FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
24 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Camera auto BlackBox cu cameră retrovizoare Vedeți clar tot traficul

75,55 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
175 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm0337
EAN:
=VLOOKUP(A192,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
3 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Cele mai recente camere auto Camera DVR 1080p Full HD Video - BlackBox Camera retrovizoare 

Puneți siguranța pe primul loc! 

Mulți oameni de astăzi pot simți că legile lupilor încep să prevaleze în trafic. Lumina roșie, linia de închidere sau indexarea sunt considerate de mulți ca fiind doar un fel de recomandare.
 
Dacă se întâmplă un accident, cine poate spune cine a fost vinovat? Nu avem martori, astfel încât înregistrarea unei camere poate oferi securitate și poate facilita clarificarea situației.

Camerele de bord auto joacă un rol din ce în ce mai important în trafic, deoarece vă pot asigura cu ușurință în caz de accident.
 
Surprinde fiecare moment al vieții. Cu această cameră de înregistrare a evenimentelor DVR full-HD, care are monitor color, funcție de vedere nocturnă, microfon încorporat, afișare oră și dată.
Camera este ușor de instalat și operat, oricine o poate opera cu ușurință. Înregistrează continuu video și audio în timp ce conduceți, astfel încât să nu pierdeți niciun moment!
Dispozitivul înregistrează evenimentele din mers și le salvează pe un card SD (extensibil până la 32 GB - nu este inclus) pe care îl puteți copia cu ușurință pe computer sau laptop.
 
Camera cu ventuză puternică poate fi montată cu ușurință pe parbriz și utilizată pentru a captura imagini de înaltă calitate.
 
Puteți surprinde nu numai experiențele de călătorie în mașină, ci și accidentul neașteptat, care poate juca un rol decisiv într-o procedură contestată!
 
Mai mult, camera marchează temporal filmarea,
În acest fel, poate fi dovada perfectă a unui accident sau a unei lovituri!
 
Acest recorder all-in-one produce videoclipuri de calitate HD, dar îl puteți utiliza și ca înregistrator audio.
 
Cum funcționează dispozitivul: Camera începe înregistrarea automat după pornirea mașinii și o înregistrează timp de 20 de secunde după oprirea vehiculului. Videoclipurile de diferite lungimi pot fi înregistrate în funcție de setarea dvs. În cazul în care cardul de memorie este plin, cea mai veche înregistrare este ștearsă automat, eliberând spațiu pentru cel mai recent videoclip. În caz de accident, dispozitivul blochează videoclipul dat, deci nu este suprascris, numai operatorul le poate elimina.

Proprietăți:
-Senzor G:
În cazul unei coliziuni sau accidente, senzorul G detectează și dezactivează înregistrarea în buclă, asigurându-se că înregistrarea accidentului este păstrată. -Greutate netă(kg) 0.12 -Senzor de imagine 3.MP CMOS -Capacitate maximă 32 GB -Card de memorie de intrare TF card -Conectori TF, Mini USB -Unghi larg 120 grade -Camera 1 unghi larg 120 grade -Senzor de mișcare -Înregistrare ciclică 
-Litiu polimer 3.7V / 300mAh -Rezoluție de înregistrare video Full HD 1920 x 1080 -Dimensiune afișaj 4.3 inci -Caracteristici 1080P Limba: engleză
Ce este în cutie:
1 buc. Dispozitiv DVR , 1 buc. Instructiuni de folosire, 1 buc. Încărcător auto
 
Limba: HungarianBox cuprins 1 buc. Dispozitiv DVR , 1 buc. Instructiuni de folosire, 1 buc. încărcător auto, 1 cameră retrovizoare
                                     



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.