FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Căutați un autocolant NFC care poate deschide adrese URL și linkuri video, poate începe navigarea la adresa de destinație, va stoca unele date sau chiar poate declanșa alte activități NFC?

Autocolantele NFC subțiri și transparente cu cip NTAG213 sunt unul dintre cele mai populare tipuri de autocolante NFC și pot fi utilizate pe hârtie, plastic, sticlă, lemn sau alte baze nemetalice.

Acestea pot fi utilizate în scopuri de marketing, de identificare a produselor sau de uz personal cu diverse aplicații NFC gratuite pentru telefoane mobile.

Aceste autocolante NFC sunt foarte subtiri si au un diametru de 25 mm care asigura o functionare rapida si fiabila.

Cipul NFC încorporat este binecunoscutul cip NXP NTAG213, care funcționează la o frecvență de 13,56 MHz și funcționează în conformitate cu protocolul ISO 14443. Acesta conține un număr id unic (UID) de 7 octeți și o memorie de 144 de octeți.

Codificarea cipului NFC este destul de simplă și se poate face cu aplicații NFC gratuite pentru telefoane NFC sau cu un codificator ACR1252U și software desktop.

Sunteți bineveniți să cumpărați autocolante NFC albe, neprogramate din stoc sau să ne trimiteți o solicitare pentru autocolante NFC tipărite cu logo-ul companiei dvs., conținut promoțional, numere de identificare etc.

Dacă aveți nevoie de o cantitate mare de cipuri NFC codificate, este mai ușor să faceți codificarea cipului în timpul unui proces de fabricație.

Autocolantele NFC devin utilizate pe scară largă în scopuri promoționale, identificarea produselor și pentru uz personal.

Stickere NFC în scopuri promoționale

Dacă lipiți autocolante NFC în spatele posterului, acestea îl fac interactiv. Atunci când un utilizator scanează o anumită parte a unui poster, autocolantul va deschide adresa URL programată pe un telefon de utilizator, iar utilizatorul va avea acces la conținut suplimentar de prezentare pe telefonul său.

Puteți plasa mai multe autocolante NFC pe același poster și diferite părți ale posterului vor declanșa acțiuni diferite. Aceste zone pot fi explicate și marcate pe partea imprimată a posterului cu un text de apel la acțiune, cum ar fi "Atingeți aici pentru prezentare video", "Scanați aici pentru comandarea produsului", "Scanați o etichetă pentru detalii tehnice" etc.

Cu un astfel de poster interactiv puteți:

- ghidați clientul către YouTube sau alte prezentări video,
- declanșa o navigare la adresa dvs.,
- deschideți un link URL cu conținut promoțional suplimentar
- afiseaza datele produsului ca text pe telefonul mobil client (ID produs, data achizitiei, garantie etc.)
- deschideți o aplicație mobilă sau un link de descărcare către Google Play sau alt App Store
- formați automat un număr de telefon sau deschideți un SMS pre-scris
- să raporteze locația (latitudine și longitudine)
- deschideți un Street View la anumite coordonate
- adăugați datele de contact pe telefonul clientului dvs.
- configurați o rețea Wi-Fi sau o conexiune Bluetooth
- adăugați un link de rețea socială
- căutați produse cu o anumită platformă (Amazon, AOL, Baidu, eBay, Google, IMDb, Wikipedia, YouTube etc.)
- adăugați o adresă Bitcoin pentru donații sau alte plăți
- sau pur și simplu utilizați un ID de cip pentru a declanșa unele acțiuni personalizate.

Acestea sunt caracteristici NFC standard, iar pentru a le declanșa este o scanare destul de simplă. Software-ul nfc special pe telefoanele utilizatorilor nu este necesar.

Cele mai frecvente caracteristici, cum ar fi deschiderea unui URL, apelarea unui număr etc., funcționează bine chiar și pe diferite platforme, cum ar fi Android și iPhone. Unele caracteristici, cum ar fi navigarea, pot fi legate de o anumită aplicație Android și nu funcționează la fel pe un iPhone. Unificarea comenzilor între producători este încă în curs de desfășurare și în evoluție.

Cipul programat poate fi blocat cu o parolă, iar cipul nu poate fi preprogramat de alți utilizatori neautorizați. Timpul de păstrare a datelor pentru aceste cipuri este de 10 ani.

Autocolante NFC pentru identificarea produsului

Autocolantele NFC sunt adesea folosite pentru identificarea produselor. Ele sunt potrivite pentru a fi utilizate pe produse care sunt fabricate din materiale nemetalice, sunt suficient de mari pentru a transporta autocolante NFC și costă mult mai mult decât un autocolant.

Deoarece cipurile NFC funcționează într-o gamă de proximitate de până la 5 cm, autocolantul trebuie să fie încorporat corespunzător în produs.

Cipul NTAG213 conține un număr unic de identificare de 7 octeți care poate fi utilizat ca număr id de produs și are o memorie de 144 de octeți care ne permite să stocăm 136 de caractere de date, cum ar fi:

"ID- ul: FRE123456789DE; Prod_Date:12.3.2021; Lot_No.:SI234543FT988G; Key_Parameters:15-A3-45-23-FE-67-54; Service_Date:12.9.2021; Stare: OK"

Atunci când scrieți date personalizate pe un cip NFC, puteți utiliza o cheie personalizată, iar conținutul va fi ascuns de utilizatorii neautorizați.

Cipurile NFC pot fi folosite și pentru dovada deținerii echipamentului sportiv. Producătorul poate utiliza un cip id în scopuri de fabricație și de urmărire a produselor, utilizatorul poate stoca și bloca date de proprietate, cum ar fi:

"Acest windsurf aparține lui John Deep, 2803 Pike Street, San Diego, California, 92123, SUA. Dacă este găsit, vă rugăm să sunați la +1 858-597-5073"

ID-ul cipului este întotdeauna ușor de citit cu multe aplicații NFC și este vizibil publicului. ID-ul este de obicei utilizat ca identificator care conectează produsul


Fișiere atașate
Descarcă fișierul technical-specification-for-ntag213-chip.pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.