FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Banda de alimentare Qoltec 50278 6 prize 1,8 m alb

57,83 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Polonia
Grupul de mărfuri
Nou  
Ultima actualizare
4 săptămâni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Bandă de alimentare | 6 sloturi | 1.8m | Alb
Bandă de alimentare | 6 sloturi | 1.8m | Alb
O bandă, multe posibilități

Căutați o modalitate de a conecta mai multe dispozitive la o singură sursă de alimentare, care vă va permite să organizați cabluri, de exemplu sub birou, în spatele televizorului sau în bucătărie? Sau poate îți organizezi un loc de muncă pentru tine și angajații tăi, de exemplu la birou sau în atelier? Cea mai bună soluție este o bandă de alimentare, disponibilă în mai multe variante, care vă va permite să o alegeți pe cea care corespunde cel mai bine așteptărilor dvs.

Comutați rapid și lucrați fără probleme

Printre produsele noastre veți găsi benzi cu număr diferit de prize și lungimi de cablu, iar acest lucru garantează alegerea celei potrivite. Un element practic este comutatorul rapid iluminat încorporat, care funcționează perfect ca un comutator de picior - atunci când se aprinde, puteți fi siguri că dispozitivele vor primi doza lor de energie.

Design elegant pentru confortul dvs.

Plinta se va potrivi perfect în interioarele printre care o așezi. Acest lucru este posibil m.in datorită carcasei albe clasice. L-am proiectat pe baza celor mai noi tendințe, combinând eleganța cu simplitatea utilizării. Faceți ca cele mai simple obiecte de zi cu zi să se îmbine pentru a crea armonie.

Siguranța ta și a celor dragi este importantă pentru noi

Pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe alți utilizatori ai dispozitivelor conectate la banda de alimentare, am echipat-o cu următoarele protecții:

Obturatorul de protecție în toate prizele pentru a proteja împotriva copiilor este deosebit de important în locurile în care copiii sunt o parte inseparabilă a vieții,
Fabricat din material PP neinflamabil,
Asigurarea de răspundere civilă.
Obțineți spațiu suplimentar

Știm că din ce în ce mai multe dispozitive devin SMART și suntem conștienți de numărul de cabluri și încărcătoare necesare acasă sau la birou. În plus față de echipamentele standard de acasă sau de birou, ne conectăm la sursa de alimentare, de exemplu, căști bluetooth, care au câștigat o popularitate enormă. Modelul prezentat al benzii Qoltec vă va permite să organizați spațiul astfel încât enormitatea cablurilor să nu vă perturbe simțul estetic.

Banda are mânere, datorită cărora o puteți plasa cu ușurință într-o configurație verticală (de exemplu, pe perete) sau orizontală (de exemplu, sub un birou), ascunzând astfel cablurile în exces și organizând mai bine spațiul.

Număr de prize E: 6
Lungime cablu: 1,8 m
Plug: European
Securitate / Filtre: Prietenoase cu copiii
Switch: Da
Montaj: Substrat,Perete
Culoare: Alb
Dimensiuni: 355 x 63 x 40 mm
Greutate: 0,515 kg
Alți parametri:
- Sarcina maxima: 16A/230V/3680W

- Îndeplinește cerințele Regulamentului UE 2002/96/CE



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.