WEEKEND SALE
-25%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

descriere
Săpun 100% și alcalii liberă, Sebamed sampon anti-umflate reduce pierderea părului prin activarea funcțiilor scalp și favorizarea & # 39; circulație eficientă a pielii pentru a întări rădăcina părului. Creat cu aceeași valoare pH 5.5 pielii sănătoși, Shamam anti-balonare a Sebamed protejează funcția de barieră naturală a mantalei acide a pielii, stabilizarea structura părului pentru a face mai puțin vulnerabil la sec, articulațiilor și fisuri pentru a menține păr puternic și strălucitor.

cresterea parului îmbunătățită.
Pentru toate tipurile de păr.
Scutit de coloranți
Reduce căderea părului prin activarea circulatiei sangelui la nivelul scalpului pentru un par puternic si sanatos.
Formula NHE cu cafeina si Ginkgo Biloba sustine cresterea parului si intareste structura.
ingrediente biodegradabile care respectă & # 39; mediu.
PH-ul 5.5 promovează funcția de barieră naturală a mantalei acide a scalpului și ajută la protejarea structurii parului.
Dermatologic și testate clinic.

ingrediente
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodiu cocoamphodiacetate, sulfat de sodiu lauret, creatina, Zinc PCA, cofeina, Extract de hidroxipropilmetilceluloză oxidată Amidon PG-trimoniu Chloride, Ginkgo biloba, Glicerina, lactatul de sodiu, Piroctone Olamine, mentol, nicotinat Hexyl, Glycol din butilen, propilen glicol, PEG-55 propilen glicol oleat, Parfum, fenoxietanol, benzoat de sodiu

Lucrăm aproape de producători, așa că face incomparabil mai bine decât alți furnizori, pentru că întotdeauna am & # 39; s cea mai recenta oferta, preturi d & # 39; ocazie și întotdeauna fanta de potrivit pentru tine.

Prețurile sunt fără TVA. Costul de transport maritim din Polonia, dacă ați cumpărat un palet de inventar - puteti amesteca cu alte produse.

Cautam clienti care achiziționează în mod regulat de la noi, astfel încât să putem oferi prețuri mai bune.
Toate materialele disponibile este nou în ambalajul original, cu o dată de expirare lung. Dacă ați solicitat informații viitoare, vă rugăm să
pentru a intra în contact cu noi prin e-mail sau Ce App



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.