FLASH SALEFLASH SALE
-20%
Pentru 1 an ÎNREGISTRARE și REÎNNOIRE
promoțiile nu pot fi combinate
23 Numărul de pachete rămase

Cele mai bune oferte de stocuri din 150 de țări

Peste 100 000 utilizatori mulțumiți

Oferă mai ieftin cu până la 90% din prețul de pornire

Contact direct cu revânzătorii și cu ridicata

Cameră retrovizoare auto universală Cameră cu unghi larg care vă face ușor

18,79 RON /bucata preț fără taxă

Status
Oferta a expirat
Comanda minimă
10 bucăți
Cantitate disponibilă
96 bucăți
Țară
Ungaria
Grupul de mărfuri
Nou  
SKU / unitatea de păstrare a stocului:
holm0614
EAN:
=VLOOKUP(A317,Munka1!D:E,2,FALSE)
Ultima actualizare
4 zile în urmă

Ofertele actuale din această categorie
Descrierea ofertei

Cameră CCD LED pentru marșarier

Această cameră retrovizoare CCD LED a fost special dezvoltată pentru a facilita controlul mașinii și pentru a vă asigura că sunteți pe deplin conștienți de ceea ce se află în spatele mașinii și la ce distanță în orice moment.

Camera retrovizoare CCD LED are o rezoluție de 688 x 488 px și oferă un câmp vizual de 170 de grade, ceea ce o face foarte eficientă și un ajutor cu adevărat util atunci când conduceți și parcați.

Obiectele vă vor bloca cu siguranță calea atunci când mergeți înapoi, dar cu utilizarea camerei CCD LED pentru marșarier, aceasta nu mai este o problemă.

Datorită sistemului Night Vision, produsul poate fi utilizat cu ușurință chiar și noaptea.

Caracteristici ale camerei de marșarier cu LED-uri CCD:

-Unghi de vizualizare de 170 de grade-Color imagine de înaltă calitate și TV / NTSC PAL sistem-IPX6 nivel rezistență la apă, poate fi utilizat în zilele ploioase-Poate fi instalat pe toate mașinile-Sistem TV: PAL, NTSC-Night Vision: yes-Sync sistem: intern-Rezolutie: 420 TV-Senzor: 5,961 x 4,276 mm-Iluminare minimă: 0,1 lux-Impermeabil: IPX6-Alimentare: 12 V DC-Temperatura de operare: -10 la 60 grade Celsius-Culoare: negru
-Greutate netă: 37 grame

Caracteristici:1. Busolă Liberty Grand Cherokee CCD de rezervă pentru vedere nocturnă din spate.2. Cameră CCD de înaltă definiție.3. Noul senzor fotosensibil de calitate a culorilor Superhigh.4. Rezoluție înaltă și unghi larg de vizualizare.5. Vedere nocturnă.6. Impermeabil.7. Rezistent la șocuri.8. Poate ajuta la evitarea incidentelor și a uzurii.9. Design compact.10. Ecologic și durabil.11. Ușor de instalat, puteți instala monitorul printr-un suport de montare sau un suport universal.
(Desigur, afișajul nu este inclus!)

Descriere:
Dimensiuni: 8.3x5x3.3cmLungime cablu: 58cmSenzor imagine: senzor CCD de înaltă calitate și lentilă platăSistem de semnalizare: sistem NTSCCaracteristică: 4 buc cu lumini LED cu bay înalt și lentile plateTip: Kit cameră retrovizoareCompatibilitate: Potrivit pentru toate ecranele AVpoziționarea pe vehicul: spateFuncție suplimentară: Linie de ghidare a parcării încorporatăVedere înger: unghi de 170 de gradeRezoluție: 560 Linie TVMIN. Iluminare: 0,1 Lux / F1,2Sincronizare orizontală. Frecvență: 15.625 KHzSincronizare verticală. Frecvență: 50 HzSNR: Mai mult de 48 dB (AGC-OFF)Interval dinamic: ?70dTensiune Bome: 12V DCWhile mediu: -30°C ~ + 60°C, Rh 95% MaxConsumul de energie: 130mPutere totală: ?1Clasă WWire: IP67 (protejat împotriva pătrunderii prafului și a adânciturilor mai mici de 1 metru). Caracteristică specială: Auto White Blance, AGC, compensare iluminare din spate

Conținutul pachetului:

1 x Cameră
1 x Manual general
1 x cablu de alimentare
1 x fir de semnal de 5 metri



BULETIN INFORMATIV gratuit

Notificări zilnice despre produse noi și știri de pe site-ul Merkandi.