FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Cum faci 6500 de euro = 20.000 de euro până la 25.000 de euro?

Cu oferta noastră specială din 13.06.2022 până în 21.06.2022!

Vă oferim un stand de târg în această ofertă de ciocan, acest stand de târg de înaltă calitate sau mărfurile conțin articole din sectorul bunurilor de uz casnic.

Imaginile noastre arată ultimul stand din februarie/martie pe care l-am comercializat.

Este un bun - toate dispozitivele electrice au o garanție de 3 ani de la producător, astfel încât obțineți produse de marcă absolută la un preț unic de top.

Luați-vă șansa, pentru că ofertele noastre la standurile târgului sunt adevărate comori și, prin urmare, un punct culminant cu totul special, care se întâmplă doar de 3 sau 4 ori pe an.

Printre altele, in aceasta gama de paleti vei gasi tot ce folosesti zi de zi in gospodarie. Iată un extras din ceea ce este inclus:

Seturi de oale - set de tigaie - electrocasnice mici - seturi de valize - gratare - accesorii pentru gratar - crepator - friteuitoare - mixer - aspirator - fier de vafe - ibric - blender de mana si multe altele!

Aceste articole sunt perfecte pentru magazine online - piețe de articole speciale - alimentatoare de piață - sau ca cadouri promoționale, de exemplu pentru o tombolă la petrecerea ta de vară.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.