FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
25 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cameră de securitate Iview Wifi ip hd

62,84 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
fără restricții
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
Mărci
iPhone - iPad - Apple
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
3 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei


În plus față de 2MP 1080p High Definition, FULL HD, camera include, de asemenea, suport pentru tehnologia wireless Wi-Fi, astfel încât să vă puteți conecta ușor și rapid la cameră oriunde prin Internet sau dispozitiv mobil. Imaginea este clară și aproape de scena reală. Compresie video avansată.

Camera acceptă detectarea mișcării în mai multe zone, permițând o monitorizare cu adevărat eficientă. Dacă este detectată mișcare, camera trimite o notificare și înregistrează videoclipul pe un card micro SD cu un slot încorporat pe cameră (suport pentru card micro SD de până la 128 GB). Spre deosebire de o cameră web tradițională, această cameră IP este un sistem independent care, fără a fi nevoie să o conectați la un computer, poate transmite și înregistra imagini de înaltă calitate pe un card de memorie, permițându-vă în același timp să monitorizați și să controlați camera. aplicație pentru dispozitive iPhone, iPad sau Android.

Videoclipul este filmat la 25 de cadre pe secundă, astfel încât înregistrarea este complet lină.

Vedere nocturnă

Această cameră IP are o viziune nocturnă unică, cu reglare automată a luminozității. Camera IP WiFi include iluminare de fundal IR LED, care permite monitorizarea continuă chiar și pe timp de noapte. În lumină scăzută, iluminarea cu infraroșu a scenei este activată automat cu o rază de acțiune de până la 30 de metri.

Funcția principală:
2.0 MPx FULL HD Outdoor WiFi IP CameraWiFi conexiune pentru plasare ușoară și opțiuni avansate de gestionare / modul WiFi wireless compatibil cu standardul 802.11 b / g / n. /Video de înaltă definiție FULL HD pentru detalii clare și claritate mai bunăConfigurare și control ușor și rapid al camerei IP de exterior prin aplicație (pentru telefoane mobile și dispozitive multimedia cu sistem de operare Apple iPhone sau Android). Monitorizare prin PC. Înregistrare Full HD detaliată (1920 × 1080p)Unghi larg de fotografiere (85°)Posibilitatea de a filma și viziona videoclipuri onlineModul de noapte cu LED-uri infraroșii și filtru ICR mecanic. LED IR pentru iluminare nocturnă de la o distanță de până la 30 de metri. Monitorizați evenimentele de detectare a mișcării cu opțiunea de a trimite e-mailuri. Opțiuni bogate pentru setările imaginii și alte funcții ale camerei. Rezistent la stropire și praf cu clasificare IP66. Instalare ușoară, aveți nevoie doar de o cameră foto, smartphone sau tabletă, precum și de posibilitatea conectării la Internet (de exemplu, prin WIFI)

Pachetul are un încărcător de curent alternativ UE!.



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.