FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
11 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

160 cm lungime benzi de bambus Moso de dimensiuni variate pentru canoe DIY și antrenament pentru producători de lansete etc.

de la 24,88 RON /bucata preț fără taxă

Preț de vânzare cu amănuntul sugerat: 124,40 RON

De negociat
10,00 RON de la 1 la 20 bucăți
8,00 RON de la 40 la 80 bucăți
5,00 RON de la 160 la 320 bucăți

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
100 bucăți
Cantitate disponibilă
3000 bucăți
Țară
China
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Diverse
Timp de livrare
30 zi
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
BSF202011
Ultima actualizare
3 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Benzile de bambus Moso de 63"/160 cm vin în două dimensiuni: 5,0 x 160 cm și 4,0 x 160 cm, cu o grosime de 0,7-1,0 cm. (se pot realiza până la 2 metri lungime) Aceste benzi de bambus cu pereți groși sunt potrivite pentru diverse proiecte de bricolaj, inclusiv canoe, arcuri, tije, uși, ferestre, rame foto și rame pentru bărci. Acestea sunt supuse sterilizării la temperatură ridicată și sunt pre-uscate, asigurând durabilitate și calitate fără dăunători. Deși nu sunt plate în interior, pot fi lustruite pentru a obține o suprafață interioară plană.Sunt flexibile și pot fi îndoite într-o formă semi-rotunda după o încălzire adecvată.
Cel mai important lucru este că, cumpărând și vânzând oricare dintre produsele mele, puteți forma cu ușurință un ciclu organic al propriei afaceri și puteți genera un flux de numerar de lungă durată, stabil și în creștere, cel puțin făcând valoarea produsului final 5- de 10 ori mai mare.
Datorită diferitelor lățimi și lungimi, prețurile sunt diferite. Pretul afisat este pentru latimea de 4 cm. Dacă aveți nevoie să cumpărați diferite lățime și lungimi, vă rugăm să mă contactați.
Timp de procesare: 4-5 zile.
Timp de livrare: Aproximativ 2-4 săptămâni sau mai mult prin poșta aeriană China Post, comenzile mari vor fi expediate pe mare/tren, ceea ce durează de obicei aproximativ 5-8 săptămâni.
Transportul se calculează pe baza greutății și volumului, prin transport poștal expres și transport aerian. Dacă depășește 20 de kilograme, va fi expediat pe mare sau pe calea ferată. Este un serviciu din ușă în ușă cu un număr de urmărire, care este convenabil pentru dvs. să urmăriți online în orice moment. Solicitările personalizate sunt binevenite.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.