FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

4x110 LED Solar Powered Motion Sensor Light

53,04 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
15 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm6986
EAN:
=VLOOKUP(A633,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Această lumină cu senzor de mișcare alimentată cu energie solară poate fi un plus excelent pentru grădina sau terasa dvs. Lampa, realizată din plastic negru, are un LED încorporat cu o putere de 6 W, emițând 60 lm de lumină. Lampa are un unghi al fasciculului de 120°, ceea ce vă permite să iluminați zone mai mari. Indicele de redare a culorilor Ra>70 îmbunătățește vizibilitatea și senzația de culori reale.
Lampa are o baterie de litiu reîncărcabilă încorporată cu o capacitate de 1200 mAh, care durează 4-6 ore pentru a se încărca într-un panou solar. Tipul senzorului de lampă este PIR (infraroșu pasiv), care detectează mișcarea pe o distanță de 8 metri și pornește automat lampa. Nivelul de rezistență la apă IP65 permite utilizarea lămpii în toate condițiile meteorologice, iar designul montat pe perete permite instalarea ușoară. Lampa se aprinde timp de 8-10 ore după încărcare, oferind astfel iluminare nocturnăDomeniul său de detecție este de cca.8m iar unghiul de detecție este de 120°, deci acoperă o suprafață mai mare.

Instalarea lămpii este simplă, deoarece poate fi montată pe perete. Lampa are un senzor PIR care detectează mișcarea, precum și un senzor de noapte CDS care detectează intensitatea luminii, astfel încât se aprinde și se oprește automat și ajută lampa să dureze mai mult. Lampa poate fi comutată la 3 moduri diferite de iluminare, astfel încât să puteți alege modul potrivit în funcție de nevoile dvs.
În general, o lampă cu senzor de mișcare solară alimentată de o sursă de energie solară este alegerea perfectă pentru economisirea energiei și iluminatul sigur al grădinii sau curții. Instalarea ușoară și componentele de înaltă calitate vă asigură că obțineți un produs durabil și fiabil, care vă satisface nevoile și așteptările.

Proprietăți:
Lungime (mm) 150 mmLatime (mm) 100 mmInaltime (mm) 55 mmMaterialPlasticLED incorporatEjectie (W) 6 WFumen (V) 3.7 VLumen (lm) 60 lmIndice de redare a culorii (CRI) Ra >70Unghi fascicul 120°Capacitate 1200 mAhReîncărcabil DaCod IP65Informații despre panoul solar 5,5 V, 0,55 W, 45 x 80 mmTimp de încărcare solară (ore) 4-6 oreTimp de iluminare după încărcare (ore) 8-10 oreTip senzor PIR



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.