FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Fântână de avocado AwpLand 2 litri

32,67 RON /bucata preț fără taxă

Preț de vânzare cu amănuntul sugerat: 65,34 RON


Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
5 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm9006
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Awpland Avocado Dog Drinker - sursa sănătoasă de apă a animalului tău de companie
Awpland Avocado Dog Drinker! Designul drăguț de avocado al acestui băutor atrage animalul dvs. de companie, oferindu-i apă proaspătă și curată și făcându-l să iubească apa potabilă.

Caracteristici cheie:

Construcție sigură și fără BPA: Fabricat din materiale ABS de înaltă calitate, care sunt igienice, durabile și rezistente la zgârieturi. Sistemul cu pompă inteligentă oferă siguranță și indică întreruperile de curent, evitând astfel arderea uscată.

Funcționare ultra-silențioasă și încurajare a consumului de alcool: pompa ultra-silențioasă (sub 30 dB) are un consum redus de energie, astfel încât puteți auzi doar foșnetul plăcut al apei curente. Este o alegere ideală pentru animalele timide sau timide să bea confortabil de la băutor fără a vă deranja pe dvs. sau pe animalul dvs. de companie.

Capacitate mare și stocare de apă de urgență: Băutorul automat de câine de 2L are o zonă de băut eficientă, perfectă pentru animalele de companie mici și mijlocii. Indiferent dacă sunteți într-o călătorie de afaceri sau pur și simplu departe de casă, puteți fi siguri că prietenul dvs. blănos va avea întotdeauna acces la apă proaspătă.

Fereastra nivelului apei cu efect de lumină albastră: Versiunea de upgrade a băutorului de câini Awpland are o fereastră transparentă care facilitează urmărirea consumului total de apă al animalului dvs. de companie. Lumina albastră este întotdeauna aprinsă, indicând funcționarea normală, astfel încât animalul dvs. de companie să poată găsi cu ușurință un băutor chiar și noaptea.

Cu conector USB convenabil: băutorul poate fi încărcat cu ușurință cu un conector USB, eliminând necesitatea unei prize de alimentare sau a bateriilor. Pur și simplu conectați cablul, astfel încât animalul dvs. de companie să se poată bucura întotdeauna de apă proaspătă.

Nu ezitați să cumpărați astăzi băutorul de avocado Awpland Musk și asigurați-vă că animalul dvs. de companie este hidratat și sănătos corespunzător!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.