FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Brățară inteligentă K6 pentru copii

37,71 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
iPad
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm6951
EAN:
=VLOOKUP(A720,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


Acest tracker de fitness este conceput special pentru copiii cu vârsta peste 5 ani. Poate încuraja copiii să dezvolte obiceiuri sportive bune și să devină mai sănătoși. Ceasul de fitness pentru copii are multe funcții practice pentru a satisface nevoile zilnice ale copiilor. Va fi cel mai bun partener de sănătate și un cadou minunat pentru copii.

Tracker de activitate pe tot parcursul zilei: Un tracker de activitate de 24 de ore numără automat pașii, distanțele și caloriile arse ale copiilor. Suportă 14 moduri de activitate.

Compatibilitate largă: compatibil cu iOS 9.0 sau o versiune ulterioară și Android 6.0 sau o versiune ulterioară smartphone-uri (nu este compatibil cu PC-uri, iPad-uri sau tablete).

Monitor de sănătate: urmăriți automat ritmul cardiac zilnic în timp real al copiilor și vizualizați diagrama ritmului cardiac al copiilor în aplicație. De asemenea, puteți seta o alarmă de ritm cardiac. Când ritmul cardiac depășește limita superioară, le amintește copiilor cu vibrații.

Sleep Tracker: Urmăriți automat somnul copiilor și afișați datele despre somn în aplicație pentru a vă ajuta să înțelegeți mai bine starea de somn a copiilor și să creați programe mai sănătoase.

Design impermeabil IP68: Cu rezistența la apă IP68, copiii se pot bucura de înot și alte sporturi nautice.

Mai multe fețe de ceas: Există mai multe fețe de ceas diferite din care puteți alege, toate foarte drăguțe și distinctive, concepute pentru copii, iar copiii își pot alege fața de ceas preferată.

Ceas deșteptător silențios: Configurați până la 10 ceasuri deșteptătoare pentru copiii dvs. pentru a le reaminti să se ridice, să bea apă, să ia medicamente și multe altele fără a pierde lucruri importante. O alarmă silențioasă cu vibrații poate împiedica alte persoane să vă deranjeze.

Cronometru: În timp ce copiii se antrenează sau studiază, puteți activa funcția cronometrului pe ceas. Acest instrument poate ajuta copiii să urmărească și să optimizeze impactul antrenamentului.

Telecomanda camerei: Puteți controla direct telefonul mobil pentru a face fotografii, astfel încât dvs. și copiii dvs. să vă puteți bucura de un timp fericit și să surprindeți acele momente frumoase.

Notificare inteligentă: Este foarte convenabil să puteți citi notificarea telefonului mobil direct de pe ceas.

Super autonomie a bateriei: durează până la 7 zile după o încărcare completă.

Încărcare convenabilă: utilizați metoda de încărcare USB încorporată, trebuie doar să deconectați cureaua și să urmăriți și să conectați capătul cipului ceasului la orice port USB pentru încărcare, fără cabluri suplimentare de încărcare.

Curele interschimbabile: Patru curele reglabile în culori diferite, moi și confortabile, se potrivesc pe încheieturile de 5-7,3 inch.

Caracteristici cheie

Monitor de ritm cardiac
Monitor de somn
Pedometru
Cronometru
Alarmă silențioasă
Calculul caloriilor
Telecomanda camerei
Apel / SMS / Memento mesaj

Specificatii

Greutatea produsului asamblat
0,17 lbs

Culoare
Galben-albastru deschis

Număr de serie
WF-K6-IL-WM1

Producător
Intenționat

Dimensiunile produsului asamblat (L x L x H)
5,50 x 3,15 x 1,18 țoli



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.