MAY SALE
-30%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

- Retururi verificate ale clientilor, stoc B
- modele diferite
- design minimalist
- economie de spatiu, ideala pentru birou si acasa

Descoperiți banda de alergat final - Fitness Walker Pad! Această mașină de fitness profesionistă este ideală pentru cluburi sportive, săli de sport și organizații sportive care doresc să ofere clienților și membrilor lor cel mai bun program de formare posibil. Cu Fitness Walker Pad puteți lua performanța dumneavoastră de funcționare la nivelul următor. Cu suprafața sa generoasă de rulare, banda de alergare oferă suficient spațiu pentru a vă extinde pașii și pentru a vă crește viteza de rulare. Dispozitivul este conceput pentru a oferi amortizare maximă și stabilitate pentru a reduce sarcinile articulare, asigurând în același timp o experiență excelentă de antrenament.
În calitate de angrosist, oferim Fitness Walker Pad la un preț imbatabil. Lucrăm cu revânzători, magazine de articole sportive, centre de fitness, cluburi de fitness, organizații sportive și organizații de formare a sportivilor pentru a vă asigura că obțineți cea mai bună ofertă.

Avem de-a face cu bunuri din en-gros, mărfuri de insolvență, paleți, resturi, mărfuri reziduale, produse reziduale, articole speciale, lichidare de afaceri. Puteți descoperi mai multe produse pe magazinul nostru ebay classifieds.

Acceptăm următoarele metode de plată: numerar la fața locului sau transfer bancar.

Prețul afișat este valabil pentru acceptarea completă. Dacă sunteți interesat de o acceptare parțială, vă rugăm să ne contactați.

Costurile de transport sunt calculate individual. Livrarea este efectuată de partenerii noștri de încredere. De asemenea, expediem cantități mai mici cu DHL. Pick-up este, desigur, de asemenea, posibil.

Dacă sunteți interesat de alte oferte și achiziții de bunuri en-gros, vă rugăm să ne contactați.

Vorbim: engleză, germană, ucraineană, poloneză, rusă, greacă, franceză și alte limbi.

Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu tine!



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.