FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
14 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Nivelul de sus de curățare cu Sonic Mopping
O schimbare Sonic Marea în robot de curățare
Pentru a schimba murdăria uscată, aspirarea nu este suficientă. Trebuie să frecați. Tehnologia sonică Roborock S7 curăță podelele de până la 3.000 de ori pe minut1. Eliminarea murdăriei uscate pe care unii roboți o pot lăsa în urmă, de la cafea la urme noroioase și multe altele. În combinație cu primul mop de ridicare automată de la Roborock, mopping-ul puternic este al tău, cu un nivel cu totul nou de confort. Adăugați peria principală din cauciuc și aspirația 2500Pa2 HyperForce™ și aveți o adevărată mașină profundă curată.

Sonic Mopping Tehnologie1
Ridicare inteligentă a Mop-ului
Recunoașterea covorului cu ultrasunete
Nou All-perie de cauciuc
Pensulă plutitoare actualizată

Vă prezentăm VibraRiseEffortlessly Powerful
Mop cu puterea sunetului1
Tehnologia vibrațiilor sonice transformă mopping-ul robotului. Nu mai trageți în jurul unei pânze umede. Acum, mopul tău se spală de până la 3.000 de ori pe minut. Alimentat de un rezervor electronic de apă de 300 ml, curăță podelele în profunzime și eficient.
Gata să se ridice
Mop-ul inteligent se ridică3 atunci când covorul este detectat, astfel încât să puteți mop podele dure și covoare vid într-un singur curat4. De asemenea, se ridică atunci când andocat și când este terminat, astfel încât să puteți spune la revedere de la covorașe urâte din plastic și dungi murdare.
Certificat bacterii Buster
Conduce alergenii și bacteriile din casa ta de fiecare dată când faci curățenie cu mopul VibraRise. S-a dovedit a elimina*:

Alergen
Procent eliminat
Bacterii
Procent eliminat

Acarienii
99.6%
E. Coli
>99,9%

Pisica Dander
99.7%
Stafilococ epidermidis
>99,9%

Polen de iarbă
>99,99%
Bacillus subtilis
>99,9%

Câine Danderr
98.6%

*A fost testat folosind mopping sonic cu intensitate intensă a scrub-ului și modul Deep Mop pe podea tare.
Recunoașterea covorului cu ultrasunete
Folosind sunet cu ultrasunete, S7 identifică covoarele cu o precizie extraordinară. Ceea ce face în continuare depinde de tine. Ridicați mopul și începeți să aspirați3,4, întoarceți-vă pentru a vă concentra pe podele dure sau chiar continuați să mopping. Oricare dintre acestea funcționează cel mai bine pentru casa ta.
Upgrade-ul plutitoare BrushSticks mai aproape de a curăța mai bine
Pentru a agita murdăria, o perie trebuie să rămână aproape de podea. Modernizată pentru a permite mai multe planuri de mișcare, noua perie principală plutitoare a lui S7 urmărește bine solul, chiar și pe suprafețe inegale, pentru a oferi o curățare mai bună.
Toate-nou toate-perie de cauciucde durată Murdărie busting
A dispărut designul vechi, cu peri, înlocuit cu unul din cauciuc. Este mai durabil. Lamele sale spiralate se agită mai bine. Și este chiar mai bine la evitarea încurcăturilor părului5.
Aspirație la volan greu
Echipat cu sistemul de aspirație HyperForce™ de la Roborock, S7 folosește 2500 Pa2 de aspirație pentru a capta praf fin pe podele dure, păr de pe covoare și totul între ele.
Clean On și on și on
Mai mare înseamnă mai puțină muncă pentru tine. Un coș de gunoi de 470 ml stochează zi de zi de praf. Un rezervor de apă de 300 ml poate curăța adânc până la 200 mp (2150 mp)6 într-o singură ședință. Alimentarea totul este o baterie Li-ion de 5200mAh care se aprinde timp de până la 3 ore7 la o singură încărcare.

470ml - coș de gunoi
5200mAh - putere
300ml - rezervor de apă

Control total la îndemână Cartografiere de precizie
Pinpoint exacte de navigare LiDAR creează hărți detaliate ale casei tale și identifică camerele pe până la patru niveluri.
Roborock Auto-Gol Dock

Curățați des.
Gol rar.

Roborock S7+

Sonic Mopping.
Mop de ridicare.
Golire automată.

Evidențiază:

PreciSense™ LiDAR de navigare
Recunoașterea automată a camerei
Scratchsafe™ roți și perii
Matrice de senzori sensibili™
Lavabil E118 Evaluat filtru de aer
Algoritmi adaptivi de traseu
Reîncărcare automată
Blocare pentru copii
Lumini indicatoare de stare

* Redarea numai. Designul produsului final poate fi modificat.
1. Pe baza încercărilor interne efectuate de producător. Termenul se referă la modul mop integrat care poate fi condus pentru a produce vibrații reciproce de mare viteză de până la 3000 ori / min, adică până la o frecvență de 50Hz care se află într-un interval "sonic" (20 până la 20.000Hz).2. Pe baza încercărilor interne efectuate de producător în conformitate cu standardele IEC 62885-2:2016 / 5.8.3. Pe baza testelor interne efectuate de producător, modulul mop poate fi ridicat până la 5mm.4. Potrivit pentru covoare low-pile nu mai mare de 4mm.5. Comparativ cu produsele predecesoare Roborock.6. Pe baza testelor interne efectuate pe podele dure, cu un rezervor de apă plin, baterie completă și debit scăzut de apă. Rezultatele reale pot varia, în funcție de caracteristicile camerei. Gama este o estimare bazată pe presupunerea că 20% din suprafață este acoperită de mobilier și nu va trebui să fie acoperită.7. Pe baza testelor interne efectuate de producător în modul Silențios pe podele dure, cu o baterie completă și fără sistem mop atașat. Rezultatele reale pot varia în funcție de mediul de acasă.8. Testat de o terță parte independentă în conformitate cu standardele EN 1822-1:2009.
Specificatii: 

Tipuri de accesorii: coș de gunoi, plită de mopping, perie de rulare, perie laterală, măturător, rezervor de apă
Material: ABS, Altele
Funcție: Mop



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.