FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
8 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Descrierea ofertei

Pentru cea mai bună calitate a imaginii și a sunetului pe televizor, aveți nevoie de un cablu HDMI de înaltă calitate. Cablul produs de Baseus garantează că filmele pe care le vizionați pe televizor vor avea culori strălucitoare și vii. Sunetul va fi clar și fără zgomot. Acest lucru garantează un transfer mai bun de date chiar și pe distanțe mai lungi. Audio și video sunt trimise fără compresie, păstrându-se cea mai înaltă calitate. Perfect pentru conectarea unui televizor, DVD player, player Blue-Ray, receptor, proiector.

Specificaţie:

Culoare neagră
Lungime: 2m
Standard HDMI: 2.1 (compatibilitate: 2.0/1.4/1.3/1.2/1.1/1.0)
Rezoluție acceptată: 8K (7680x4320)
Suport pentru rezoluție: 8K@60Hz, 4K@120Hz 2K@144Hz
Transfer acceptat: 48Gb/s
Suport: 3D, HDR static, HDR dinamic, VRR, QMS, Allm, eARC

Cea mai bună calitate a imaginii
Răsfățați-vă cu o experiență vizuală unică cu un cablu HDMI de înaltă calitate. Calitatea ridicată a imaginii va asigura nivelul corect de imersiune atât la redarea, cât și la vizionarea filmelor.
Divertisment în 8K
Conectați-vă consola la televizor și lăsați-vă cufundat în jocul palpitant. HDMI 2.1 vă va permite să vă bucurați de joc la rezoluție 8K, cu o rată de reîmprospătare a ecranului de 60Hz.
Sincronizare perfectă
Imaginea și sunetul sunt sincronizate automat și nu trebuie setate manual. Cablul HDMI vă va face să uitați de cablurile încurcate responsabile de semnalele audio și video.
Cea mai bună manoperă
Cablul își păstrează forma originală chiar și după o lungă perioadă de utilizare. Împletitura de cablu din PVC de înaltă calitate garantează o durabilitate ridicată.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.