FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
22 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Cablul Baseus USB-C la USB-C vă permite să vă încărcați rapid dispozitivele cu o putere de până la 100 W. De asemenea, vă permite să transferați fișiere la viteze de până la 480 Mbps. Durabil și rezistent la deteriorare - vă va servi perfect pentru o lungă perioadă de timp. In set vei gasi si o curea practica, care usureaza depozitarea cablului si previne incurcarea acestuia. Produsul este compatibil cu majoritatea dispozitivelor echipate cu un port USB-C.
Îți va încărca echipamentul în cel mai scurt timp
Produsul acceptă până la 100 W de putere, până la 5 A de curent și protocoale de încărcare rapidă, cum ar fi FCP și QC3.0. Aceasta înseamnă că vă poate încărca instantaneu laptopul sau smartphone-ul, economisind timp! Nu mai trebuie să așteptați la nesfârșit ca telefonul să fie gata de utilizare din nou - cu Baseus, durează doar câteva momente. De asemenea, puteți folosi cablul pentru a vă încărca consola Nintendo Switch - va dura doar aproximativ 2,5 ore!
Îți vei copia fișierele în cel mai scurt timp
Acest cablu practic nu numai că vă permite să vă încărcați rapid, ci și să transferați fișiere în cel mai scurt timp. Viteza de transmisie de până la 480 Mbps vă va satisface cu siguranță așteptările. Un film de 1 GB poate fi copiat în doar 24 de secunde! Cu ajutorul cablului, puteți încărca telefonul și transfera date în același timp.
Pentru siguranța smartphone-ului tău
Cu Baseus, nu trebuie să vă faceți griji pentru hardware-ul dvs. Cipul E-Marker inteligent încorporat cu certificare USB-IF îl va proteja eficient de deteriorare. Cablul reglează automat curentul și tensiunea în timpul încărcării pentru a vă menține dispozitivele în siguranță.
Construcție solidă, durabilă
Cablul este format din 8 fire de cupru îngroșat, cositorit. Este protejat de o manta din TPE rezistent. Acest lucru face ca cablul să fie rezistent la îndoire, rupere sau rupere. Locul extrem de susceptibil de deteriorare - conexiunea dintre cablu și conector - a fost protejat suplimentar. În plus, carcasa ABS este extrem de rezistentă la uzură.
Specificații:

Marca: Baseus
Nume: Cablu de date de încărcare rapidă din seria superioară
Model: CATYS-C02
Tip: USB-C la USB-C
Material: ABS + TPE
Culoare albă
Putere 100W max
Viteza de transmisie: Pana la 480 Mbps
Lungime: 2m



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.