FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
18 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Husă de protecție Alogy Defense 360 Descrierea produsului + caracteristici cheie

Repere produs: Marcă: Alogy Tipul produsului: Husă de protecție blindată Model: Carcasă Defense 360 Dedicat: Samsung Galaxy S23 Plus Material: TPU (poliuretan) + PC (policarbonat) Margine protectoare: separarea ecranului și a camerei de sol Certificat de rezistență: MIL STD 810G 516.6 Butoane protejate cu suprapuneri speciale Acces gratuit la toate butoanele și conectorii Nu limitează niciuna dintre funcțiile telefonului Tăieturile netede fac utilizarea mai plăcută Conținutul setului: 1x carcasă blindată Defense360 Pro, 1x film protector de ecran
Husa de protecție de cea mai înaltă calitate, perfect concepută pentru Samsung Galaxy S23 Plus de la Alogy, este o protecție sigură și fiabilă pentru dispozitiv. Carcasa iese în evidență de alte huse cu designul său original, care conferă dispozitivului un caracter elegant și elegant. Carcasa îndeplinește standardul militar de rezistență MIL STD 810G 516.6, oferind astfel o protecție completă împotriva șocurilor.
Calitate înaltă și precizie a manoperei Husa de telefon Defense360 este construită din materiale de înaltă calitate. Este fabricat din poliuretan termoplastic (TPU), care absoarbe toate căderile neașteptate, distribuind forța impactului uniform în dispozitiv. Poliuretanul este susținut de un panou posterior puternic din policarbonat, care nu numai că conferă întregului rigiditatea potrivită, dar datorită modelului său extrem de original, îi conferă un design modern.
Funcționalitate completă Carcasa este foarte funcțională, deoarece are toate decupajele necesare pentru butoane și sloturi, astfel încât să puteți utiliza camera, căștile sau încărcătorul fără a fi nevoie să scoateți carcasa. Butoanele sunt protejate de capace speciale, care sunt realizate din TPU flexibil, datorită cărora funcționalitatea lor a fost păstrată
Carcasa are, de asemenea, o margine de protecție care iese ușor deasupra părții din față și din spate a capacului și a camerei din spate. Astfel, protejează cele mai sensibile părți ale dispozitivului împotriva deteriorărilor cauzate de plasarea dispozitivului pe suprafețe plane, cum ar fi un birou sau o masă.
Funcționalitate completă Designul relativ subțire înseamnă că carcasa nu limitează funcțiile smartphone-ului. Este pe deplin compatibil cu tehnologiile wireless, deci avem capacitatea de a încărca cu un încărcător inductiv.
Eco Small Package Am proiectat ambalajul pentru produsele noastre în așa fel încât să economisească spațiu! Descoperă-ți preocuparea pentru mediu. Alegeți pachete mici!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.