FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

SURSĂ DE ALIMENTARE NEÎNTRERUPTIBILĂ (UPS) 1000VA 700W SINE

494,66 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
2 bucăți
Cantitate disponibilă
200 bucăți
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

SURSĂ DE ALIMENTARE NEÎNTRERUPTIBILĂ (UPS) CLEAN SINE
MICROSINE 1000 TRACTOR UZAT
1000VA 700W 2 * 7Ah
LCD

CARACTERISTICI
O sursă de alimentare neîntreruptibilă (UPS) este un dispozitiv care furnizează energie neîntreruptă altor dispozitive electronice, chiar și în cazul unei pene de curent. Atunci când există energie electrică în priză, UPS-ul încarcă bateria încorporată și acționează ca un protector de supratensiune, iar în cazul dispozitivelor UPS moderne, asigură tensiunea de alimentare potrivită chiar și în cazul fluctuațiilor mari și pe termen lung ale tensiunii în rețea.

În cazul unei pene de curent într-o priză de curent alternativ, UPS-ul alimentează automat dispozitivele conectate la aceasta. Acest lucru vă permite să opriți în siguranță dispozitivul și să salvați rezultatele muncii dvs. O pană bruscă de curent poate provoca pierderea datelor importante, precum și deteriorarea echipamentelor electronice.
Vă mulțumim pentru Volt Polska UPS, această problemă este rezolvată. Sursa de alimentare oferită are două baterii încorporate cu o capacitate totală de 14Ah la 12V și două prize de alimentare cu o tensiune de 230V care permit menținerea funcționării a două dispozitive în același timp. O priză USB care vă permite să conectați UPS-ul cu un computer, datorită acestei soluții utilizatorul poate configura setările sursei de alimentare la propriile nevoi, iar portul RJ45 protejează dispozitivele de rețea împotriva supratensiunilor, acest concept a fost creat pentru o protecție completă împotriva deteriorării elementelor structurilor Ethernet.
Afișajul LCD informează în mod clar despre modul de funcționare al sursei de alimentare.
În plus, în setul cu UPS-ul obțineți software care vă permite să monitorizați funcționarea acestuia - în cazul acestui dispozitiv, fiecare detaliu a fost îngrijit pentru a-l adapta cel mai bine la nevoile utilizatorilor.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.