FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Baseus Car Charger Magic Series PPS afisaj digital (Tip-C PD+Intelli

40,67 RON /bucata preț fără taxă
Fac comanda
Oferta va expira în curând
Grăbește-te, oferta expiră mâine. Nu ezită ca să nu pierzi ocazia!

Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovacia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Baseus - Huawei - Vans - Samsung
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
CCMLC20C-01
EAN:
6953156293182

Contact Apel

Baseus Car Charger Magic Series PPS afisaj digital (Tip-C PD+Intelli - descriere


Incarcator auto inteligent cu tensiune/afisaj led si suport pentru toate cele mai populare tehnologii de incarcare rapida
Compendiu de încărcare rapidă – Accesoriul suportă toate cele mai populare tehnologii de încărcare rapidă: Power Delivery 3.0 (PD 3.0), Quick Charge (QC 4.0 + QC 3.0 + QC 2.0), SCP + FCP (Huawei), AFC (Samsung), MTK (MediaTek).
De asemenea, pentru notebook-uri - Datorită portului USB-C PD puteți alimenta laptopul sau notebook-ul (chiar și MacBook). Oferă aceeași viteză de încărcare ca și dispozitivul de încărcare original.
Tensiune / putere de afișare - Datorită tensiunii LED / display-ul de putere știți starea de încărcare tot timpul. De asemenea, accesoriul arată tensiunea de intrare în timp real / tensiunea bateriei, astfel încât să poată face un pic de analiză a stării bateriei mașinii. Display-ul digital comută afișează conținut la fiecare 5 secunde.
Diagnosticarea bateriei auto – Cu LED-uri de clasificare a afișajului digital, starea de încărcare este clară dintr-o privire. De asemenea, tensiunea bateriei. Și, 13.3V-14.8V este o tensiune normală după pornire. 12.0V-13.2V este tensiunea atunci când motorul nu este pornit. Dar când ecranul arată tensiune mai mică de 12V, verificați sau chiar înlocuiți bateria.
2 dispozitive în același timp – Două porturi de ieșire (USB și USB-C PD) = încărcarea simultană a 2 dispozitive. Fără a aștepta la coadă pentru a obține ceva energie pentru dispozitivul dvs.
Durabil și fiabil – Fabricat din materiale de calitate premium: ABS + PC. Ignifug, rezistent la temperatură și inflamare retard.
Cip inteligent dual – Fiecare port este controlat de unul dintre cele 2 cipuri care asigură o funcționare extrem de eficientă și ajustează curentul adecvat la dispozitivul conectat pe baza tehnologiei inteligente de identificare. Viteza optimă de încărcare fără riscuri inutile.
6 nivele de protecție – Peste curent, supra-descărcare, supra-putere, supratensiune, supraîncălzire și scurtcircuit. Securitate completă pentru smartphone-ul și banca de alimentare în sine.
Plug constant - Anti-antiderapant shrapnel face este constantă, chiar și pe cele mai multe drumuri denivelări. Încărcarea nu va fi întreruptă.
Compatibilitate largă – Aplicabilă majorității vehiculelor principale. Mașini mici, vehicule off-road, camionete și alte modele de 12-24V.

Specificaţie:

Marcă: Baseus
Denumire: Magic Series PPS
Model: BS-C20A
Material: PC + ABS
Porturi: USB-C PD, USB
Intrare: DC 12V-24V
Iesire: USB-C PD - 5V/3A, 9V/3A, 12V/3A, 15V/3A, 20V/2.25A; USB - 4.5V/5A, 5V/4.5A, 9V/3A, 12V/3A, 20V/2.25A; USB-C PD + USB: 5V/6A (max)
Dimensiune: 6,5 x 3 x 3 cm
Greutate: 45 g


Metode de plată

  • Transfer

Metode de expediere

  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.