FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

BALI Blucher Espadrile

69,68 RON /pereche preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
24 perechi
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Spania
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
8 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Blucher womens espadrile cu platforma unica de iută autentică și fibre vegetale naturale cusute de mână cu model floral tropical în noapte albastru și tonuri de alb. Design ediție limitată exclusiv care se potrivește tara tinuta, plaja urbană sau Ibiza. Perfect pentru a purta cu blugi, fuste, pantaloni sau pantaloni scurți. espadrile confortabile manual de artizani rogoz calificați în Spania.

sandale autentice, espadrile Blucher platforma soled Femei Esparto sau iută de înaltă calitate. design rafinat inspirat de verdeață și de vegetația tropicală luxuriantă insula Bali din Indonezia. Un print cu cerneluri ecologice imprimate, care sunt prietenoase cu mediul.

espadrile Iuta perfect pentru a fi combinate cu look-ul urban, țară sau plajă. Conjoined perfect cu orice îmbrăcăminte, blugi, pantaloni, fuste sau pantaloni scurți, rochii și chiar tăiate mai casual.

Confortul și orașul îmbrăcăminte, face aceste espadrile de iută, perfecte însoțitorii de călătorie această vacanță de vară. Un design elegant și atemporal inspirat de pustie luxuriantă a insulei indoneziene Bali. Ideal pentru vara, primăvara și toamna, iar dacă sunteți destul de norocoși să trăiască într-un loc cald, le puteți purta pe tot parcursul anului.

Sandalele Bali sunt versatile, pot fi combinate cu aproape orice aspect sau o tendință. Bucurați-vă de plimbări cu bicicleta minunate prin țară sau orașul shimming aceste espadrile rogoz naturale autentice.


Fișiere atașate
Descarcă fișierul dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Descarcă fișierul dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.