FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
15 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Bandă din folie de aluminiu Bandă izolatoare impermeabilă pentru acoperiș

76,00 RON /bucata preț fără taxă
De negociat

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
15 bucăți
Țară
Australia
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
PS-15025BT
Ultima actualizare
9 luni în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

CARACTERISTICI
>Marcă: Prime Solutions
> Construit pentru a dura
> Material de înaltă calitate
> Aderenta usoara
> Rezistență bună la rupere
> Finisaj impecabil

SPECIFICAȚII
> Adeziv: acrilic
> Material: folie de aluminiu + adeziv + hârtie
>Tip de adeziv: activat cu apă, topit la cald
> Caracteristică: Rezistent la apă
> Latura adezivă: o singură față
>Temperatura: -40 ~ +120 °C
>Dimensiuni disponibile: 75mmx35m, 96mmx25m, 150mmx25m

PACHETUL INCLUDE
Conform comenzii

DESPRE PRODUS
Nu te mai lupta cu bandă adezivă dezordonată, nesigură și greoaie. Banda de folie de aluminiu Prime Solutions este alternativa nouă și modernă pentru uz casnic și profesional. Banda noastră din folie de aluminiu este mai rezistentă decât banda adezivă, mai ușor de utilizat și mai fiabilă pentru toate nevoile dvs. de bandă. Poate fi folosit pe aproape orice - de la cutii de etanșare la montarea de postere până la fixarea țevilor de aparate. Este perfect pentru proiectele aflate în mișcare care au nevoie de o remediere rapidă.

> Banda de folie de aluminiu Prime Solutions este o bandă de folie de aluminiu ușoară, ușor de utilizat, care poate fi doar tăiată și ruptă. Vă oferă cea mai bună valoare pentru banii dvs., deoarece poate fi reutilizat cu ușurință în mai multe proiecte, în loc să cheltuiți mult pe benzi de unică folosință. Nu dăunează nici unei suprafețe, dar, în același timp, se lipește eficient de sine sau de împrejurimile sale.

> Benzile din folie de aluminiu sunt folosite pe cusăturile și îmbinările din fibră de sticlă și plăci de conducte cu suport de aluminiu. Acoperite cu un adeziv sensibil la presiune pe bază de cauciuc, acestea oferă o barieră excelentă împotriva vaporilor și se conformează suprafețelor neregulate. Banda de folie de aluminiu poate fi utilizată pentru ecranarea și acoperirea izolației termice. În plus, este gata de utilizare.
>Înfășurați izolația în jurul fiecărei conducte, permițând spatele barierei de vapori să se îndrepte spre exterior. Sigilați cu grijă fiecare cusătură cu bandă de folie. Continuați de-a lungul lungimii fiecărei conducte, asigurându-vă că fiecare rolă de izolație este lipită în siguranță de banda de izolație adiacentă.
> Benzile din folie de aluminiu sunt acoperite cu polimer și sunt perfecte pentru acoperirea cablurilor electrice. Benzile pot fi, de asemenea, utilizate pentru împachetarea instrumentelor, cablurilor de izolare și orice alt material electric sensibil la temperatură.
> Banda de folie de aluminiu Prime Solutions este un produs durabil, permanent și fiabil, care nu se va desprinde sau nu se rupe. Spre deosebire de alte benzi de pe piață, această bandă nu va lăsa reziduuri în urmă și poate fi îndepărtată fără a lăsa în urmă niciun reziduu lipicios. Banda este o alegere bună atunci când trebuie să sigilați și să protejați.
> Banda din folie de aluminiu oferă un strat reflectorizant pe suprafețele sensibile și delicate, protejându-le de temperaturile înalte, luminii ultraviolete și infraroșii, precum și de umiditate și anumite substanțe chimice. Suportul adeziv din cauciuc sintetic nu este reactiv, așa că îl puteți aplica pe orice suprafață.

NOTĂ: Acest articol va fi expediat din Australia cu serviciul de livrare expres în toată Australia. **În timpul funcționării normale a serviciilor de Logistică/Curierat (excluzând orice întrerupere sau aglomerație), termenul de livrare este de aproximativ 3-6 zile lucrătoare pentru adresele din marile orașe, orașe și așezări urbane. Poate exista o întârziere suplimentară de câteva zile lucrătoare pentru adresele rurale.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.