FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
20 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Aspirator auto wireless cu un set de accesorii
Dușman al murdăriei? Ca un rechin din filmul Jaws, aspiratorul Baseus este o adevărată amenințare... pentru murdărie. Cu orificiul mare de aspirare, puterea de aspirare de 4000 Pa și 65W, Shark One se ocupă rapid de coji, păr, firimituri și mucuri de țigară. Fără milă.
Oriunde vrei ? Aplicabil atât în interiorul, cât și în exteriorul mașinii, poate fi folosit și acasă.
Un design wireless? Ușor, fără fir și gratuit. Cu o baterie de 2400 mAh, aspiratorul oferă un confort aproape nelimitat de curățare. Niciodată nu a fost la fel de ușor!
Mai multe moduri de curățare? Cu accesorii mai orientate spre om, acesta răspunde diverselor nevoi de curățare. Pe lângă aspirator, pachetul include duză de aspirație cu perie, duză de aspirație comună și un furtun prelungit.
Reducerea zgomotului ? Cu grila de evacuare optimizată, aspiratorul reduce eficient zgomotul, doar puțin mai tare decât conversațiile ocazionale în interior.
Un filtru din oțel chirurgical? Un filtru de nivel medical din aliaj de oțel inoxidabil. Filtrul de ecran poate fi spălat cu apă în mod repetat, fără deteriorari. Este durabil și eficient.
Chiar și pentru cele mai întunecate colțuri? Datorită murdăriei ușoare încorporate, nu are unde să se ascundă. Chiar și în cele mai înguste și mai întunecate zone.
Bateria sub control? Timpul de lucru al aspiratorului este de aproximativ 22 de minute. Însă accesoriul are un afișaj util al bateriei care vă poate spune starea acestuia în orice moment. Nu trebuie să vă faceți griji pentru o lipsă bruscă de putere.
Pune-l în geantă și pleacă! ? Când totul este curat și strălucitor, puteți împacheta Shark One și toate accesoriile sale în geanta de mână convenabilă. Ușor de transportat și adunarea tuturor elementelor întotdeauna într-un singur loc.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.