare naturală Marea Moartă pentru a exfolia și elimina pielea cu fulgii, uscată și dezvăluie pielea sănătoasă, tineresc. Acțiunea abrazivă a sării detoxifică și curăță profund pielea, în timp ce uleiurile si unturi pentru piele hidrata si hidrata. Atinge o textură mai moale și mai lin în timp ce aspectul senzație odihnit și întinerit.
Satisfacție Garantată - Achiziționarea cu pace absolută a minții, suntem siguri că produsele noastre pure sunt de cea mai înaltă calitate și cele mai eficiente de pe piață!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.