FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Bandă LED USB Lebit care își schimbă culoarea cu telecomandă pentru telefonul mobil 1 metru

16,40 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
137 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Bandă LED conectabilă la portul USB:
Un produs de nișă a sosit odată cu apariția benzii LED cu conector USB, a cărui particularitate este că poate fi operată de la un televizor, computer sau bancă de alimentare. Cu ajutorul său, putem crea foarte ușor iluminatul de dispoziție, care poate lumina un living plictisitor sau un dormitor obișnuit în același timp!

Control ușor al telefonului mobil.
Conectați-l la smartphone prin Bluetooth și aprindeți automat luminile folosind aplicația. Încercați mai multe moduri de iluminare - comutați luminile sau lăsați luminile să se schimbe în funcție de melodiile redate pe telefon.

De la dispozitivele cu porturi USB cu ieșire de 5V, puteți opera în siguranță această bandă LED. Pur și simplu conectați portul USB și bucurați-vă de minunata lumină de dispoziție! Nu este necesară expertiză pentru montarea și asamblarea acestuia, îl putem pune în funcțiune în doar câteva secunde!
Cipuri LED RGB încorporate care își schimbă culoarea:
Iluminatul colorat va încânta pe toată lumea, dar pe această bandă LED au fost plasate cipuri LED RGB speciale, care schimbă culoarea luminii în funcție de cerere! Puteți alege alb solid, albastru, roșu, verde, galben, portocaliu, roz etc .; Puteți chiar să porniți spectacole de lumină (gradient lent, pâlpâire rapidă etc.) și chiar să reglați luminozitatea!

Banda LED de 5V din pachet poate fi tăiată la fiecare 1 LED, practic la fiecare 35 mm găsim un punct de tăiere pe banda LED. Acest lucru îl face ușor de scalat, foarte bine scalabil pentru orice spațiu restrâns.

Cum se instalează banda LED USB RGB:
LED-urile RGB sunt montate pe o bandă flexibilă cu suport autoadeziv.  Datorită flexibilității sale, poate fi fixat nu numai pe suprafețe plane, ci și pe suprafețe ușor curbate! Aderă excelent pe spatele televizoarelor, monitoarelor sau chiar materialelor MDF și PVC.
 
În timpul instalării, acordați atenție faptului că, în cazul unui aparat electric, banda led nu trebuie montată în cel mai mare punct de încălzire, deoarece acest lucru poate avea un efect dăunător nu numai asupra LED-urilor, ci și asupra adezivului autoadeziv (se poate detașa de suprafață datorită căldurii).

Domenii de aplicare:
 - televizor inteligent, iluminare de fundal a monitorului (reduce oboseala ochilor atunci când vizionați televizorul în întuneric prin iluminarea mediului ecranului)
 - iluminat pentru decorarea biroului, birou de iluminat
 - iluminare funcțională a suportului pentru tastatură
 - camping, camping lumină suplimentară (de exemplu, operată de la Power Bank)
 - conector USB de ieșire 5V DC în orice mediu, de ex. iluminatul decorului patului, iluminatul interior al dulapului
 



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.