FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
5 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Designul ergonomic și ușor se adaptează perfect la orice mână Mixing nu a fost niciodată atât de convenabil. Designul ergonomic, usor, se potriveste oricarei maini. Mânerul soft-touch, antiderapant și butoanele ușor accesibile și mari asigură un confort optim și un control complet asupra dispozitivului.

Textura perfectă a alimentelor datorită controlului vitezei fără trepte și funcției Turbo. Controlul fără probleme al vitezei în cadrul celor 12 propuse vă permite să alegeți cea mai potrivită viteză pentru antena noastră. Pentru a atinge nivelul maxim de putere pentru cele mai solicitante feluri de mâncare, apăsați butonul Turbo.

Produsele mărunțite în câteva secunde Tocarea cepei cauzează adesea ochi apoși. Acum vă puteți salva această supărare. Tocător la îndemână vă va permite să se pisa rapid și ușor legume, ierburi, nuci, carne și brânză. Este gata de utilizare in doar cateva secunde si usor de curatat deoarece recipientul (fara capacul motorizat) este sigur pentru masina de spalat vase.

Recipientul de amestecare va ajuta, de asemenea, la măsurarea ingredientelor. Prepari de multe ori portii mici? Recipientul de amestecare servește, de asemenea, ca o ceașcă de măsurare pentru măsurarea ingredientelor. Datorită capacului atașat, puteți închide recipientul cu conținutul și îl puteți păstra în frigider.

Permite deconectarea fără probleme a terminalelor de la corpul dispozitivului Acesta permite deconectarea fără probleme și foarte convenabilă a terminalelor de la corpul dispozitivului. Când ați terminat, dezlănțuiți echipamentul cu un singur clic. Acum le puteți curăța rapid și ușor sub apă curentă sau în mașina de spălat vase.

Tip: Blender de mână
Putere: 600 W
Număr de viteze: 12
Funcția Turbo/Pulse: Da
Cuțite de tăiere: Oțel inoxidabil
Sfat: Plastic
Masina de spalat vase sigur: Da
Lungimea cablului de alimentare: 140 cm
Accesorii incluse:
- 2 x Capac de protecție

- 1 x Recipient de amestecare / ceașcă de măsurare

- 1 x Blender din plastic manual

- 1 x Tocător universal

Culoare: alb
Dimensiuni: 39.3 x 5.5 x 6.2 mm
Greutate: 1,1 kg



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.