FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
21 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Baseus Travel Charger Super Si Pro mini Fast Charger, C+U, PD 3.0, QC

50,84 RON /bucata preț fără taxă
Fac comanda
Oferta va expira în curând
Grăbește-te, oferta expiră azi. Nu ezită ca să nu pierzi ocazia!

Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovacia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Baseus - Finish - Only
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Contact Apel

Baseus Travel Charger Super Si Pro mini Fast Charger, C+U, PD 3.0, QC - descriere

Încărcător inteligent de perete cu conector european și suport pentru numeroase tehnologii de încărcare rapidă. Un gadget compact cu 2 porturi: USB Type C și USB . Perfect pentru reînnoirea energiei dispozitivelor mobile, cum ar fi smartphone-uri, tablete sau chiar laptopuri.
Compendiu de încărcare rapidă - Accesoriul suportă toate cele mai populare tehnologii de încărcare rapidă - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) și Quick Charge (QC 3.0)
Reînnoire instantanee a energiei - Datorită variantelor menționate mai sus de reînnoire rapidă a energiei, echipamentul dumneavoastră își poate recăpăta întreaga putere, chiar și de câteva ori mai rapid decât cu încărcătoarele standard .
De asemenea, pentru laptopuri - tehnologia PD vă permite să încărcați nu numai smartphone-uri, ci și laptopuri echipate cu un port USB de tip C . Cu cablul din dreapta, adaptorul oferă o viteză de încărcare comparabilă cu o sursă de alimentare clasică.
2 dispozitive în același timp - 2 porturi care vă permit să vă conectați și, astfel, să reînnoiți energia a 2 dispozitive în același timp! Nu trebuie să așteptați ca primul hardware să termine încărcarea pentru a-l conecta pe al doilea.
Materiale de înaltă calitate - Fabricat dintr-o combinație de materiale ignifuge și durabile: PC și ABS . Rezistent la căderi și încălzire excesivă.
Cip inteligent - Accesoriul are un sistem inteligent de management care ajustează tensiunea optimă la echipamentul specific . Dispozitivul va primi exact la fel de mult curent pe cât are nevoie pentru a se recupera în cel mai scurt timp posibil, fără riscul de a deteriora bateria.
Mai multe niveluri de protecție - Printre altele, împotriva suprataxării, supraîncălzirii și scurtcircuitelor. Protecție completă atât a accesoriului, cât și a dispozitivelor încărcate .
Gândindu-vă la facturile de baterie și electricitate - Când echipamentul este încărcat complet, încărcătorul se va opri automat , având astfel grijă ca bateria dispozitivului să fie încărcată și să economisească energie.
O gamă largă de tensiune de alimentare - Gama de tensiune de 100 - 240V permite utilizarea fără probleme a adaptorului în întreaga lume . Cu adaptorul potrivit, îl puteți lua în orice călătorie!
Specificaţie:

Marcă: Baseus
Material: PC + ABS
Plug: European
Porturi: USB Tip C PD, USB
Tensiune / Curent (Intrare): 100 - 240V / 1.2A
Tensiune / Curent (ieșire): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Putere: 30W (max)


Metode de plată

  • Transfer

Metode de expediere

  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.