MAY SALE
-30%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Comutați la curățarea automată inteligentă a casei

Funcție 2-în-1 de curățare și curățare
Aspirație puternică de 2100 Pa
Navigație cu laser LDS
Accesorii și consumabile
Suport MultiMap
Reîncărcare automată și reluare
Aplicație inteligentă și control vocal
Senzori anti-cădere și anti-coliziune

Măturare și curățare 2 în 1

Mod de curățare și curățare - Funcționează cu rezervor 2 în 1
Doar pentru măturare - cutie mare de praf de 550 ml
Doar curățenie - rezervor 2 în 1

Accesorii și consumabile
Consumabile și piese de schimb ușor de achiziționat, cum ar fi perii mijlocii, filtru HEPA, mop umed și uscat, perii de curățare direct de la Mi.com.
Cartografiere inteligentă și planificare a rutelor
Noul sistem de navigare cu laser LDS funcționează cu un algoritm SLAM îmbunătățit pentru cartografiere în timp real, viteză mai mare, precizie mai mare și rază de scanare mai lungă. Robotul se ocupă inteligent de împrejurimile complicate și scanează cu meticulozitate întreaga podea.

8m - Raza de scanare
6×360°/s - Frecvența de scanare
2016 ori/s - Rata de eșantionare
≤2% - Abaterea preciziei

Suport MultiMap
Mi Robot Vacuum-Mop P poate construi și stoca până la 10 hărți diferite pentru casa dumneavoastră duplex/cu mai multe etaje. Această caracteristică exclusivă de stocare în memorie vă scutește de inconvenientul re-cartării tuturor etajelor la fiecare utilizare, eliminând astfel efortul manual.
Funcția de reîncărcare și reluare automată
Dispozitivul poate merge automat la punctul său de încărcare și poate relua curățarea de la punctul de întrerupere dacă rămâne vreodată fără baterie la jumătatea drumului.

Reia de la punctul de întrerupere
Reîncărcare automată

Masina de putere suprema
Cu o aspirație puternică de 2100 Pa și un motor fără perii de ultimă generație, puteți obține curățarea completă a prafului și a resturilor în cel mai scurt timp. Acest lucru, împreună cu bateria de 3200 mAh, vă face viața mult mai ușoară.
Echipat cu senzori anti-coliziune, anti-cădere și alți senzori de înaltă precizie
Cele 12 seturi de senzori de înaltă precizie ajută la o reprezentare precisă a împrejurimilor. Alimentat de un senzor anti-coliziune și anti-cădere, dispozitivul face navigare precisă, traversează obstacole de până la 2 cm înălțime, evită orice cădere de pe scară și detectează inteligent mediul înconjurător.
Rezervor de apă inteligent controlat electronic
Proiectat cu o pompă controlată electronic, vine cu 3 trepte de moduri de distribuire a apei și un mecanism de prevenire a înfundarii apei. Alegeți moduri în funcție de intensitatea curățării și de tipul de podea pe care doriți să o curățați.

Rezervor de apă inteligent electronic
3 viteze de alimentare cu apă
Pompă controlată electronic
Distribuire inteligentă a apei

Aplicație inteligentă și control vocal
Conectați-vă la aplicația Mi Home pentru a explora o multitudine de opțiuni, cum ar fi telecomanda, maparea în timp real, curățarea secundară, nivelarea dispozitivului, DND etc. De asemenea, este proiectat să funcționeze cu Asistentul Google și Alexa, astfel încât să puteți controla acest lucru cu ajutorul dvs. voce.
Curățarea marginilor
Dispozitivul poate fi folosit pentru a curăța eficient colțurile. Cu opțiunea „Aspirați de-a lungul marginilor” din aplicația Mi Home, vă puteți mapa rapid casa, ceea ce ar reduce timpul de cartografiere cu 60%
Curățare la fața locului - Curăță într-un loc desemnat selectat
Curățarea zonei - Selectați o zonă din aplicația Mi Home și dispozitivul va curăța zona selectată
Programare
Setați un timp de curățare în funcție de nevoile dvs
Soluția de curățare Modern Pro Mi Robot Vacuum-Mop P este o minune modernă, cu caracteristici incredibile pentru a vă face viața de zi cu zi mult mai ușoară decât înainte. Este încărcat cu funcții precum măturarea și curățarea 2 în 1, care efectuează treburile zilnice precum măturarea, curățarea, curățarea și curățarea fără efort. Este echipat cu un sistem de navigare cu laser LDS care funcționează cu un algoritm SLAM îmbunătățit pentru cartografiere în timp real, scanare mai rapidă și rază de scanare mai lungă. case. Este echipat cu 12 seturi de senzori de înaltă precizie care ajută la reprezentarea precisă a împrejurimilor. Este, de asemenea, alimentat de un senzor anti-coliziune și anti-cădere și traversează obstacole de până la 2 cm înălțime. Robotul de vid are o capacitate puternică de procesare a datelor și este alimentat de un procesor Cortex-A7 și GPU Mali 400. Cu o aspirație puternică de 2100 Pa și un rezervor de apă inteligent controlat electronic, acest robot vă face viața foarte ușoară. Vă puteți conecta și la aplicația Mi Home pentru a explora o multitudine de opțiuni, cum ar fi telecomandă, cartografiere în timp real, curățare programată, curățare locală etc. De asemenea, puteți alege să îmbinați, să împărțiți sau să denumiți o cameră pentru curățare. Planificarea dinamică a traseului ajută la urmărirea diferitelor căi pentru diferite moduri. Dispozitivul se poate reîncărca automat și relua ori de câte ori este necesar. De asemenea, puteți seta pereți virtuali sau zone restricționate în jurul obiectelor pentru a evita curățarea zonelor restricționate, cum ar fi covoarele sau toaletele. Robotul de vid are o capacitate puternică de procesare a datelor și este alimentat de un procesor Cortex-A7 și GPU Mali 400.
Specificații:

Nume: Mi Robot Vacuum-Mop P
Dimensiuni: Ø 350 X 94,5mm
Capacitate baterie: 3200mAh
Wi-Fi: 2,4 GHz 802,11 b/g/n
Durata: 60-130 minute
Greutate: 3,6 kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.