FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Adaptor auricular A2 3 Soluție de curățare a urechii de 5 mm și endoscop 6 LED-uri

50,33 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
33 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Axe
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

1080P HD Wireless Otoscope Earwax Removal Tool with Digital Eardoscope Light, foarte ușor și sigur de utilizat, vă ajută să verificați urechile, gura, nasul sau alte părți ale corpului oricând și oriunde.
Temperatură sigură și constantă de 3,5 mm: Cu acest endoscop inovator pentru urechi, puteți îndepărta cu ușurință ceara din urechi sau puteți examina infecțiile urechii. Oferă o imagine de înaltă rezoluție, permițându-vă să efectuați o examinare foarte precisă a canalului urechii și a timpanului. Acest endoscop pentru ureche de 3,5 mm este potrivit atât pentru adulți, cât și pentru copii. Nu vă faceți griji dacă va fi cald sau rece, sistemul încorporat îl va regla la o temperatură constantă.

Design USB impermeabil și reîncărcabil: endoscop auricular impermeabil IP67, mai potrivit pentru adulți, copii și animale de companie. Potrivit pentru curățarea zilnică, ușor de curățat cu apă sau ștergeți cu alcool, simplu și convenabil! Acest otoscop endoscop este practic pentru monitorizarea zilnică a urechilor, nasului, gurii, gâtului și a altor probleme de sănătate. Puteți avea grijă de sănătatea familiei sau a prietenilor și chiar a animalelor de companie.

Un instrument indispensabil de uz casnic: dacă simțiți mâncărime sau disconfort în urechi, puteți verifica cu ușurință urechea pentru inflamație cu un endoscop al urechii. Este echipat cu o baterie reîncărcabilă de 350mAh pentru ore lungi de lucru, ușoară și ușor de transportat.

Fabricat din material medical PC + silicon, calitate organică, moale, iar dopul de protecție din silicon poate fi adaptat la urechi diferite. Cu un unghi adecvat de înclinare, care nu numai că curăță eficient ceara de urechi, dar, de asemenea, nu zgârie canalul urechii. Se potrivește adâncimii canalului urechii, care ne poate proteja canalul urechii și timpanul de rănire.

Caracteristici:1. Obiectiv ultra-plat de 3,5 mm2. 500W pixeli, senzor hipersensibil3. Conexiune WiFi wireless, ușor de utilizat4. Inovație Q-găleți elastice pentru urechi

Specificatii:

Diametru in: 4,5 mm.
Distanța focală: 1,5-2 cm.
Pixeli: 5.0MP
Rezolutie: 1080P
Senzor de imagine: COMS
Rata cadrelor: 30fps
Temperatura ambientală: -10 ~ 50 ° C.
Senzor de gravitație: 4 axe
Sursă de lumină: 6 x LED-uri (5 x lumină albă, 1 x lumină albastră)
Capacitatea bateriei: 250 mAh.
Încărcare de la Ti Ich: 90 minute
Timp de lucru: 90 minute.
Timp de așteptare: 120 zile
Rezistența la apă: (doar lentilă!)
Dispozitive compatibile: majoritatea smartphone-urilor și tabletelor Android și iOS (nu acceptă vizualizarea pe computer).

Pachetul include:
1 x otoscop.5 x dop pentru urechi.5 x tampon de bumbac3 x tampon pentru descuamare.5 x tampon cu alcool.1 x mufă de protecție a canalului urechii.1 x cablu de date USB.1 x manual de utilizare (limba engleză nu este garantată).1 x cutie de depozitare.

Notă: Verificați mediul înainte de a-l utiliza. Nu utilizați produsul într-un mediu în care cineva aleargă pentru a evita umflăturile. Acest produs nu este recomandat copiilor sub 3 ani.

Conectare ușoară și operare rapidă: descărcați aplicația în doar 4 pași și instalați-o pe dispozitiv. Conectați Wi-Fi în setările telefonului. Deschideți aplicația și videoclipul live va apărea pe ecran. Puteți plasa endoscopul urechii 1080P în suport pentru o inspecție ușoară. Salvați imaginile oglinzii.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.