APRIL SAVINGS
-40%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Cablul Ethernet RJ45 Cat 7 este proiectat pentru conexiuni crossover între un computer și un comutator, router sau socket-ul abonatului.
Cablul este realizat tocmai din materiale de înaltă calitate. Capetele de dop special concepute le protejează împotriva deteriorării cauzate de îndoirea repetată. Mufa puternică arată elegant și modern. Perfect pentru profesioniștii care apreciază estetica locului de muncă. Potrivit pentru panouri de patch-uri și alte dispozitive de rețea.
Specificaţie:

Lungime cablu: 1 m
Standard: Cat 7
Compatibilitate
Lățime de bandă de până la 10 Gbps
Conectori RJ45 ranforsați
Durabil și flexibil

Cat categoria 7
Cablurile Cat 7 trebuie să îndeplinească specificații mai stricte pentru zgomotul încrucișat și al sistemului. Categoria 7 asigură funcționarea în gama de 600 MHz. Astfel de cabluri sunt ideale pentru aplicațiile în care este necesară o transmisie de date ultrarapidă.
Aplicație
Patchcord-urile Baseus pot fi utilizate pentru a conecta dispozitive active și pasive în lan, Ethernet, industrie, rețele de domiciliu și de birou. Ei trec prin teste riguroase pentru a îndeplini cerințele categoriei 7. Acest lucru asigură parametri de transmisie mari și o viteză de transfer de date de 10 Gbps.BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.