FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

2in1 QI 15W Magnetic MagSafe Wireless Induction Charger pentru Appl

84,74 RON /bucata preț fără taxă
Fac comanda

Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
airpods - Apple
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
67549
EAN:
5905601804741

Contact Apel

2in1 QI 15W Magnetic MagSafe Wireless Induction Charger pentru Appl - descriere

Încărcător wireless 2-în-1 QI 15W Descrierea produsului + Caracteristici cheie

Caracteristicile produsului: Tipul produsului: Stație de încărcare QI Curent de intrare: 5V / 3A, 9V / 2A Putere de ieșire smartphone: 15W Putere de ieșire căști: 3W Compatibilitate MagSafe: Da Interfață: USB-C Certificări: CE, RoHS Dimensiune: Diametru: 100mm, Înălțime: 141mm Frecvență: 110-205KHz Distanța maximă de încărcare: Până la 8mm Compatibilitate: Toate dispozitivele care acceptă QI și încărcare MagSafe Plasarea telefonului: Magnetic Inclus: 1x stație de andocare, 1x cablu USB-la-USB-C (100 cm) Încărcați convenabil dispozitivele cu tehnologie wireless. Compatibil cu sistemul MagSafe. Protejează dispozitivele conectate împotriva supraîncălzirii și supratensiunii.
Minimizați la minimum numărul de accesorii de încărcare necesare cu o stație de încărcare funcțională. Acest gadget inteligent vă permite să vă reîncărcați toate smartphone-urile MagSafe și căștile wireless Apple Airpods. Produsul vă permite să încărcați dispozitive în orice configurație - simultan sau complet separat.
Design minimalist Designul simplu, estetic, cu un finisaj antiderapant pe partea inferioară este perfect atât pentru muncă, cât și pentru casă și, datorită dimensiunilor sale mici, își va câștiga instantaneu locul dedicat. Stația de încărcare nu ocupă mult spațiu pe birou, așa că o puteți așeza și utiliza după cum doriți.
Încărcarea a două dispozitive în același timp Stația de încărcare va oferi reînnoirea instantanee a bateriei pe dispozitivele mobile. Cu încărcarea inductivă QI, vă puteți încărca telefonul cu o putere maximă de 15 W sau căști wireless Apple Airpods 3W. Funcția magnetică MagSafe funcționează numai direct pe telefon sau pe o carcasă cu ocheț magnetic MagSafe încorporat. * Pentru a utiliza încărcătorul inductiv la întregul său potențial, vă recomandăm să îl conectați la un încărcător de perete cu o putere de ieșire de 30W (V * A) și mai mult.
Siguranță: Sistemul de protecție protejează dispozitivele conectate împotriva supraîncălzirii și supratensiunii, menținând o temperatură constant scăzută în timpul încărcării. Prin urmare, lăsarea dispozitivelor pe încărcător chiar și câteva ore este complet sigură.


Metode de plată

  • Transfer
  • Bani cash
  • Plata online
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCard

Metode de expediere

  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.