WELCOME SUMMER
-35%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

3mk Full Screen Antiviral Film Descrierea produsului + Caracteristici cheie

Silver Protection 3mk 7H Full Screen Anti-Virus Film pentru Samsung Galaxy S22 Plus Perfect adaptat ecranului telefonului Samsung Galaxy S22+ Plus, filmul din seria Silver Protection de la renumitul brand 3mk este un produs care, pe lângă proprietățile protectoare ale afișajului nostru, elimină bacteriile care se acumulează pe acesta. Învelișul antimicrobian utilizat ucide 99,9% din virușii, bacteriile, ciupercile și mucegaiurile cunoscute. Filmul funcționează tot timpul, datorită căruia ne protejează ecranul de bacteriile care se acumulează pe el în timpul utilizării zilnice.

Repere ale produsului: marcă
3mk
Serie
Protecție argintie
Tip produs
Film de protecție antivirus
Compatibilitate
Samsung Galaxy S22+ Plus

De ce să cumpărați acest produs? Grosime: doar 0.17 mm Duritatea suprafeței: 7H 3x crește durabilitatea ecranului Case Friendly - compatibil cu carcasele Protejează împotriva zgârieturilor Tehnologie de autovindecare™ rezistentă la rupere - auto-vindecare Conținutul setului: 1 x film SilverProtection, Card™ Anti-Bubble, Set de curățare

Informații suplimentare: Un mare avantaj al filmului Silver Protection 3mk este flexibilitatea sa, datorită acestei posibilități vă permite, de asemenea, să protejați partea rotunjită a ecranului. Producătorul, pentru a prelungi durata de viață a filmului, a decis să folosească un strat de auto-vindecare în el, ceea ce face ca filmul să funcționeze tot timpul și este capabil să compenseze daunele minore sau zgârieturile cauzate în timpul utilizării telefonului. Datorită Self-Heal™, ne putem bucura de suprafața netedă a filmului și mai mult, iar bulele formate în timpul instalării vor dispărea în 72 de ore. CITI! * După instalarea filmului, există posibilitatea apariției bulelor de aer sau a urmelor de instalare. Datorită tehnologiei Self-Heal™ folosite, acestea vor dispărea în 72 de ore.

3MK este un brand polonez care produce în principal sticlă călită, sticlă hibridă, carcase și folii de protecție. Toate produsele 3mk® sunt realizate cu cea mai mare grija, concepute pentru a oferi cea mai buna protectie, posibil invizibila pentru dispozitivele noastre. Marca se caracterizează printr-o experiență foarte mare, care a fost confirmată de diverse teste, certificate și premii.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.