FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
15 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Pretul se negociaza pentru comenzile in vrac

100% din masa de nucă de cocos proaspăt gătită, Coco Junction Coconut Cider Occit conține 17 aminoacizi și vitamine și minerale pe care oțetul din apa obișnuită de nucă de cocos nu le poate oferi! Coco Junction Oțetul de cidru de mere are un indice glicemic scăzut (35). Are un gust autentic de nectar proaspăt de nucă de cocos, cu echilibrul corect de aciditate delicată și dulceață fructată

***

Sucul proaspăt de nucă de cocos poate părea o sursă puțin probabilă de oțet de cidru de mere, dar hei, lucrurile bune provin din locuri surprinzătoare. Oțetul de cidru Coco Junction are 17 aminoacizi și proprietăți antioxidante, ceea ce îl face bun pentru inimă și ideal pentru persoanele care încearcă să gestioneze greutatea.

Oțetul nostru de cidru de mere este stors din adăposturile organice de nucă de cocos din Filipine, unde cele mai echilibrate palme de nucă de cocos din lume au fost din 1840. Tangența sa exotică este temperată de dulceața proaspătă fructată a apei proaspete de nucă de cocos.

Fie ca un dressing pentru salate, sos de unt la următorul grătar sau ca unul dintre ingredientele de gătit, adăugați un cocktail cu oțet de cidru de nucă de cocos la masă.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE: Utilizați pentru a pregăti sosuri, sosuri pentru salate sau dips pentru a adăuga la alimente. Sau luați 1-2 linguri de apă pentru a curăța corpul în mod natural (ca alternativă la oțetul de cidru de mere).

INGREDIENT: Seva organică de nucă de cocos

DEPOZITARE: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.