FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
16 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cablu video Baseus Seria de înaltă definiție HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m Negru

14,53 RON /bucata preț fără taxă
Fac comanda
Oferta va expira în curând
Grăbește-te, oferta expiră azi. Nu ezită ca să nu pierzi ocazia!

Comanda minimă
1 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Slovacia
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
Baseus - Always
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Contact Apel

Cablu video Baseus Seria de înaltă definiție HDMI 2.0 4K 60 Hz 0,75 m Negru - descriere

Cablul Baseus High Definition Series HDMI 2.0 oferă o calitate excelentă a imaginii de până la 4K. Datorită sincronizării perfecte a audio și video, puteți viziona confortabil filmele și serialele preferate, la rândul său, utilizarea celui mai recent standard HDMI 2.0 a permis atingerea unei lățimi de bandă de până la 18 GB/s. Cablul acceptă și HDR dinamic, garantând o claritate fantastică a imaginii și detalii bogate.
Rezoluție mare a imaginii
Imaginile de cea mai înaltă calitate sunt acum la îndemână. Cablul Baseus High Definition Series garantează o rezoluție de până la 4K la 60 Hz. Este compatibil cu HDMI 2.0 și îl veți conecta fără probleme la diverse dispozitive, cum ar fi un computer, laptop PS 3, PS 4 sau set-top box. Cablul afișează imaginea în raport de aspect 21:9 și oferă două moduri: Duplicare și Extindere.
Vei observa fiecare detaliu
Produsul acceptă HDR dinamic, ceea ce înseamnă că reproduce perfect culorile și oferă o imagine detaliată și mai bogată. Folosind-o, vă puteți bucura întotdeauna de o calitate excelentă - priviți fotografiile din vacanță, organizați o seară de film și lucrați confortabil pe marele ecran. Baseus vă va oferi imagini care vă vor încânta cu rezoluție înaltă, multe detalii și culori naturale, vii.
Creați un cinema în propria casă
Ce altceva face cablul HDMI Baseus atât de bun pentru vizionarea de filme? Garantează sincronizarea perfectă a imaginii și a sunetului. Așa că poți deveni și mai cufundat în lumea creată de regizorul tău preferat. Organizați un maraton de noapte de film pentru dvs. și prietenii dvs. sau creați un home theater privat pentru a viziona confortabil episoade noi dintr-un serial care provoacă dependență.
Vă va servi mult timp
Adaptorul este durabil și surprinzător de rezistent la uzură. Conectorii placați cu aur sunt greu susceptibili la abraziune sau oxidare, așa că vă vor servi mult timp. Impletitura durabila din PVC protejeaza firul cablului de cupru cositorit, facand adaptorul rezistent la indoire si smucituri accidentale. Îl vei folosi cu succes zilnic, fără să-ți faci griji că îl vei deteriora prea repede.


Metode de plată

  • Transfer

Metode de expediere

  • Expedierea internă
  • Expedierea internațională

Alte oferte unui vânzător cu ridicata

Alte oferte din această categorie

BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.