FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Antrenor de vibrații Banc de antrenament multifuncțional cu telecomandă

251,90 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
444 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm2037
EAN:
=VLOOKUP(A40,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
5 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Banc de antrenament pentru antrenor de vibrații dacă doriți să faceți ceva pentru sănătatea dumneavoastră
Cu această nouă metodă, vă puteți modela eficient corpul. Datorită vibrațiilor, eficacitatea bancului de antrenament cu antrenor de vibrații poate fi de câteva ori mai mare decât cea a formelor tradiționale de antrenament și relaxează mușchii după muncă epuizantă, sport sau efort fizic greu, astfel încât corpul tău se poate regenera mai ușor și te poți simți din nou odihnit.

Utilizarea bancului de antrenament pentru vibrații îmbunătățește echilibrul și coordonarea, stimulează circulația sângelui și digestia și, de asemenea, menține și întărește mușchii adânci, greu accesibili cu alte forme de antrenament. Vă puteți antrena și modela corpul cu mult mai puțin antrenament, mai puțin timp și mai puțin obositor decât formele tradiționale de antrenament. Antrenamentul cu vibrații este blând, relaxează plăcut corpul, astfel încât să îl puteți folosi ca o modalitate de a răci un antrenament mai greu.

Deoarece crește circulația sângelui, vă poate îmbunătăți semnificativ bunăstarea generală după doar câteva sesiuni. Vă veți simți mai odihnit, mai în formă și mai activ. Ajută la combaterea oboselii generale și a stresului, crește energia, iar furnicăturile plăcute vă afectează întreaga zi. Odată cu creșterea circulației sângelui, aportul de oxigen al organismului crește, mai mulți nutrienți ajung la celule și țesuturi.
Succesiunea reflexivă, foarte rapidă a contracțiilor musculare și a muncii crește flexibilitatea și rezistența mușchilor. Previne dezvoltarea slăbiciunii musculare, în timp ce nu pune la fel de multă presiune asupra inimii și articulațiilor ca un antrenament tradițional. Mușchii rămân încordați și tineri, puteți performa mai bine în sport și la locul de muncă sau vă puteți descurca mai bine după aceea, chiar și dintr-o postură fizică grea. Mușchii puternici mențin sistemul osos robust, astfel încât acestea ajută și la prevenirea problemelor.

Circulația sângelui în articulații crește, producția de lichid sinovial crește, ceea ce ajută la prevenirea uzurii și calcificării articulațiilor și la evitarea durerilor ulterioare care decurg din acestea.
Datorită efectului său de îmbunătățire a circulației sângelui, stimulează și regularizează metabolismul, ajută la arderea grăsimilor și astfel reduce greutatea și poate fi eficient și împotriva celulitei, deoarece datorită efectului său benefic asupra țesuturilor conjunctive, pielea devine fermă și elastică, corpul își păstrează tinerețea, astfel încât procesele vizibile de îmbătrânire pot fi, de asemenea, întârziate.
Banca de antrenament pentru vibrații trebuie utilizată cu picioarele îndoite sau într-o poziție care declanșează reflexele corpului de menținere a echilibrului atunci când vibrează. Vibrațiile declanșează o mulțime de contracții musculare în corpul tău într-un timp scurt, astfel încât să poți obține de mai multe ori efectul unui antrenament tradițional cu doar câteva minute de practică pe zi. 
Prin urmare, sub rezerva consimțământului medical, utilizarea sa poate fi recomandată chiar și persoanelor în vârstă. Pentru un efect optim, se recomandă utilizarea produsului de cel puțin 3-4 ori pe săptămână timp de câteva minute.
Bancul de antrenament are o telecomandă, care vă permite să reglați cu ușurință intensitatea vibrațiilor în 20 de etape, astfel încât să puteți aplica de fiecare dată cea mai potrivită formă de antrenament în funcție de nevoile dvs. Caracteristici cheie:- Stimulează mușchii cu vibrații- Îmbunătățește circulația sângelui, stimulează metabolismul- Întărește, strânge și menține mușchii tineri- Nu împovărează inima și articulațiile- Întărește ușor, nu obosește- Ameliorează stresul, reduce oboseala- Îmbunătățește simțul echilibrului și coordonării- Ajută la descompunerea grăsimilor și astfel reduce greutatea- Combate celulita prin stimularea circulației sângelui- Menține tinerețea și prospețimea caroserie- 20 trepte reglabile- Capacitate maxima de incarcare: 120 kg
Conținutul pachetului:- 1 x antrenor de vibrații- 1 x telecomandă- 1 x sursă de alimentare
Culoare: Alb, Rosu

Dispozitivul nu conține fibre de cauciuc!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.